Boris Tadić kandidat DS za predsednika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nesto mislim da ceka da Boris casno izgine na izborima pa da on preuzme stranku posle fijaska. On je tamo najobrazovaniji zavrsio Kembridz a magistrirao na Harvardu ,prava zver sto se tice obrazovanja nema mu ravnog u Srbiji

ja i srbija mu to oprostiti nikad necemo... sad ce neki skolarac da mi se pravi ovde pametan...

malo ozbiljnije, vuk jeremic je neozbiljna politicka licnost ( cisto svojim izborom, mogao je monogo ise da je imao 00 ), i tako ga treba shvatati...

:dash::dash::dash: аууууу шта ми урадише од теме....... стварно нема смисла.....:evil::evil::evil: више се не зна ни "ко пије ни ко плаћа".......

On to otvara kao predsednicki kandidat DS-a i zloupotrbaljava drzavnu imovinu time u izbornoj kampanji. Rezultat bi morao po zakonu biti njegovo diskvalifikovanje iz izborne trke i krivicno gonjenje zajedno sa onima koji su mu iz Vlade to omogucili. Takodje ja sam ovo napravio kao temu vec ali su mi je sklonili odmah.
Ako i na ovo ostane mutav RIK i Tuzilastvo onda je jasno da se nalazimo u diktaturi totalitarnog karaktera i da je van nje samo jedan put. Onaj o kojem je govorio Djindjic.

Tadic je promenio svoje stavove i pogazio sopstvene reci, ja svoje nisam! Tadic je lazov koji sa osmehom na licu priznaje da laze!

Ako nekom poverujem pa me slaze, nisam kriva ja nego on! Jer on je lazov!

Ako me isti slaze dva puta, ja sam naivna a on Veliki lazov!

Ako me isti slaze tri puta, ja sam budala a on je patoloski lazov!

Ja mogu nekad da ispadnem naivna ali ne mogu da dopustim Tadicu da od mene pravi budalu!

Oni koji mogu neka mu dopustaju da i dalje pravi budale od njih!

:klap:

DS nema prava da se ljuti na kritikuje URS
Tanjug – pre 52 minuta BEOGRAD – Potpredsednica Ujedinjenih regiona Srbije Suzana Grubješić poručila je danas preko svog Fejsbuk da demokrate nemaju prava da se ljute kada URS ukazuje da mnoge stvari u Srbiji nisu dobre i kada iznosi konkretne predloge šta treba da se uradi.

Ona je reagovala na izjavu potpredsednika DS Dragana Šutanovca da "nije korektno da iz URS-a sada ubeđuju građane da će ekonomija biti bolja ako oni dođu na vlast", jer je "upravo stranka Mlađana Dinkića vodila ekonomiju zemlje prethodne četiri godine".

Grubješić takođe pita "zašto se demokrate ne hvale rezultatima u resorima za koje su bili odgovorni", već pokušavaju da preuzmu kao svoje samo rezultate tima koji je vodio predsednik URS (Fijat, Jura, Panasonik, Continental, Beneton...)?.

Ona je dodala i da predstavnici DS ne bi trebalo da govore o borbi protiv partokratije, jer, tvrdi, demokrate na čelu javnih preduzeća i ustanova imaju tri puta više stranačkih kadrova nego svi ostali zajedno.

Šutanovac je za današnji Blic izjavio da nakon predstojećih parlamentarnih izbora priželjkuje manju, kompaktniju vladu, čiji će svi članovi pokazati solidarnost i snositi odgovornost za svoj rad.

"Sa svima koji su bili s nama u vladi, a u kampanji se distanciraju od svoje politike, optužujući nas da smo jedini odgovorni, moraćemo ozbiljnije da razgovaramo", rekao je Šutanovac odgovarajući na pitanje da li su međusobne optužbe DS-a i URS-a stavile tačku na buduću koaliciju dve partije.

On je dodao da ni priča o procvatu regiona nema mnogo smisla, jer je, kako je rekao, i za njihov napredak bio zadužen URS.

(Naslovna Krstarice)

Hoces, Sunatovcu, hoces, s Luciferom bi samo da se odrzite na vlasti!

316157_208374022555389_118075484918577_577307_5412710_n.jpg

E ljudi po koji put Tadic otvara radove na ovom Koridoru 11? :think:

Ja nisam brojao al mislim da je najmanje 10 puta to radio do sada z:D

Ovo zidanje Koridora 10/11 gore nego zidanje Skadra na Bojani.

Sto Tadic preko dana asfaltira - to preko noci vile u livadu i njive pretvore z:D

Cenim da ce za koju godinu narodni pesnik da ga opeva i to u pesmu da ga turi z:D

A najjadnije i najlopovskije od svega je sto ova stoka lopovska - pljacka narod svih ovih godina . Naplacuju putarine za nesto sto i nije autoput .

To je kao da ja recimo otvorim bioskop, pa naplacujem svima karte za gledanje filmova - ali bez prikazivanja istih z:D

bruka i sramota

Ljudi po Vojvodini placaju putarine i do 400-500 din za 100 km u jednom pravcu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back