BORIS TADIĆ PROTIV KRIMINALA

Da,ludaci se lepe i na hleb od 3 dindže,krajinu,karadžića,pa vidimo šta ima od tih obećanja.
Није лепо чупати из контекста.

Тома Николић је рекао то апропо изјаве Ђелића да ће визе бити укинуте до маја, да ће ако они укину визе до маја и радикали обећавају хлеб за три динара.

Јесу ли укинуте визе? Нису!
Јел'може хлеб за три динара- не може.

Значи, кад се овако посматра, изјава има други смисао.

Није лепо чупати из контекста.

Тома Николић је рекао то апропо изјаве Ђелића да ће визе бити укинуте до маја, да ће ако они укину визе до маја и радикали обећавају хлеб за три динара.

Јесу ли укинуте визе? Нису!
Јел'може хлеб за три динара- не може.

Значи, кад се овако посматра, изјава има други смисао.

Mnoge izjave se skrate,dopune pa čak i izmišljaju radi političkog prepucavanja pa ljudi nakraju i poveruju .Narod treba da razmišlja u moru obećanja političara šta je moguće ispuniti a šta prazna obećanja.

tvoje baljezgari nisu dale odgovor na moje argumente:rtfm:
zato sto ih i nemas:rtfm:
nego da se mi manemo ovih izdajnika,i deportujemo sve ne da ubijamo nego kao gospoda ljudi da ih izbrisemo da su ikada postojali,djindjicev kovceg posaljemo nazad u nemacku gde mu je i mesto kao i decu i onu udovicu..........i ucimo nasu decu o herojima poput lazara,obilica,milosevica,njegosa i da najzad postanemo normalna i kao nekad ponosna i stabilna drzava i da nam deca zdrava i srecna rastu.

Aimar, ti i argument, su dijametralno suprotne stvari. Znas li ti uopste znacenje te reci. Ti nisi ni u jednom postu do sada dao niti jedan argumet.

Da si uopste procitao sta sam ti pisao, ne bi opet pominjao mrtvog coveka i razvlacio ga po tvojim usr*nim postovima. Pogotovo sto neduznu zenu idecu hoces da protesujes. Ti uci decu o kojim god herojima hoces, mozes i o hitleru i turcima, oni su takodje pobili gomilu Srba kao i sloba, tako da mozes ti kako hoces... Ali si daleko brate od zdravog razuma,

Back