Bosna i Hercegovina primjer "suzivota"

trebinju,foca,bileca,gacko,visegrad,zvornik,bijeljina,banja luka..... da stvarno,sta su radili muslimani

Ja ne znam sto se ovdje pominje trebinje, muslimani su bili u redovima vrs, ili jna, i ucestvovali u odbrani opstine trebinje od hrvatske agresije, kasnije su muslimani raspusteni iz nasih redova, i mirno su napustili trebinje, uzeli su sve sto su mogli i otisli. Trebinjskim srbima nisu smetali nimalo, zajedno su se rame uz rame borili protiv hr agresora, ali isti trebinjski srbi im nisu mogli garantovati bezbjednost, pa su napusti;i trebinje, a da im nije zahvalila dlaka sa glave:rtfm:

Znam ja da ti učiš na sjajnim tradicijama đenerala Draže, vojvoda Pećanca, Đujića, Đurišića i ostalih, te se napajaš nepresušnim intelektualnim vrelom tvog zemljaka Vojislava Šešelja. :D

Ne seselja ne volim, mislim da mnogo prica gluposti. Ostale postujem, ali nisam neki zaludjenik. Ja se samo oslanjam na objektivne istoriske cinjenice. O vasim povjesnim dostignucima mozes procitati knjigu od Riveli Marko Aurelio, Nadbiskup genocida -, sve fino dokumentovano, precizno jasno, argumentovano.:pop2:

Ja ne znam sto se ovdje pominje trebinje, muslimani su bili u redovima vrs, ili jna, i ucestvovali u odbrani opstine trebinje od hrvatske agresije, kasnije su muslimani raspusteni iz nasih redova, i mirno su napustili trebinje, uzeli su sve sto su mogli i otisli. Trebinjskim srbima nisu smetali nimalo, zajedno su se rame uz rame borili protiv hr agresora, ali isti trebinjski srbi im nisu mogli garantovati bezbjednost, pa su napusti;i trebinje, a da im nije zahvalila dlaka sa glave:rtfm:

sto je najgore ti vjerujes u ovo sto si napisao

sto je najgore ti vjerujes u ovo sto si napisao

Evo ti dokazi, da oni nisu bili sastavni dio jedninica koji su branili trebinje od hrvatske agresije. U centru trebinja se pravi spomenik palim braniocima trebinja, i namjenjeno je mjesto za pripadnike muslimaskog naroda. Dodi u trebinje, pa cemo pricati sa muslimanima povratnicima, da vidimo kako je i sta je bilo, mnogi ce ti reci da su se borili na strani srba protiv hrvatskih agresora.

Evo ti dokazi, da oni nisu bili sastavni dio jedninica koji su branili trebinje od hrvatske agresije. U centru trebinja se pravi spomenik palim braniocima trebinja, i namjenjeno je mjesto za pripadnike muslimaskog naroda. Dodi u trebinje, pa cemo pricati sa muslimanima povratnicima, da vidimo kako je i sta je bilo, mnogi ce ti reci da su se borili na strani srba protiv hrvatskih agresora.

trebinje branili od cro agresije :eek:

no coment

Tako oni nazivaju oslobođenje Dubrovnika nakon 9 mjeseci granatiranja i držanja istog u okruženju, te okupacije Konavala, Župe i Primorja!
Moš mislit koja pamet! :roll::roll:

Granatiranje dubrovnika je doslo nakon hrvatske agresije na teritoriju opstine trebinje, jedno vrijeme hrvatske snage su drzale 2/3 nase opstine, e onda braca crnogorci dolaze da nas spasavaju, i tada se mi svetimo granatiranjem dubrovnika. ima jedna pjesma iz tog vremena:
Da nije bilo Niksicana, i momaka iz Berana uvelo bi nase cvjece kod Trebinja i Bilece. Znaci vi ste prvi izvrsili agresiju na nas, e onda doslo kasnije do vracanja racuna pa samim tim i granatiranja dubrovnika:bye::bye::bye:

Granatiranje dubrovnika je doslo nakon hrvatske agresije na teritoriju opstine trebinje, jedno vrijeme hrvatske snage su drzale 2/3 nase opstine, e onda braca crnogorci dolaze da nas spasavaju, i tada se mi svetimo granatiranjem dubrovnika. ima jedna pjesma iz tog vremena:
Da nije bilo Niksicana, i momaka iz Berana uvelo bi nase cvjece kod Trebinja i Bilece. Znaci vi ste prvi izvrsili agresiju na nas, e onda doslo kasnije do vracanja racuna pa samim tim i granatiranja dubrovnika:bye::bye::bye:

Da naravno, kako da ne!
Jel to bilo tad kad ste razorili selo Ravno?
Kako onda ne spominjete da je rat u Bosni počeo 91. ?
Sumnjam da bi vi to propustili naglasiti, samo da imate argumente. :per:

Da naravno, kako da ne!
Jel to bilo tad kad ste razorili selo Ravno?
Kako onda ne spominjete da je rat u Bosni počeo 91. ?
Sumnjam da bi vi to propustili naglasiti, samo da imate argumente. :per:

Питај своје " високе часнике" из БиХ који им је први датум уписан у војну књижицу па ћеш знати кад је почело! Стварно ме изненађује како то не знаш! Иначе сте оне мађарске калашњикове 1990. године увозили за ловачка друштва и ниједан није пренешен у БиХ!? Питај и ове из Патриотске лиге и Зелених беретки од када им се признаје ратно учешће!

Aj ljubo malo pucaj sa prevlake na svoje polozaje, ili malo pali gume po dubrovniku da se vidi kako dubrovnik ''gori''.

Dubrovačko područje je bila demilitarizirana zona od 1972.
Čak ni TO nije imala nikakvo naoružanje, nego je sve prebačeno u Hercegovinu, uglavnom u Trebinje.
Tako da sve konstrukcije koje iznosiš nemaju osnovu u stvarnosti!
Pitaj si ćaleta kakve su to "gume" gorjele u Dubrovniku! :per:

Napravili ste zločina za antologiju!

Ali to ovdje nije tema.
Tema je suživot.

RS je etnički najčistija od svih teritorija bivše Juge, a svaki pokušaj povratka Srbi nastoje sasjeći u korjenu.
Toliko o suživotu.

Dubrovačko područje je bila demilitarizirana zona od 1972.
Čak ni TO nije imala nikakvo naoružanje, nego je sve prebačeno u Hercegovinu, uglavnom u Trebinje.
Tako da sve konstrukcije koje iznosiš nemaju osnovu u stvarnosti!
Pitaj si ćaleta kakve su to "gume" gorjele u Dubrovniku! :per:

Napravili ste zločina za antologiju!

Ali to ovdje nije tema.
Tema je suživot.

RS je etnički najčistija od svih teritorija bivše Juge, a svaki pokušaj povratka Srbi nastoje sasjeći u korjenu.
Toliko o suživotu.

Nazalost cale mi nije bio na dubrovackom ratistu, vec na mostarskom. Etnicki najcistija zemlja bivse juge je hrvatska. Tu vlast i raznorazne udruge sistematski blokiraju vracanje srba na teritoriju rh, od oduzetih stanarskoh prava, prava na penziju, do tzv tajnih optuznica u kome je svaki 2 srbin optuzen za neka ''zlodjela''. Kako objasnjavas ljubo manijakalne napade hrvatskih ekstremista na povratnicka naselja, stalno sikaniranje srba od strane hrvatskih medija. ne budli licemjer Republika Srpska je za hrvatsku pojam demokratije i suzivota

Nazalost cale mi nije bio na dubrovackom ratistu, vec na mostarskom. Etnicki najcistija zemlja bivse juge je hrvatska. Tu vlast i raznorazne udruge sistematski blokiraju vracanje srba na teritoriju rh, od oduzetih stanarskoh prava, prava na penziju, do tzv tajnih optuznica u kome je svaki 2 srbin optuzen za neka ''zlodjela''. Kako objasnjavas ljubo manijakalne napade hrvatskih ekstremista na povratnicka naselja, stalno sikaniranje srba od strane hrvatskih medija. ne budli licemjer Republika Srpska je za hrvatsku pojam demokratije i suzivota

Kakve manijakalne napade?
U Hrvatskoj nikad nije bilo to što je opisano u uvodnom postu i što je u RS svakodnevica!

U Hrvatskoj se dogodi rijedak i izolovan incident, a kod vas je to organizirano!
Samo je problem sagledati svoj problem, a tuđi ti se čini velik ko kuća! :D

Kakve manijakalne napade?
U Hrvatskoj nikad nije bilo to što je opisano u uvodnom postu i što je u RS svakodnevica!

U Hrvatskoj se dogodi rijedak i izolovan incident, a kod vas je to organizirano!
Samo je problem sagledati svoj problem, a tuđi ti se čini velik ko kuća! :D

Nije, ovde gresis zaista.
Mnogo je bolje i povoljniji su uslovi za zivot povratnika u RS nego to zele priznati. Svaka kafanska carka se detaljno opise u novinama, kao da ih nije bilo i mnogo pre rata samo su se tada zvale pravim imenom a sada su sve "krstene" kao nacionalisticki ispadi. :(

ni ja nisam mogla vjerovati svojim ocima kada sam shvatila da masa ljudi u sarajevu nece da prica sa tobom jer govoris ekavski i da te gledaju ko krava u mrtvo tele kad ih pitas nesto,ali sa druge strane sta mozes ocekivati od teherana u kojem ne mozes lako doci ni do case piva :)))))

i gde su bili amerikanci da brane moja ljudska prava da komuniciram i osecam se prijatno :sad2: na mene niko ne misli :(((((((((

kako nije lako ,imas u onoj glavnoj ulici Ferhadiji Ajris pab udrkan , a toceni guiness za samo 5 maraka bosanskih :think:

Toliko o suživotu.

znaci, ovako nesto maloumno odavno nisam procitao. dakle, ljubo, posto baratas podacima koji nisu poznati ostalim forumasima, daj taj link sa popisima u ex yu koji ce ovo potvrditi. tvoje licno misljenje me ne interesuje
da vidimo lazu li latini ili ne

Back