Boris Tadić kandidat DS za predsednika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo ti je odličan dokaz kako se zloupotrebljava polozaj a ovoga puta ni manje ni više nego predsednika države.

Što ti nisi otvorila koridor 11 od 40km od koga će se u najboljem slučaju napraviti 50-100 metara auto-puta a ostatak ostaviti za otvaranje nekog drugog puta ?

Zasto se zloupotreblajva polozaj? On prica sta bi bilo kad dodje na vlast (tj. laze kao i svi ostali).

A drugo, odakle znas da ce biti neki drugi put,i sto ja da otvaram koridor?

srpski-biraci.jpg

Zasto se zloupotreblajva polozaj? On prica sta bi bilo kad dodje na vlast (tj. laze kao i svi ostali).

A drugo, odakle znas da ce biti neki drugi put,i sto ja da otvaram koridor?

Malo naivna potpitanja postavlja jer ti se odgovor krije već u pitanjima.

Pa kad može on kao običan građanin da otvara nekakve puteljke može i svako drugi. E to ti je na primer zloupotreba položaja. U kom svojstvu on otvara put ?

Ali vidi se odlično da si demokrata i da ne vidiš od drveta šumu.

Malo naivna potpitanja postavlja jer ti se odgovor već krije u pitanjima.

Pa kad može on kao običan građanin da otvara nekakve puteljke može i svako drugi. E to ti je na primer zloupotreba položaja. U kom svojstvu on otvara put ?

Ali vidi se odlično da si demokrata i da ne vidiš od drveta šumu.

U svojstvu predsednika stranke koja je na vlasti jos uvek.

Verovatno su ga zamolili i on je pristao.

Reci ti meni KO od BIVSIH predsednika nje (zlo)upotrebio kampanju?

Bez obzira gde ste u Bosni, svi imate neodoljivu zelju da zabijate nos u nase dvoriste.

Ма ти не само што забадаш нос - него га не вадиш из страначког ду*пета------- С КОЈИМ ПРАВОМ НАПАДАШ ЧОВЕКА - СРБИЈА ЈЕ ЗЕМЉА МАТИЦА СВИМ СРБИМА И СВИ СРБИ ИМАЈУ ПРАВО - А ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИМА ТРЕБА ОДУЗЕТИ СВА ГРАЂАНСКА ПРАВА И ДРЖАВЉАНСТВО и ногом у ду*пе их ишутирати преко границе------ директно у три лепе ЕУ.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back