Boris Tadić kandidat DS za predsednika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
380686.gif
.........стварно не разумем шта ли су ти то СРби толико скривили ПА НАС ТОЛИКО МРЗИШ... немаш ни један једини пост који није уперен против мог народа.

Ma nisu mu nista radili, covek mora da se dokaze u klubu ...

http://www.wildmangulice.org/sites.google.com/site/mcwildmangulice/clanovi-kluba.html

...to je kao i u svakoj sekti, moras da budes primljen, a s'obzirom da misli da je osakacen rodjenjem time sto se rodio kao Srbin, on mora konstantno da se dokazuje...

...eeeee moj Zeljko, dzaba ti, nikad ti neces biti ni Zoltan ni Anton.... ;)

380686.gif
.........стварно не разумем шта ли су ти то СРби толико скривили ПА НАС ТОЛИКО МРЗИШ... немаш ни један једини пост који није уперен против мог народа.

Nije, nego Blajbi hoce da kaze da nas ima sve manje a Srbija je po Ustavu zemlja Srba i ostalih gradjana Srbije (znaci njih ima sve vise i vise ako je nas manje).

Nije, nego Blajbi hoce da kaze da nas ima sve manje a Srbija je po Ustavu zemlja Srba i ostalih gradjana Srbije (znaci njih ima sve vise i vise ako je nas manje).

Ja hocu da kazem, da se IPAK NADAM da u Srbiji preovladava RAZUM nad LUDILOM....

Da situacija ipak nije onakva kako se to CINI OVDE....

Jer, ako je stanje takvo, Srbima vise niko ne moze ni odmoci ni pomoci: osudjeni su na PROPAST!

A ja sam jedan od retkih ovde koji ne radi na tome i ne raduje se tome.

Ову тему отварам поводом вести да грађанин Борис Тадић НА НАЈДРСКИЈИ НАЧИН ЗЛОУПОТРЕБЉАВА ЧИЊЕНИЦУ СВОГ ДОСКОРАШЊЕГ ПРЕДСЕДНИКОВАЊА у сврху ИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ... ово је стварно скандал на који би надлежни органи морали да реагују:

petak, 20. apr 2012, 15:00 -> 16:22
Počeli radovi na Koridoru 11

Polaganjem kamena temeljca u selu Dići kod Ljiga zvanično počeli radovi na deonici auto-puta Beograd–Južni Jadran. Izgradnja deonice duge 40 kilometara koštaće oko 308 miliona evra. U finansiranju projekta učestvuje i Azerbejdžan.

U selu Dići nadomak Ljiga počeli su radovi na izgradnji deonice auto-puta Beograd–Južni Jadran od Ljiga do Preljine.
Pocetak-radova-na-koridoru-11.jpg

Izgradnja deonice duge 40 kilometara koštaće oko 308 miliona evra. Rok za završetak radova je tri i po godine, a kamen temeljac položili su predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić i ambasador Azerbejdžana u Srbiji Eldar Hasanov, prenosi Tanjug.

Tadić, koji je omogućio saradnju sa Azerbejdžanom na ovom važnom infrastrukturnom projektu, rekao je da veruje da će dve zemlje koje su razvile uspešno strateško partnernostvo, a čiji je prvi rezultat gradnja auto-puta ka Jadranu, nastaviti i u budućnosti zajedno da rade na projektima u oblasti energetike, hemijske industrije i u drugim sektorima.
"Azerbejdžan je zemlja koja se dinamičnio razvija i samo prvi pogled na njihove energetske potencijale ostavlja vas zatečenim. Verujem da i Srbija može doživeti snažan razvoj u narednom periodu", rekao je Tadić i ukazao da je u poslednje četiri godine uspostavljen sistem koji daje rezultate, dovodi investitore i omogućava izgradnju infrastrukture.

Tadić je rekao da veruje da će tokom ove godine početi da se gradi i deonica puta od Beograda do Ljiga i podsetio da je Koridor 11 zamisao koji su zajedno kreirali on i ministar Milutin Mrkonjić u Nacionalnom savetu za infrastrukturu.
Ambasador Hasanov rekao je da je taj projekt koji je proistekao iz strateškog partnerstva Srbije i Azerbejdžana očigledan primer uspešne multilateralne saradnje i prijateljstva dve zemlje.

"Pre dve nedelje potpisan je sporazum o izgradnji ovog koridora, a danas već vidimo rezultate i vidimo da je ispunjeno ono što je rečeno, što je retko i na tome vam čestitam, gospodine Tadiću," rekao je Hasanov i dodao da je Tadić glavni inicijator saradnje i veliki prijatelj Azerbejdžana.

Za izgradnju deonice Koridora 11 od Ljiga do Preljine dobijen je kredit od Vlade Azerbejdžana od 308 miliona evra, po fiksnoj kamatnoj stopi od četiri odsto na 15 godina, sa grejs periodom od tri godine.
Trasu čine tri deonice: Ljig–Boljkovci, Boljkovci–Takovo i Takovo–Preljina, a glavni izvođač radova je azerbejdžanska firma "Azvirt", dok će gotovo polovinu posla obavljati domaća građevinska operativa.

Autoput Beograd–Južni Jadran predstavlja vezu između Srbije i Crne Gore odnosno najkraću vezu Beograda i njegovog zaleđa sa Južnim Jadranom, a trebalo bi da poveže Rumuniju, Srbiju, Crnu Goru i Italiju.

Predviđeno je da na trasi koja se gradi budu dve petlje: Takovo i Preljina, kao i 78 mostovskih konstrukcija, pet tunela, veliki broj zaštitnih zidova od buke i regulacije rečnih korita i potoka.

Svečanosti kojom je obeležen početak radova prisustvovali su ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić, ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić, direktor "Koridora Srbije" Mihajlo Mišić, predstavnici "Azvirta", lokalni zvaničnici, muftija beogradski Muhamed Jusufspahić.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/Ekonomija/1087102/Počeli+radovi+na+Koridoru+11+.html

**********************************************************************************************************************

Човек Борис Тадић ставио шЉем на главу И ИЗИГРАВА ПРЕцЕДНИКА СРБИЈЕ...... стварно срамота!!! Зна се
да га замењује Славица Ђукић-Дејановић а да је он поднео оставку..... НА ШТА ОВО ЛИЧИ??? :evil::evil::evil:

:dash::dash::dash: аууууу шта ми урадише од теме....... стварно нема смисла.....:evil::evil::evil: више се не зна ни "ко пије ни ко плаћа".......

Ja hocu da kazem, da se IPAK NADAM da u Srbiji preovladava RAZUM nad LUDILOM....

Jer, ako je stanje takvo, Srbima vise niko ne moze ni odmoci ni pomoci: osudjeni su na PROPAST!

Znam Blajbi, mnogi kao da bi odavde voleli pre da propadne Srbija nego da Tadic opet bude na vlasti, toliko su zaslepljeni mrznjom.

A ono mozda ispadne najbolje.

Znam Blajbi, mnogi kao da bi odavde voleli pre da propadne Srbija nego da Tadic opet bude na vlasti, toliko su zaslepljeni mrznjom.

A ono mozda ispadne najbolje.

Србија је већ пропала управо зато што је Тадић дуго на власти, само још нису јавили на другом дневнику "Јавног сервиса европске Србије"...:)

Србија је већ пропала управо зато што је Тадић дуго на власти, само још нису јавили на другом дневнику "Јавног сервиса европске Србије"...:)

Pa vidi, nije skroz propala. :) Tako smo mislili i za Slobu, pa se videlo da nije. Nego to je uobicajeno u kampanji da se stvari karikiraju i preuvelicavaju.

Nema slučaja kad se radi o dogovorima “iza zavese”.

ма пусти те филмове о џемсу бонду и остала замешатељства...ако би народ изашао и већински подржао СНС-шта могу ту да се договарају?...зато је и ово свеопште тровање...да до тога не би дошло...

Nema šta da važi. Kad se radi o tajnim društvimai njihovom uplivu u politiku - sve je moguće. Sve partije su izašle iz iste kuhinje. I ne pravi se vlada posle izbora, već pred izbore, uz one koji se “nalaze iza zavese”.

па ваљда има неко ко се боји Бога а не тог њиховог гаравог газде из сенке?ко се плаши Бога-не плаши се гаравог јер га Бог чува...ко се предао у власт гаравом (кроз *тајна друштва*) тај живи у сталном страху и игра како му се каже...по оној старој..ко с ђаволом тикве сади....заборавља да све има свој крај и цену...а цена за издају сопствене земље,народа и Бога је страшна....

Uh, ovaj izgleda kao član SPS-a.[/QUOTE]

Ја шта год прочитам од твојих "умотворина",
одмах схватим колико разум може да буде слаб!

ПрепоручАм ти банане,
природни шећери и витамин "К"
благотворно утичу на развој мисаоних процеса!

еј вило,јел ти то више ниси међу *властелом*?шта то ниси брисала па постала *неподобна*...;)

Неко "спава", али се и "пробуди",
и то је поприлично нормално,
али је изузетно ненормално да се "онесвестиш" на брзину!

Vuk dlaku menja..a bogami i cobanica krzno promenila:think:

Tadic je promenio svoje stavove i pogazio sopstvene reci, ja svoje nisam! Tadic je lazov koji sa osmehom na licu priznaje da laze!

Ako nekom poverujem pa me slaze, nisam kriva ja nego on! Jer on je lazov!

Ako me isti slaze dva puta, ja sam naivna a on Veliki lazov!

Ako me isti slaze tri puta, ja sam budala a on je patoloski lazov!

Ja mogu nekad da ispadnem naivna ali ne mogu da dopustim Tadicu da od mene pravi budalu!

Oni koji mogu neka mu dopustaju da i dalje pravi budale od njih!

Poslednja izmena:
Ovako ce izgledati cela zemlja za dve godine,posto ce zutaci opet sastaviti svoju vladu,a na ulici ce se naci 2 miliona besnih...Kada god je sistem los,policija izgleda sve mocnije.Treba obratiti paznju na to kako su zastitnici vlast sve bolje obuceni,opremljeni i naoruzani...

dali ce Srbija tako izgledati za dve godine, ne znam, nadam se na nece ... valjda ce se nesto dotle promeniti nabolje ...
Mnogi ovde ne uvidjaju da onda, kada se vlast odrodi od naroda, kada jaz izmedju obicnog coveka i drzavnog cinovnika postane ogroman, da je u pitanju dekadencija, propast, urusavanje sistema (vrednosti, vlasti...). ta dekadencija se moze okoncati samo na dva nacina:

1) propascu drustva i drzave,
2) katarzom prvo elite, a onda i naroda koji ta elita predvodi.

nazalost oba nacina imaju svoju cenu... a cenu manjevise svi znamo - ljudski zivoti... jer netreba zaboraviti da sve ima svoju cenu, pa cak i sloboda.

Srbija danas vise lici na koloniju (da ne kazem augijeve stale tj. drugi naziv za bezivotno, ucmalo drustvo, kolotecina u kojoj oni koji drugacije misle nisu pozeljni), nego na normalnu, uredjenu drzavu i problem je sto se predstavnici vlasti oliceni u liku/delu borisa.t. ponasaju u skladu sa onom francuskom - posle mene - potop njihova "politika" se uglavnom svodila na uvlacenje stranim mentorima i gospodarima (uz ciju su svesrdnu pomoc i zajasili na vlast 5ogoktobra) i na nepregledan niz popustanja, saginjanja i izvinjavanja, uz naravno represiju nad ponizenim i osiromasenim narodom...

prema tome, jedino sto boris.t. moze da ponudi gradjanima Srbije je ono sto im je dao u svoja dva mandata (a to ce biti - novi otkazi, novi katanci na firmama, novi porezi, nova izvinjenja, nova ponizavanja)... ukratko, plodovi "demokratije" su ni manje ni vise otrov koji truje i dusu i telo i zemlju...

[/QUOTE]

еј вило,јел ти то више ниси међу *властелом*?шта то ниси брисала па постала *неподобна*...;)

Nisam od kad je Tadic definitifno pogazio sopstvene reci i precutno priznao nezavisnost Kosova i Metohije! Ko izda Srbe na Kosovu, sutra ce izdati Srbe u Raskoj, preko sutra mene i sve ostale Srbe u Vojvodini!

Ko jednom izda, izdao je za ceo zivot!

Kandidat za predsednika Srbije i lider DS Boris Tadić odbacio je danas stavove pojedinih političkih protivnika da DS vodi negativnu kampanju, istakvši da se "ne radi ni o kakvoj negativnoj kampanji, nego o kampanji kontrasta".

On je, gostujući u vestima televizije B92, naveo i da je u kampanji kontrasta potrebno biračima objasniti o čemu se radi i da se pri tome ne upotrebljavaju nikave laži, "već samo istina i to dokumentovana".

"Građani treba da znaju sve o svima nama, šta smo govorili, šta smo planirali i šta planiramo, kako bi imali viši nivo uverljivosti u produktivnost naših poličkih planova", rekao je Tadić.Prema njegovim rečima, samo na taj način građani kvalifikovano i demokratski mogu odlučiti i vlast može biti legitimizovana, "jer dan izbora samo jeste dan kada građani poklanjaju poverenje na četri ili pet godian vladi i predsedeniku".

Izvor : http://www.***************/home

Bravo Tadicu care objasni bagri ..nista neznaju

Ову тему отварам поводом вести да грађанин Борис Тадић НА НАЈДРСКИЈИ НАЧИН ЗЛОУПОТРЕБЉАВА ЧИЊЕНИЦУ СВОГ ДОСКОРАШЊЕГ ПРЕДСЕДНИКОВАЊА у сврху ИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ... ово је стварно скандал на који би надлежни органи морали да реагују:

petak, 20. apr 2012, 15:00 -> 16:22
Počeli radovi na Koridoru 11

Polaganjem kamena temeljca u selu Dići kod Ljiga zvanično počeli radovi na deonici auto-puta Beograd–Južni Jadran. Izgradnja deonice duge 40 kilometara koštaće oko 308 miliona evra. U finansiranju projekta učestvuje i Azerbejdžan.

U selu Dići nadomak Ljiga počeli su radovi na izgradnji deonice auto-puta Beograd–Južni Jadran od Ljiga do Preljine.
Pocetak-radova-na-koridoru-11.jpg

Izgradnja deonice duge 40 kilometara koštaće oko 308 miliona evra. Rok za završetak radova je tri i po godine, a kamen temeljac položili su predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić i ambasador Azerbejdžana u Srbiji Eldar Hasanov, prenosi Tanjug.

Tadić, koji je omogućio saradnju sa Azerbejdžanom na ovom važnom infrastrukturnom projektu, rekao je da veruje da će dve zemlje koje su razvile uspešno strateško partnernostvo, a čiji je prvi rezultat gradnja auto-puta ka Jadranu, nastaviti i u budućnosti zajedno da rade na projektima u oblasti energetike, hemijske industrije i u drugim sektorima.
"Azerbejdžan je zemlja koja se dinamičnio razvija i samo prvi pogled na njihove energetske potencijale ostavlja vas zatečenim. Verujem da i Srbija može doživeti snažan razvoj u narednom periodu", rekao je Tadić i ukazao da je u poslednje četiri godine uspostavljen sistem koji daje rezultate, dovodi investitore i omogućava izgradnju infrastrukture.

Tadić je rekao da veruje da će tokom ove godine početi da se gradi i deonica puta od Beograda do Ljiga i podsetio da je Koridor 11 zamisao koji su zajedno kreirali on i ministar Milutin Mrkonjić u Nacionalnom savetu za infrastrukturu.
Ambasador Hasanov rekao je da je taj projekt koji je proistekao iz strateškog partnerstva Srbije i Azerbejdžana očigledan primer uspešne multilateralne saradnje i prijateljstva dve zemlje.

"Pre dve nedelje potpisan je sporazum o izgradnji ovog koridora, a danas već vidimo rezultate i vidimo da je ispunjeno ono što je rečeno, što je retko i na tome vam čestitam, gospodine Tadiću," rekao je Hasanov i dodao da je Tadić glavni inicijator saradnje i veliki prijatelj Azerbejdžana.

Za izgradnju deonice Koridora 11 od Ljiga do Preljine dobijen je kredit od Vlade Azerbejdžana od 308 miliona evra, po fiksnoj kamatnoj stopi od četiri odsto na 15 godina, sa grejs periodom od tri godine.
Trasu čine tri deonice: Ljig–Boljkovci, Boljkovci–Takovo i Takovo–Preljina, a glavni izvođač radova je azerbejdžanska firma "Azvirt", dok će gotovo polovinu posla obavljati domaća građevinska operativa.

Autoput Beograd–Južni Jadran predstavlja vezu između Srbije i Crne Gore odnosno najkraću vezu Beograda i njegovog zaleđa sa Južnim Jadranom, a trebalo bi da poveže Rumuniju, Srbiju, Crnu Goru i Italiju.

Predviđeno je da na trasi koja se gradi budu dve petlje: Takovo i Preljina, kao i 78 mostovskih konstrukcija, pet tunela, veliki broj zaštitnih zidova od buke i regulacije rečnih korita i potoka.

Svečanosti kojom je obeležen početak radova prisustvovali su ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić, ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić, direktor "Koridora Srbije" Mihajlo Mišić, predstavnici "Azvirta", lokalni zvaničnici, muftija beogradski Muhamed Jusufspahić.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/Ekonomija/1087102/Počeli+radovi+na+Koridoru+11+.html

**********************************************************************************************************************

Човек Борис Тадић ставио шЉем на главу И ИЗИГРАВА ПРЕцЕДНИКА СРБИЈЕ...... стварно срамота!!! Зна се
да га замењује Славица Ђукић-Дејановић а да је он поднео оставку..... НА ШТА ОВО ЛИЧИ??? :evil::evil::evil:

lici na to da smo politicki glupi i da nas svaka susnjara moze zaebavat. kad sam to video, rekoh sebi ne vrede nama izbori nego motka i to ona usrana pa udri, a policiju provocirati jesu li oni tadicevi policajci ili narodni. potrbna je revolucija, ovako banda ce se ponovo sakupiti pa ce nam tek onda ebati sve zivo i mrtvo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back