PRIMUS
Domaćin
- Poruka
- 4.123
A ti si beše iz Srbije, ali musliman, jel tako?![]()
analiticaru ono je bila sala o pozivu igranja drvenog advokata qijoteju, dovoljno se sam upetlja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si beše iz Srbije, ali musliman, jel tako?![]()

analiticaru ono je bila sala o pozivu igranja drvenog advokata qijoteju, dovoljno se sam upetlja![]()
Nekad bilo naše, sa 90% Srba, sada Hrvatsko...![]()

nije to Hrvatsko mislim da pripada muslimanima, bar je taj lik tako igledao![]()
Kao što ste vi u Mostaru, jel'?
ne, hrvatima...
mi smo izgubili istocni mostar,pa ga onda granatirali,vi u sarajevu niste izgubili nista,do 95

pa dobro, nek mu je zadnje

mislim da je to dogovorom predato trupama HVO-a...Pao je par dana prije Knina..![]()

I sada je to Vama opravdanje, zar ne?![]()
mislim da je to dogovorom predato trupama HVO-a...Pao je par dana prije Knina..![]()
nego ulazim u Knin ono okicen zastavama , mislio sam raduju sto idem na more posle 18 god
kad ono oni slave "oluju"nisu nebuloze, no fakti...![]()
pa ti govoris ijekavicom zato znasnego ulazim u Knin ono okicen zastavama , mislio sam raduju sto idem na more posle 18 god
kad ono oni slave "oluju"
pa nismo ukopavali vojsku godinu dana prije rata pa onda hinjski pod izlikom bratstva i jedinstva poceli pucat po civilima.....nemoj vise please

Šta će mi device? Ja više volim iskusne ribe. A, naći će se po neka... Ima i u paklu dobrih riba. Lukrecija Bordžija, grofica Batori, itd.

pa nismo ukopavali vojsku godinu dana prije rata pa onda hinjski pod izlikom bratstva i jedinstva poceli pucat po civilima.....nemoj vise please
j.e.b.e.m te u celo veliko,ne znas ni gdje si bio

...@njezhnice... morat qesh da odustanesh od novogovora, budesh li hteo da te razumemo...

jeli to bitno?![]()
kako nije bitno kad tvrdis nesto valjda moras imat i dokaz,jesi bio?

nemoj mi ti govoriti o tome.....misliš srbi se ukopavali, a jadni muslimni mirno gledali..![]()
jok plakat ce
bitno je da su proslavili moj prolazak
zabole me za Hrvate , Srbe ,Bosnjake jednostavno idem da se kupam , samo kazem da je ona skotina zaustavljao sve i uzimao pare
trebinju,foca,bileca,gacko,visegrad,zvornik,bijeljina,banja luka..... da stvarno,sta su radili muslimani