Bosna i Hercegovina primjer "suzivota"

Banshee..kad se sledeci put zapitas zasto te popreko gledaju kad cuju tvoj naglask...seti se ovog nadasve simpaticnog momka
Ne pričaj gluposti.Ja sam pre više od 20 godina služio vojni rok u centralnoj Bosni,ni tada muslimani i Hrvati nisu hteli da govore sa ljudima koji koriste ekavicu osim ako ocene da će imati neke koristi.Licemeran i udvorički narod i prava je stvar što ste se nazvali Bušmanima.

Ovaj nadasve simpatičan momak nije bio iznad grada, nego u gradu, i nije ispaljivao granate, nego tukao snajperom, i znao je da raspozna uniformu i pušku u ruci vojnika, od suknje i cekera u ruci žene.
Sad, možda sam pogodio i po nekog Srbina. Ali, čim je nosio tursku uniformu, on za mene nije Srbin, nego neprijatelj i gori od turčina.

Sada verovatno uredno klanja pet puta dnevno..:whistling:

Ovaj nadasve simpatičan momak nije bio iznad grada, nego u gradu, i nije ispaljivao granate, nego tukao snajperom, i znao je da raspozna uniformu i pušku u ruci vojnika, od suknje i cekera u ruci žene.
Sad, možda sam pogodio i po nekog Srbina. Ali, čim je nosio tursku uniformu, on za mene nije Srbin, nego neprijatelj i gori od turčina.

Cekaj bre, ko koga ovde zeza. Otkud srbin u vehabijskom sarajevu i to tod turskom uniformom?
A ovo koga si rokao ostavi za pshiloga

Ne pričaj gluposti.Ja sam pre više od 20 godina služio vojni rok u centralnoj Bosni,ni tada muslimani i Hrvati nisu hteli da govore sa ljudima koji koriste ekavicu osim ako ocene da će imati neke koristi.Licemeran i udvorički narod i prava je stvar što ste se nazvali Bušmanima.

Moguce, znam da je najvise takvih problema bilo u sloveniji, koji nikad nisu gotivili jna.
Za bosnu ne bih smeo da kazem, ali smem da kazem za bg, kako se izbeglice iz bosne i hrvatske, pa cak i sa kosova

Било је оних који нису стигли изаћи па су морали остати и носити ту униформу. Како им је у срцу било, не могу ни да замислим. Моја тетка је остала игром случаја до 1994. Дјеца јој изашла у мају 1992.године, а тетак рањен као припадник ЈНА. Она остала сама и касније није могла изаћи. Никад није ни ријеч проговорила о томе како је провела те године. Само је описивала стање у Сарајеву, а свој живот тих година никад.

Back