Bošnjaci - šta je to?

Ne misle Srbi ništa sa njim, nego on misli nešto sa vama. Očigledno da će laži i poturanja kojim se hranite i koje trujete oko sebe dostigli svoj vijek trajanja. Istina izlazi na vidjelo. Prvo proizetbegovićevci i pricerićevci će početi da plaćaju dug zbog zločina nad muslimanima. Posle sve dolazi polako na svoje.
Rekao sam da mu je plafon 10 000 glasova...ne moze on nista...
Ionako,njegova stranka je jedna od glavnih zagovornika jedinstvene Bosne i Hercegovine.

A koju vi to istoriju imate do noviju...... :hahaha: ,dvadesetak godina :hahaha:
Ajd molim te nesto o vasoj ''starijoj'' istoriji.......recimo o istoriji kada ste se u bivsoj SRBiH tj. SFRJ, zvali prosto muslimani. Tako ste se i izjasnjavali.
Pre toga bili ste poturice.
Sa partizanima bas nemate mnogo veze. Cast izuzecima.
Bilo je historicara koji su pisali knjige o historiji Bosnjaka i u SFRJ...

Rekao sam da ne uzimas u usta jr nemas pojma o Handzaru...

Nemoj generalizirati...svako ima svoje misljenje.
Evo ja smatram Austrougare okupatorima,kao i Srbe...

:mrgreen:

Sta dodje ispod Srednje Bosne :think:

Htio sam reci,bio ateista.

Ne,samo ste vi pametni...
Da nije vas ko bi znao da su Rusi srpsko pleme ili da ste vi otkrili Ameriku...:think:

A ja takve sto misle kao ti smatram vehabioidnim ustasama.

Poslednja izmena:
Rekao sam da ne uzimas u usta jr nemas pojma o Handzaru...

Ne sumnjam da ti imaš neke dodatne informacije o tim svojim herojima bez presedana... Ipak je najbolje čuvaj to za sebe i za potomstvo, ako progutaju sve te montirane priče i falsifikate zašto ne bi i tu!...

Nemoj generalizirati...svako ima svoje misljenje.
Evo ja smatram Austrougare okupatorima,kao i Srbe...

Ne generalizujem nego iznosim činjenice. Ti smatraj šta hoćeš, ali Srbi na ovim prostorima su kao narod, nacija i hrišćani malo stariji od one kamile koju je jahao onaj vaš idol kom se svaki dan klanjate. Doduše da ne generalizujem, sumnjam da si ti neki vjernik, čim imaš obraz da tako bezobzirno govoriš neistinu. Što se tiče Austrougara, oni su ono što jesu, a taj samoprozvani narod kom pripadaš misli drugačije. Ja ne pričam o tebi, nisi vrijedan neke diskusije, već o kolektivnoj bolesti i lažima na čemu gradite neku jadnu budućnost.

:mrgreen:

Sta dodje ispod Srednje Bosne :think:

Budala ostaje budala. Šta dođe iznad Stare Hercegovine ili šta dođe iznad Dalmacije? Malo nezgodno pitanje, je li da. Ono što se zove, zove se tako, a to što ti prosipaš teze koje nemaju veze sa mozgom, to je tvoj problem i onih sa kojima dijeliš životni prostor.

Htio sam reci,bio ateista.

Da li si rekao ili se sada ispravio, ne mijenja suštinu poruke koja je napisana i koja ima svoju istoriju i lako je dokaziva. Ti žmuri otvorenih očiju, tvoj problem maleni.

Ne,samo ste vi pametni...
Da nije vas ko bi znao da su Rusi srpsko pleme ili da ste vi otkrili Ameriku...:think:

Srbi imaju više naučnih i sportskih svjetskih i evropskih tronova nego čitav islamski svijet zajedno bez obzira što je ovih drugih preko 1,4 milijarde a Srba cirka 10 miliona. Suviše činjenično da bi bilo slučajno. Da Ruse, koje toliko mrzite, ne pominjem. Uostalom, šta očekivati da ti kažeš osim da pripadaš, ali što je još gore, i dičiš se pripadanjem vjerskoj zajednici koja je najveći šljam današnje civilizacije, u slučaju ove naše teme dokazan otpad sa izraženim izdajničkim genom

Bilo je historicara koji su pisali knjige o historiji Bosnjaka i u SFRJ...

Bilo je i piramida, ali bez slova H, ali se nešto ućutaste pred naučnim svijetom, plagijat koji je diskreditovan u startu.
Pitanje: kako su ti se roditelji izjašnjavali na popisu u Jugoslaviji 1951.: kao pravoslavni muslimani ili kao katolički muslimani. Treće opcije nije bilo, bilo bi i od Tita previše da je stavio: muslimani po receptu vjera za večeru ili slično... :zskace:

Rekao sam da mu je plafon 10 000 glasova...ne moze on nista...
Ionako,njegova stranka je jedna od glavnih zagovornika jedinstvene Bosne i Hercegovine.

Kome može kome ne može, malo će sudstvo, policija, da se pozabavi mnogima. A što se tiče raspodjele vlasti i nekih budućih poteza tek će da se vidi. S obzorom da ti istina nije jača strana, hajde da uzmemo da je tvoja procjena od 10 hiljada tacna... Pozavidno jača od sadašnjeg premijera Pederacije BiH. To ti njemu reci da je zagovornik unitarne... kaži mu da se odrekne AP Zapadna Bosna i da zaborave svi koji su bili uz njega logore, mučenja, ubijanja i progone od tvojih junaka....

Srbi imaju više naučnih i sportskih svjetskih i evropskih tronova nego čitav islamski svijet zajedno bez obzira što je ovih drugih preko 1,4 milijarde a Srba cirka 10 miliona.
Ovo je presmijesno...

Suviše činjenično da bi bilo slučajno. Da Ruse, koje toliko mrzite, ne pominjem. Uostalom, šta očekivati da ti kažeš osim da pripadaš, ali što je još gore, i dičiš se pripadanjem vjerskoj zajednici koja je najveći šljam današnje civilizacije, u slučaju ove naše teme dokazan otpad sa izraženim izdajničkim genom
Jesam li igdje spomenuo da pripadam nekoj vjerskoj zajednici?
Inace,koliko znam,Krscani danas u svijetu razaraju druge drzave koje se nalaze i na drugim kontinentima...

Kome može kome ne može, malo će sudstvo, policija, da se pozabavi mnogima. A što se tiče raspodjele vlasti i nekih budućih poteza tek će da se vidi. S obzorom da ti istina nije jača strana, hajde da uzmemo da je tvoja procjena od 10 hiljada tacna...
Na zadnjim izborima su dobili 15000 glasova...

Pozavidno jača od sadašnjeg premijera Pederacije BiH. To ti njemu reci da je zagovornik unitarne... kaži mu da se odrekne AP Zapadna Bosna i da zaborave svi koji su bili uz njega logore, mučenja, ubijanja i progone od tvojih junaka....
Jesi li ti ikada cuo da jedna opstina trazi entitet ili kanton?

Na zadnjim izborima su dobili 15000 glasova...

koliko glasova? Ako nisi informisan, a očigledno da nisi, malo se rapsitaj ko je bio muslimanski pobjednik na prvim višestranačkim izborima u SRBiH? NIjel Alija nego Fikret, ali je po njihovom dogovoru Aliji ustupio mjesto...

Jesi li ti ikada cuo da jedna opstina trazi entitet ili kanton?

Nisam, otkud ti to... Samo što sve opštine sa hrvatskom većinom ne zarezuju Vladu FBiH ni koliko lanjski snijeg, kuna je zastupljenija od KM a sve ostal je protokolarno. Jedini grad koji ne može da se spoji je Mostar.... toliko o težnjama i demokratskoj volji, a da ne spominjem zaključke Hrvatskog narodnog Sabora iz Mostara kog čini blizu 500 izabranih hrvatskih funkcionera.... ali to za tebe nije ništa, jer imaš neki crtani film pred očima... tvoj problem, tvoja pravila...
Sam pojam bošnjak je toliko imaginaran i vještački da nije za neki dublji komentar, previše je sam sebi priotivrječan i apsurdan.

Ovo je presmijesno...

Ako je nekome presmiješna rečenica Srbi imaju više naučnih i sportskih svjetskih i evropskih tronova nego čitav islamski svijet zajedno bez obzira što je ovih drugih preko 1,4 milijarde a Srba cirka 10 miliona. onda ima problem sa stvarnošću i sa zdravim razumom. Shvatamo da ti navijaš i želiš drugačije ali *** u zadnje vrijeme vam idu samo discipline ''samoubilački napadi sa i bez prepreka'' :hahaha:

Jesam li igdje spomenuo da pripadam nekoj vjerskoj zajednici?
Inace,koliko znam,Krscani danas u svijetu razaraju druge drzave koje se nalaze i na drugim kontinentima...

Ako si primjetio nešto slično, odmah reaguj junače. Pismo i piši kome treba...

koliko glasova? Ako nisi informisan, a očigledno da nisi, malo se rapsitaj ko je bio muslimanski pobjednik na prvim višestranačkim izborima u SRBiH? NIjel Alija nego Fikret, ali je po njihovom dogovoru Aliji ustupio mjesto...
Ti si izgleda ostao u tom vremenu..
Jesi li cuo za DNZ-BiH?

Nisam, otkud ti to...
Spominjao si AP Zapadnu Bosnu?
To bi bio jedinstven slucaj u svijetu,da jedna opstina trazi entitet.

Nisam, otkud ti to...
Samo što sve opštine sa hrvatskom većinom ne zarezuju Vladu FBiH ni koliko lanjski snijeg, kuna je zastupljenija od KM a sve ostal je protokolarno. Jedini grad koji ne može da se spoji je Mostar.... toliko o težnjama i demokratskoj volji, a da ne spominjem zaključke Hrvatskog narodnog Sabora iz Mostara kog čini blizu 500 izabranih hrvatskih funkcionera.... ali to za tebe nije ništa, jer imaš neki crtani film pred očima... tvoj problem, tvoja pravila...
Sam pojam bošnjak je toliko imaginaran i vještački da nije za neki dublji komentar, previše je sam sebi priotivrječan i apsurdan.
Gluposti,koje nemaju veze sa onim o cemu smo pricali.

Ako je nekome presmiješna rečenica Srbi imaju više naučnih i sportskih svjetskih i evropskih tronova nego čitav islamski svijet zajedno bez obzira što je ovih drugih preko 1,4 milijarde a Srba cirka 10 miliona. onda ima problem sa stvarnošću i sa zdravim razumom. Shvatamo da ti navijaš i želiš drugačije ali *** u zadnje vrijeme vam idu samo discipline ''samoubilački napadi sa i bez prepreka''
Znas li zasto je Tesla uspio u zivotu?
Ne zato sto je sebe smatrao Srbinom,nego zato sto nije zivio medju Srbima,u tako primitivnoj sredini.

A sto se tice Sporta.
Jesi li cuo za Muhameda Alija,Majka Tajsona,Adnana Ćatića,Muamera Hukića,Kareema Abdul-Jabaara,Thiery Henriya,Zinedine Zidane,Shaquille O'Neal,ima ih jos mali malion...
Sta Srbi imaju osim Djokovica,Vaterpolo ili Odbojka su smijesni u poredjenju sa ovim velikim sportovima

E tu te cekamo. Posto si sasvim neobavesten i tupav.
Adnan Catic i Muamer Hukic su koliko ja znam Felix Sturm i Marco Huk...?
Dakle i veru i ime promenili u hriscanske. Verovatno se vratili na ono sto su im preci bili, ne bas skroz ali ipak nisu muslimani.
A Shaquille O'Neal nije musliman nego ima Arapsko ime. Mozda jadan nisi znao ali ima i arapa pravoslavaca i katolika.
Po Siriji, Iranu,Turkoj, Iraku itd.....:eek:

A o srpskim sportistima da ne pricamo. Pre Djokovica bejase neka devojka zvana Monika Seles koja je harala dok je svaba nije nozem ubo...Onda idemo redom...Od kosarkasa pa do odbojkasa,vaterpolista i rukometasa. Imamo i jos nekoliko zenskih teniserki koje su bile prve....Ana Ivanovic, Jelena Jankovic gde bese tu neki musliman/ka? A ima jos i Janko Tipsarevic,Viktor Troicki u tenisu.
U kosarci, vaterpolu, odbojci itd Aleksandar Djordjevic,Vlade Divac,Dejan Bodiroga,Predrag Stojakovic...uh zabolese prsti. Aleksandar Sapic,Andrija Geric,Dejan Stankovic,Nemanja Vidic,Vanja Udovicic, i jos mnogo drugih....
Nauka Nikola Tesla,Mihajlo Pupin, Mileva Maric itd....:hvala:

Nisi znao ali je Srbija u Kosarci,Odbojci,Rukometu,Vaterpolu,Tenisu daleko ispred BiH a i ispred mnogih Islamskih zemalja. Kada je bejase neka muslimanska zemlja osvojila nesto u Kosaraci,Rukometu,Tenisu,Vaterpolu,Fudbalu,Odbojci itd?:besna:

A da turci u kosarci uz pomoc sudija i pola poturcenih srba i uz srpskog trenera Bogdana Tanjevica. Ali su godinu dana kasnije dobili od Srbije po picici jer ona trojica koja su sudila 2010 u turskoj nisu bili tu da pripomognu (dobili odkaz od FIBA saveza,sude samo jos ULEB)

Ma daj bolan hajd ti malo mlijeka i spavanje, mozda i postane nesto od tebe.

A ovu troicu Tajson,Dzabar,Ali oni su vec bili poznati i uspesni pre svoje promene vere....

Poslednja izmena:
Ne zato sto je sebe smatrao Srbinom,nego zato sto nije zivio medju Srbima,u tako primitivnoj sredini.

Za sport neću da komentarišem jer si ili neznalica ili glumiš dvorsku ludu, a što se Tesle tiče navešću samo jedan njegov citat, ne bi li se ti imalo otrijeznio: Ako budem imao sreće da ostvarim barem neke od svojih ideja, to će biti dobročinstvo za celo čovečanstvo. Ako se te moje nade ispune, najslađa misao biće mi ta da je to delo jednog Srbina.
Ja sam, kao što vidite i čujete, ostao Srbin i preko mora, gde se ispitivanjima bavim. To isto treba da budete i vi i da svojim znanjem i radom podižete slavu srpstva u svetu.
(Nikola Tesla, 2. juna 1892. godine u govoru studentima Velike škole u Beogradu)

Što se tiče ove teme: klasičan izdajnički gen dokazan čak tri puta u dvadesetom vijeku začinjen nekim bajkolikim pričama i fasifikatima je dostigao svoju kulminaciju. Samo vas zeza Zakon sjetve i žetve. Zbog neviđene gluposti i poltronstva bez presedana ostaćete u svom muslimanskom oborčiću, ali većinski rasuti po svijetu. Negirajte Mešu Selimovića, negirajte porijeklo i negirajte da govorite jezikom vaših pradjedova koji se i dana dans govori u postojbini i koji pripada naučno dokazanoj slovenskoj porodici jezika. Ogrezlost u lažima i apsurdima ne zaslužuje komentar već žaljenje i sažaljenje. Dokazujte sebi to što pričate ako možete. Umrijećete u nekim dokazivanjima i plagijatstvu.

Poslednja izmena:

A sto se tice Sporta.
Jesi li cuo za Muhameda Alija,Majka Tajsona,Adnana Ćatića,Muamera Hukića,Kareema Abdul-Jabaara,Thiery Henriya,Zinedine Zidane,Shaquille O'Neal,ima ih jos mali malion...
Sta Srbi imaju osim Djokovica,Vaterpolo ili Odbojka su smijesni u poredjenju sa ovim velikim sportovima

Prema uslovima i stanju u tom dobu vremena Tesla zasigurno ne bi mnogo uspio dostici na podruciju prakticnog dostignuca u tadasnjoj citiram "medju Srbima, u takoj primitivnoj sredini" mada bih ja rekao tada tvrdoglavoj srpskoj vladi - drzavi koja se nije bas posebno bavila podruciju naucnog otkrivanja i istrazivanja, no nasuprot tome sumnjam uveliko da bi mogao dostici i teoretsko znaje a kamo lo da prakticki izvede svoje ideje svog talenta u jos primitivnijoj islamskoj sredini tog doba u poredjenju sa srpskom "primitivnom" sredinom. :)

E tu te cekamo. Posto si sasvim neobavesten i tupav.
Adnan Catic i Muamer Hukic su koliko ja znam Felix Sturm i Marco Huk...?
Dakle i veru i ime promenili u hriscanske.
Nemas pojma.
To su im umjetnicka imena...kao sto je Mirku Filipovicu Cro Cop.
Znaci,ni ime ni religija nisu hriscanski.

A Shaquille O'Neal nije musliman nego ima Arapsko ime. Mozda jadan nisi znao ali ima i arapa pravoslavaca i katolika.
Po Siriji, Iranu,Turkoj, Iraku itd.....:eek:
Hahaha...ovo je jedan od najjacih postova ikad.
Jesi li ti mozda primijetio da je Shaquille O'Neal crnac? :hahaha:

A o srpskim sportistima da ne pricamo. Pre Djokovica bejase neka devojka zvana Monika Seles koja je harala dok je svaba nije nozem ubo...Onda idemo redom...Od kosarkasa pa do odbojkasa,vaterpolista i rukometasa. Imamo i jos nekoliko zenskih teniserki koje su bile prve....Ana Ivanovic, Jelena Jankovic gde bese tu neki musliman/ka? A ima jos i Janko Tipsarevic,Viktor Troicki u tenisu.
Od tih se jedino Djokovic moze svrstati u velikane...
A ovo poredjenje zenskog tenisa sa Kosarkom,Fudbalom i Boksom je zesca glupost.

U kosarci, Aleksandar Djordjevic,Vlade Divac,Dejan Bodiroga,Predrag Stojakovic...uh zabolese prsti.
Jesi li ti stvarno ozbiljan kad ove poredis sa Abdul-Jabbarom?

vaterpolu, odbojci itd,Aleksandar Sapic,Andrija Geric,Dejan Stankovic,Nemanja Vidic,Vanja Udovicic, i jos mnogo drugih....
Od ovih se jedino moze Vidic moze svrstati u velikane,ali ga je smijesno porediti sa Zidaneom ili Henriyem.

Nisi znao ali je Srbija u Kosarci,Odbojci,Rukometu,Vaterpolu,Tenisu daleko ispred BiH a i ispred mnogih Islamskih zemalja. Kada je bejase neka muslimanska zemlja osvojila nesto u Kosaraci,Rukometu,Tenisu,Vaterpolu,Fudbalu,Odbojci itd?:besna:
******...Srbija se nalazi u Evropi pa moze napredovati uz velike sportske sile poput Njemacke,Francuske,VB ili Spanije...
Ali zato,Egipat dominira Afrikom,a Arapske zemlje Azijom.
Inace Vaterpolo,Rukomet ili Odbojka su premali sportovi da se porede sa Kosarkom ili Fudbalom.

A da turci u kosarci uz pomoc sudija i pola poturcenih srba i uz srpskog trenera Bogdana Tanjevica. Ali su godinu dana kasnije dobili od Srbije po picici jer ona trojica koja su sudila 2010 u turskoj nisu bili tu da pripomognu (dobili odkaz od FIBA saveza,sude samo jos ULEB)
***.zivot je surov,samo se pravi luzeri zale na sudjenje.
I nas su sudije posteno hebavale u vise sportova.
Ma daj bolan hajd ti malo mlijeka i spavanje, mozda i postane nesto od tebe.
Naravno da ce biti.
A ovu troicu Tajson,Dzabar,Ali oni su vec bili poznati i uspesni pre svoje promene vere....
Pa zasto je promijenise,hbm.mater.

Za sport neću da komentarišem jer si ili neznalica ili glumiš dvorsku ludu
Sport neces da komentarises jer ne znas sta ces da pises.

a što se Tesle tiče navešću samo jedan njegov citat, ne bi li se ti imalo otrijeznio: Ako budem imao sreće da ostvarim barem neke od svojih ideja, to će biti dobročinstvo za celo čovečanstvo. Ako se te moje nade ispune, najslađa misao biće mi ta da je to delo jednog Srbina.
Ja sam, kao što vidite i čujete, ostao Srbin i preko mora, gde se ispitivanjima bavim. To isto treba da budete i vi i da svojim znanjem i radom podižete slavu srpstva u svetu.
(Nikola Tesla, 2. juna 1892. godine u govoru studentima Velike škole u Beogradu)
I sta s tim?

Što se tiče ove teme: klasičan izdajnički gen dokazan čak tri puta u dvadesetom vijeku
To vi tvrdite,dokazivali sami sebi.

začinjen nekim bajkolikim pričama i fasifikatima je dostigao svoju kulminaciju. Samo vas zeza Zakon sjetve i žetve. Zbog neviđene gluposti i poltronstva bez presedana ostaćete u svom muslimanskom oborčiću, ali većinski rasuti po svijetu. Negirajte Mešu Selimovića, negirajte porijeklo i negirajte da govorite jezikom vaših pradjedova koji se i dana dans govori u postojbini i koji pripada naučno dokazanoj slovenskoj porodici jezika. Ogrezlost u lažima i apsurdima ne zaslužuje komentar već žaljenje i sažaljenje. Dokazujte sebi to što pričate ako možete. Umrijećete u nekim dokazivanjima i plagijatstvu.
Mesa Selimovic ima i spomenik,i skolu sa svojim imenom u Tuzli.
Ostalo sto si napisao necu ni da komentarisem.

I sta sad ako je Shaq crnac...zar su svi crnci muslimani? Jao jadan ti nemas pojma o zivotu. Ja ti konju moj radim sa crncima, sto latinosima sto africkim crncima. A od americkih crnaca je vrlo mali broj Muslimanske vere.
Ne znam odakle si iz bosne ali verovatno bela sveta nisi video. Pricas gluposti koje su strasne.

Pa pola latino amerike daje arapska imena, kao sto su Selma Hayek, Ismael Serano, Shakira, Iskander Lopez itd....

A kada bejase ono Bosna osvojila SP u Kosarci.:think:podseti me majke ti...nesto se ne secam.

Ja znam da je Srbija osvojila 1998 i 2002....znam i da je osvajala 1995,97,2001 Evropsko. A da ne pricamo o 2 i 3 mestima.

Da je osvojila 1996 2 na OI. Da je Vlade Divac velikan koji je pri tome i u kucnu slavnih evrope usao a ucice i sigurno u kucu slavnih NBA lige.

I nisam govorio o Zidanu niti o Henry-u itd nego ti o tome kako mi Srbi nemamo nikoga a ja te poklopio cinjenicama.

Navedi mi molim te 5 poznatih Bosanskih sportista osim Ibrahimovica koji nije odrastao u BiH niti igra za vas.

Ajde da cujem/citam. Neke koji su osvajali u Kosarci,Odbojci,Vaterpolu,Fudbalu,Tenisu,Rukometu

A ja ti fino naveo nekoliko njih, ali ti izgleda ne cenis jer su Srbi. A nijedan Bosanac nije dospeo tamo gde su svi ovi od mene navedeni.

Zenski tenis se naravno ne ceni kod vas muslimana. Taman posla da se zensko i uopste broji kao ravnopravno bice sa muskarcem.
Ajde batali me tvojih zaostalih prica. :bye:

Dali neces da kazes da je reper Tupac Shakur isto musliman??? A on imao ogroman krst na ledjima istetoviran.

Jaooo jadan nije tebi lako...ali kako rece Bora Djordjevic kako je lepo biti glup....dakle ipak ti je lepo, mozda ne i lako a sigurno lepo.

Obrazuje se malo, kad si vec obrezan obavi i ovo drugo.:hahaha:

Hajd Selam

Poslednja izmena:
I sta sad ako je Shaq crnac...zar su svi crnci muslimani? Jao jadan ti nemas pojma o zivotu. Ja ti konju moj radim sa crncima, sto latinosima sto africkim crncima. A od americkih crnaca je vrlo mali broj Muslimanske vere.
pa konju...otkad to Crnci nose Arapska imena,osim ako nisu muslimani?

A kada bejase ono Bosna osvojila SP u Kosarci.:think:
A kad je Srbija?

Ja znam da je Srbija osvojila 1998 i 2002....znam i da je osvajala 1995,97,2001 Evropsko.
Srbija tad nije ni postojala.

A da ne pricamo o 2 i 3 mestima. Da je osvojila 1996 2 na OI. Da je Vlade Divac velikan koji je pri tome i u kucnu slavnih evrope usao a ucice i sigurno u kucu slavnih NBA lige.
Opet poredis Abdul-Jabaara sa Divcem.

I nisam govorio o Zidanu niti o Henry-u itd nego o tome kako mi Srbi nemamo nikoga. A ja ti fino naveo nekoliko njih, ali ti izgleda ne cenis jer su Srbi. A nijedan Bosanac nije dospeo tamo gde su svi ovi od mene navedeni.
Naveo sam ti Hukica i Catica.

Zenski tenis se naravno ne ceni kod vas muslimana. Taman posla da se zensko i uopste broji kao ravnopravno bice sa muskarcem.
Ajde batali me tvojih zaostalih prica. :bye:
Ne nego se ne ulaze kao u velike sportove.

Dali neces da kazes da je reper Tupac Shakur isto musliman??? A on imao ogroman krst na ledjima istetoviran. Ja jadan obrazuje se malo, kad si vec obrezan obavi i ovo drugo.:hahaha:
Nisam rekao.

Jadnice, pa u americi mngi crnci vole arapska imena i daju svojoj deci takva a nisu muslimani. Nije ni cudo sto si tako glup...pa jesli li ti video uopste nekada nesto sem tvog sela? Ja sam ti gledao Lakerse uzivo u Staples Centru 2008.:mrgreen: Putujem po svetu na mesta za koje si mozda cuo na tv-u.

Divca i Jabbara ti uporedjujes a ne ja. A da je Divac blizi Jabbaru nego ikada ijedan bosanski kosarkas to stoji. I opet ti kazem, Divac je ljudina bez premca, covek dobrotvorac i velikan, za svakoga ima trenutak i sasvim je strava lik.

Sobzirom da je Jabbar (Lou Alcinder)ucio Divca Hook Shot-ovima kada je ovaj dosao u NBA. A Shaq nije musliman, jer da jeste nebi se vencao u crkvi....! :hvala:
Mislim razumem ja to da sad moras da se hvatas za slamku jer nemas protiv argumente...
A Sturm i Huk su kao prvo muslimani bili i to iz Srbije tacnije iz Sandzaka. Sta sad Sandzaklije imaju sa BiH? A da znam...oni su takodje sad bosnjaci :hahaha: Dal nisu i Bugarski muslimani ustvari Bosnjaci? :rotf:

Jadnice, pa u americi mngi crnci vole arapska imena i daju svojoj deci takva a nisu muslimani.
Onda je O'neal pravo opterecen Arapskim imenima,ima cetvero djece i svi nose Arapska imena...slucajno.
Shareef, Amirah, Shaqir, and Me'arah)

Nije ni cudo sto si tako glup...pa jesli li ti video uopste nekada nesto sem tvog sela? Ja sam ti gledao Lakerse uzivo u Staples Centru 2008.:mrgreen: Putujem po svetu na mesta za koje si mozda cuo na tv-u.
Nije tema sta si ti gledao ili sta sam ja gledao.

Divca i Jabbara ti uporedjujes a ne ja. A da je Divac blizi Jabbaru nego ikada ijedan bosanski kosarkas to stoji. I opet ti kazem, Divac je ljudina bez premca, covek dobrotvorac i velikan, za svakoga ima trenutak i sasvim je strava lik.
Ti si se gore nadovezao na moj post,a ne ja na tvoj post...govorilo se o tome sto je jedan drugi forumas rekao da su Srbi bolji u sportu od svih muslimana zajedno.

Sobzirom da je Jabbar (Lou Alcinder)ucio Divca Hook Shot-ovima kada je ovaj dosao u NBA. A Shaq nije musliman, jer da jeste nebi se vencao u crkvi....! :hvala:
Musliman smije ozeniti krscanku i pripadnicu svake druge vjere.

Mislim razumem ja to da sad moras da se hvatas za slamku jer nemas protiv argumente...
A Sturm i Huk su kao prvo muslimani bili i to iz Srbije tacnije iz Sandzaka. Sta sad Sandzaklije imaju sa BiH? A da znam...oni su takodje sad bosnjaci :hahaha: Dal nisu i Bugarski muslimani ustvari Bosnjaci? :rotf:
Adnan Catic je porijeklom iz Mostara,ozenjen je i ima sina Mahira.
adnan_catic.jpg

Muamer Hukic je takodje nacionalno Bosnjak,kao i vecina stanovnika Sandzaka.

Back