čvrsnica
Domaćin
- Poruka
- 4.321
što je najcrnje, majka mu srpkinja...i jedva čeka da se pokloni ikoni Bogorodice Trojeručice..![]()
meni majka srpkinja?

ajde cucu usta stavi i sisaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što je najcrnje, majka mu srpkinja...i jedva čeka da se pokloni ikoni Bogorodice Trojeručice..![]()

trebinju,foca,bileca,gacko,visegrad,zvornik,bijeljina,banja luka..... da stvarno,sta su radili muslimani

meni majka srpkinja?
ajde cucu usta stavi i sisaj

Znam ja da ti učiš na sjajnim tradicijama đenerala Draže, vojvoda Pećanca, Đujića, Đurišića i ostalih, te se napajaš nepresušnim intelektualnim vrelom tvog zemljaka Vojislava Šešelja.![]()

tako si se predstavljao na religiji!![]()
Ja ne znam sto se ovdje pominje trebinje, muslimani su bili u redovima vrs, ili jna, i ucestvovali u odbrani opstine trebinje od hrvatske agresije, kasnije su muslimani raspusteni iz nasih redova, i mirno su napustili trebinje, uzeli su sve sto su mogli i otisli. Trebinjskim srbima nisu smetali nimalo, zajedno su se rame uz rame borili protiv hr agresora, ali isti trebinjski srbi im nisu mogli garantovati bezbjednost, pa su napusti;i trebinje, a da im nije zahvalila dlaka sa glave![]()
nikakvo cudo za miliciju,pogotovo ako je vidio da nisu domace table
sto je najgore ti vjerujes u ovo sto si napisao
jedino dobro u BiH je to sto primaju sve vrste para, kaze zandar daj kune, marke ,eure, silnge, dollare, zlote, drahme.............
Evo ti dokazi, da oni nisu bili sastavni dio jedninica koji su branili trebinje od hrvatske agresije. U centru trebinja se pravi spomenik palim braniocima trebinja, i namjenjeno je mjesto za pripadnike muslimaskog naroda. Dodi u trebinje, pa cemo pricati sa muslimanima povratnicima, da vidimo kako je i sta je bilo, mnogi ce ti reci da su se borili na strani srba protiv hrvatskih agresora.

trebinje branili od cro agresije
no coment
Tako oni nazivaju oslobođenje Dubrovnika nakon 9 mjeseci granatiranja i držanja istog u okruženju, te okupacije Konavala, Župe i Primorja!
Moš mislit koja pamet!![]()
Tako oni nazivaju oslobođenje Dubrovnika nakon 9 mjeseci granatiranja i držanja istog u okruženju, te okupacije Konavala, Župe i Primorja!
Moš mislit koja pamet!![]()

Granatiranje dubrovnika je doslo nakon hrvatske agresije na teritoriju opstine trebinje, jedno vrijeme hrvatske snage su drzale 2/3 nase opstine, e onda braca crnogorci dolaze da nas spasavaju, i tada se mi svetimo granatiranjem dubrovnika. ima jedna pjesma iz tog vremena:
Da nije bilo Niksicana, i momaka iz Berana uvelo bi nase cvjece kod Trebinja i Bilece. Znaci vi ste prvi izvrsili agresiju na nas, e onda doslo kasnije do vracanja racuna pa samim tim i granatiranja dubrovnika![]()

Da naravno, kako da ne!
Jel to bilo tad kad ste razorili selo Ravno?
Kako onda ne spominjete da je rat u Bosni počeo 91. ?
Sumnjam da bi vi to propustili naglasiti, samo da imate argumente.![]()
Da naravno, kako da ne!
Da naravno, kako da ne!
Aj ljubo malo pucaj sa prevlake na svoje polozaje, ili malo pali gume po dubrovniku da se vidi kako dubrovnik ''gori''.

Dubrovačko područje je bila demilitarizirana zona od 1972.
Čak ni TO nije imala nikakvo naoružanje, nego je sve prebačeno u Hercegovinu, uglavnom u Trebinje.
Tako da sve konstrukcije koje iznosiš nemaju osnovu u stvarnosti!
Pitaj si ćaleta kakve su to "gume" gorjele u Dubrovniku!
Napravili ste zločina za antologiju!
Ali to ovdje nije tema.
Tema je suživot.
RS je etnički najčistija od svih teritorija bivše Juge, a svaki pokušaj povratka Srbi nastoje sasjeći u korjenu.
Toliko o suživotu.
Nazalost cale mi nije bio na dubrovackom ratistu, vec na mostarskom. Etnicki najcistija zemlja bivse juge je hrvatska. Tu vlast i raznorazne udruge sistematski blokiraju vracanje srba na teritoriju rh, od oduzetih stanarskoh prava, prava na penziju, do tzv tajnih optuznica u kome je svaki 2 srbin optuzen za neka ''zlodjela''. Kako objasnjavas ljubo manijakalne napade hrvatskih ekstremista na povratnicka naselja, stalno sikaniranje srba od strane hrvatskih medija. ne budli licemjer Republika Srpska je za hrvatsku pojam demokratije i suzivota
Čekaj da Eternal izađe iz bana pa će ti objasniti šta su izolovani incidenti u Hrvatskoj i koliko ih ima.U Hrvatskoj se dogodi rijedak i izolovan incident, a kod vas je to organizirano!

Čekaj da Eternal izađe iz bana pa će ti objasniti šta su izolovani incidenti u Hrvatskoj i koliko ih ima.![]()

Kakve manijakalne napade?
U Hrvatskoj nikad nije bilo to što je opisano u uvodnom postu i što je u RS svakodnevica!
U Hrvatskoj se dogodi rijedak i izolovan incident, a kod vas je to organizirano!
Samo je problem sagledati svoj problem, a tuđi ti se čini velik ko kuća!![]()

ni ja nisam mogla vjerovati svojim ocima kada sam shvatila da masa ljudi u sarajevu nece da prica sa tobom jer govoris ekavski i da te gledaju ko krava u mrtvo tele kad ih pitas nesto,ali sa druge strane sta mozes ocekivati od teherana u kojem ne mozes lako doci ni do case piva))))
i gde su bili amerikanci da brane moja ljudska prava da komuniciram i osecam se prijatnona mene niko ne misli
((((((((

RS je etnički najčistija od svih teritorija bivše Juge, a svaki pokušaj povratka Srbi nastoje sasjeći u korjenu.
Toliko o suživotu.