Boris Tadić : Potpisujem deklaraciju o pomirenju sa SPS-om!

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li je ovo pomirenje SPS i DS dobro?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ako LDP bude u gradskoj vladi
ja vishe ne glasam za njih.

mogli ste vi i sad sa LDPom da pravite vladu

ali niste teli

BoTina sujeta to jednostvno nije mogla da svari

shto znachi
pre verujem da ce cheda samoubilachko glupim potezima koje pravi u zadnje vreme da se vrati ispod cenzusa
nego da ce idiot manekenski da postane chovek.

Pa za koga ćeš?
Za DSS ili SRS?

pa to ti je iz 1 u 1. jer sediste LDP-a je u americkoj ambasadi u washingtonu i kako oni kazu tako ce biti. a njima odgovara koalicija zes-sps - vec su rekli... pa to si mogao da vidis na proslavi 4tog jula u ambasadi amerike glavni gost je bio palma... tako da ce ti na gradskom nivou vlada biti ZES-SPS-LDP u 90% slucaja....

jedino kako je moguce da se ta koaliciaj ne desi jeste da svi odbornici iz SPS-a predju u SRS ili DSS sto su minimalne sanse ....

:D

markovac, iliti jerry, ti si za ovih 150 godina na forumu dokazo da ni jedna tvoja analiza nije tachna

zato, ne klikci na reply kad sam ja u pitanju
s tobom je besmisleno diskutovati

Jeste,verovatno gotivi Budućnost iz Banatskog dvora,crni?

chekaj, zar ti stvarno verujesh da ne postoje ljudi koji u basketu mrze i zvezdu i partizan a vole samo zeleznik?

ili koji u fubalu ne navijaju za zvezdu ili partizan, vec mogu da navijaju za radnichki pirot i celtic glasgow?

onda si bre, cammarad, izuzetno ogranichen.

chekaj, zar ti stvarno verujesh da ne postoje ljudi koji u basketu mrze i zvezdu i partizan a vole samo zeleznik?

ili koji u fubalu ne navijaju za zvezdu ili partizan, vec mogu da navijaju za radnichki pirot i celtic glasgow?

onda si bre, cammarad, izuzetno ogranichen.

Ma,sve je to OK!
Ali sada na ovim izborima su bile samo te 2 opcije,je.bi ga šta da se radi.....
Nadam se da na nekim sledećim izborima neće biti tako ograničen izbor.......:bye:

Ma,sve je to OK!
Ali sada na ovim izborima su bile samo te 2 opcije,je.bi ga šta da se radi.....
Nadam se da na nekim sledećim izborima neće biti tako ograničen izbor.......:bye:

:D

1) opcija - Ivica, Mira, Marko, Mrka
2) opcija - Toma, Voja, Velja

izvini, al meni ne pada na pamet da skachem od srece zato shto je ova prva opcija doshla na vlast...

ne bi ni za drugu...

ako LDP bude u gradskoj vladi
ja vishe ne glasam za njih.

mogli ste vi i sad sa LDPom da pravite vladu

ali niste teli

BoTina sujeta to jednostvno nije mogla da svari

shto znachi
pre verujem da ce cheda samoubilachko glupim potezima koje pravi u zadnje vreme da se vrati ispod cenzusa
nego da ce idiot manekenski da postane chovek.
pa to sto nema vlade sa LDP'om nije kriva Botina sujeta nego trecina od onih 330 000 sigurnih glasaca LDPa o kojima je Ceda talambasao na sva zvona pre izboora, a oni ostase kuci 11. i tako LDP umesto 20 poslanika sada ima 13 pa su prakticno beskorisni.

Back