cogito ergo sum
Primećen član
- Poruka
- 560
pa evo ja sam imala problema,a tvoja stara se verovatno izvestila u komunikaciji sa lokalcima...a sto ne vole da cuju beogradski akcenat pa to ti je))
koji strah,pa nisam ja od vase vere i sorte da me sikaniraju i vrbuju razni saudijcia i bojim se da im za tri dana nisam dala dovoljno podloge da me sikaniraju
ali ono sto sam za tri dana tamo osetila i dozivela,mogu odmah reci da se nikad nisam osecala toliko strancem,a da sam jako puno putovala
sa druge strane devojka,hrvatica koja trenutno zivi zbog posla neko vreme tamo ima uzasan problem iskljucivanja iz posla od strane ostalih kolega,koji su svi muslimani,pa je dotle doslo da je morala da kontaktira sefove ( hrvate) ne bi li sredili situaciju i spenkovali ostale
ne, sarajevo u opste nije zatvorena sredina,bas onako rado docekuju i srbe i hrvate
srecom te nadje se i po koji normalan covek
al znas kako,sta ja imam sa tobom da se nabedjujem,ni sit gladnom ne veruje,pa ti slobodno nastavi sa svojom propagandom,ne bih te vise ometala,samo obice vam se o glavu pre ili kasnije,posle ce da bude qq lele,kako svi oce da vas izoluju i iskljuce iz evropskih tokova,sram ih bilo,zar tako sa jedinim pravim zrtvama rata![]()
Prvo ne ubjedjuejm se ni sa bilo kojim forumasem pa tako ni sa vama cjenjena gospodjo ili gospodjice samo sam trazio konkretan dokaz u cemu je problem?
))
a i bojim se da im za tri dana nisam dala dovoljno podloge da me sikaniraju
) ne bi li sredili situaciju i spenkovali ostale
na mene niko ne misli