BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Srbija je zemlja svih Srba i ostalih građana rođenih u Srbiji.
Ostali van.
Kom se ne sviđa nek se žali. Primam žalbe sa 100.000 dinara takse.
Hahahah...Menjanje teksta Ustava.
C- 5 !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija je zemlja svih Srba i ostalih građana rođenih u Srbiji.
Ostali van.
Kom se ne sviđa nek se žali. Primam žalbe sa 100.000 dinara takse.
Da si ziv i zdrav otkad je, pa to je od '90-te i od Slobodana Milosevica.
"Dobro jutro!"
Ма ти не само што забадаш нос - него га не вадиш из страначког ду*пета------- С КОЈИМ ПРАВОМ НАПАДАШ ЧОВЕКА - СРБИЈА ЈЕ ЗЕМЉА МАТИЦА СВИМ СРБИМА И СВИ СРБИ ИМАЈУ ПРАВО - А ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИМА ТРЕБА ОДУЗЕТИ СВА ГРАЂАНСКА ПРАВА И ДРЖАВЉАНСТВО и ногом у ду*пе их ишутирати преко границе------ директно у три лепе ЕУ.........
Vreme Miloševića je bilo vreme demokratrije.
Ovo sada je apsolutizam, diktatura i kvislinzi na vlasti.
I nemoj više da se vadite na Miloševića kada ste lično vi demokratski lopovi uništili državu.

U svojstvu predsednika stranke koja je na vlasti jos uvek.
Verovatno su ga zamolili i on je pristao.
Reci ti meni KO od BIVSIH predsednika nje (zlo)upotrebio kampanju?
Lupas gluposti, samo neces da priznas, jer zasto je Tadicu dopusteno da bude tu kao obican gradjanin, jer onda to pravo imaju i Kostunica, Nikolic i ostali, ali ti dobro znas da to njima ne bi bilo dozvoljeno.
Jednostavno, nije smeo biti tu, osim naravno politicara koji su trenutno na vlasti, a Tadic to nije.
pa vidi, od tebe kao Milosevicevskog lopova nismo stigli mnogo da pokrademo, nista nam nije preostalo.
A hteliu smo, nije da nisnmo, ali cvrc - nema zbog vas nistaaa!
Veleizdajnici su svi oni koji su U MANJINI !
Zar ne Mito?
ccccc ... reci nešto pametno ako može šta da se iscedi iz CROmanjonske glave.
Nikada nisam bio u SPS-u a najmanje u bilo kakvom obliku vlasti u bilo kom vremenu. Zato potpuno mirne savesti svakom skotu mogu u lice da kažem da je skot, lopini da je lopov a demorakti da je smeće.
Lupas gluposti, samo neces da priznas, jer zasto je Tadicu dopusteno da bude tu kao obican gradjanin, jer onda to pravo imaju i Kostunica, Nikolic i ostali, ali ti dobro znas da to njima ne bi bilo dozvoljeno.
Jednostavno, nije smeo biti tu, osim naravno politicara koji su trenutno na vlasti, a Tadic to nije.

Лупаш, по обичају. ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИ су они према слову Устава Србије и Кривичног закона СРбије......... све је лепо и јасно написано...
Sto ne kazes to Dodiku?![]()
Ma procitajte malo izborni Zakon, lupetate kao otvoren prozor!
Ustav moze da se tumaci onako KAKO TI JE VOLJA!
Ja bih mogao, bez mnogo napora, da ti protumacim da po Ustavu Srbija uopste nije zemlja Srba!

Boris Tadic nije predsednik, priznao je da laze, postoje brojni dokazi o nezakonitim privatizacijama na cijem je celu on bio samim tim sto je predsednik vladajuce partije, "premijer" i predsednik drzave BIO u to vreme.
Takvi ljudi se zovu kriminalcima i obicno robijaju za krsenje zakona.
Ti mozes da budes moderator samo na nekom od antisrpskih foruma, da lecis komplekse sto si "na svoju nesrecu" rodjen Srbin.
Sad ti meni lepo reci sta je to Dodik radio, nije mi jasno o cemu ti.
Ustav moze da se tumaci onako KAKO TI JE VOLJA!
Ja bih mogao, bez mnogo napora, da ti protumacim da po Ustavu Srbija uopste nije zemlja Srba!
.........стварно не разумем шта ли су ти то СРби толико скривили ПА НАС ТОЛИКО МРЗИШ... немаш ни један једини пост који није уперен против мог народа.![]()
Podrzao Tadica.