- Poruka
- 34.329
ar ju šur??Doris ne bi smela da izađe na crtu dominatorki.
Izgovor bi joj bio da je on poremećen.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ar ju šur??Doris ne bi smela da izađe na crtu dominatorki.
Izgovor bi joj bio da je on poremećen.
Оф корс ај ем.ar ju šur??
Оф корс ај ем.
Žene nepripremljene za afinitete te vrste svog partnera najčešće burno reaguju na takve predloge.
Zapravo žena bi se radije upustila u orgijanje te vrste ukoliko u njemu ne učestvije zvanični partner ili muž
Kao što si i sama rekla, sve prestaje kada počne brak a uzrok tome je što se najčešće ne udaju za tipove koji ih uzbuđuju već za one koji su solventni.
Zato mnoge žene nakon udaje godinama pa duže intimno maštaju o nekoj od svojih bivših fascinacija sa kojom bi pre otišle na svingersko letovanje nego sa dosadnim mužem-utešnom nagradom.
uvredila se sto nije prvi izbor pa je zato utesna nagrada shvatila da je bolje da zapali sam na svingersku zurku, bas slatko )))
s druge strane zena masta o bivsoj fascinaciji iz nekoliko razloga a glavni je razlog nedostatak fascinacija u sadasnjem momentu, bar tako ja shvatam ovo sto si opisao
opisana situacija lici na sveopsti metez u kome niko ne dobije ono sto mu je zaista potrebno
ali su i dalje u igri u istom sastavu snalaze se i opstaju
almodovarov zaplet
svidja mi se
odo po šlaufPotpuno je logično da sam zapali na žurku jer mu amorata kojoj je neko drugi u glavi šalje Мортал Вајб.
To o čemu pišeš je možda i jedna od najpodlijih stvari koje ljudi priređuju jedni drugima - kompromisna veza. Ako nema fascinacije na vidiku daj šta daš.
Tako i počinju problemi, fascinacija izostaje a nezadovoljstvo postojećom vezom raste što dovodi do niza disfunkcionalnosti.
U metežu niko ne dobija ono što mu je potrebno sem onog koji najjače udara. Ali takav ne potraje.
No manimo se politike, dobro organizovani ljudi koji znaju šta hoće najčešće dobiju željeno.
Dovoljno je samo da odbace pređašnje zablude i zaplivaju okeanom šnenokli raznih nekonvencionalnih zadovoljština.
Ako ima metar i po u prečniku može da pospeši zabavu u pličaku neviđeno .odo po šlauf
Pogledajte prilog 745041
Pa brate ebi se, koga foliras stavom, "ja sam fina i dosadna". Sebe. A realno je " ja bih da se ebem, al da mi ne udje." jer se tako osecam mladjom.Citala ja,jedna moje god iste,razvela se,zaredjala par puta one night stand,kaze osecam se ponovo zivo,slobodno i normalno.
Sad se ja pitam jel ludja ona ili ja,al nesto mi se cini da sam ja
Kad kazem gde,s kim svi to je lako.Pa brate ebi se, koga foliras stavom, "ja sam fina i dosadna". Sebe. A realno je " ja bih da se ebem, al da mi ne udje." jer se tako osecam mladjom.
Kako s kim? Nauci od ovih koje vec imaju sablon lova....zna se kako se lovi veza , a kako se lovi mladica...Kad kazem gde,s kim svi to je lako.
Pa s kim jb.t?!
Sta ima da se foliram matora sam kvocka
Pa nisam ja vise u dvadesetim da mogu sta hocu,a nisam ni Seron Ston.Kako s kim? Nauci od ovih koje vec imaju sablon lova....zna se kako se lovi veza , a kako se lovi mladica...
Bacis udicu i odmeris sta hoces....
Tipa, sedim kuci i cekam vodoinstalatera?Pa nisam ja vise u dvadesetim da mogu sta hocu,a nisam ni Seron Ston.
Da ne spominjem opet moju zonu komfora
samo borisi i dorisiAko ima metar i po u prečniku može da pospeši zabavu u pličaku neviđeno .
Ali ovaj model je ipak neprevaziđen za te žurke.
Pa evo,u igraonici samTipa, sedim kuci i cekam vodoinstalatera?
Pa očito da ni Aleks nije pošla na more praznih ruku.samo borisi i dorisi
a gde im je aleks?
Bacila si se na virtualni lov, ako samo pici..Pa evo,u igraonici sam