- Poruka
- 44.860
Pa ako je Borisa Doris smirivala i to sve,sto je provlacio kroz blato sa Aleks?
Mislim ovo je tru stori,samo sto je dosadna klasika.
Mislim ovo je tru stori,samo sto je dosadna klasika.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si vanredno dosadan sa jednom te istom pricomSlabo za ovaj put....tacnije, ono sto trazis to i dobijes...
i onda steknes utisak da je to opsta slika...
Dakle, ako imas neki svoj put kojim se kreces i stvaras....Aleks je sasvim pristojan izbor, jer moze da ode , a moze i da ostane...but, kada dodjes do nekog vrhunca stvaranja i postavis sebi pitanje, gde sada nametne se odgovor da ti treba neko koga mozes da volis i sa njim da stvaras nesto drugo, tada je izbor na onome ko te smiruje i kome mozes da verujes. Naravno, ovo je idealisticki, jer ne uzima u obzir mogucnost da subjekt nije ni za koga dobar i da subjekt nema izbore, vec samo ono sto mu se nadje na putu...
E evo ga pravi covekVala cesto se desi da i Doris ima nekog ebaca i sto je veci andjeo kada odluci da se poebe to zesce zeli.
Sve tri.E evo ga pravi covek
Jel tvoja Doris ili Aleks?
Moja je zena prakticna,skroz fantasticna.Sve tri.
U principu tudja Doris je itekako lep izbor, Aleks je uvek dobar izbor.
Cenim to sto imas interesovanja za moj brak.Moja je zena prakticna,skroz fantasticna.
Ok,jel imate po dogovoru otvoren brak?
Pa anonimno je.Cenim to sto imas interesovanja za moj brak.
Ipak, takvo pitanje nije za forum, posebno javni deo.
Zato sto mu se ebe, mada iskustvo kaze da zene u vecini slucajeva varaju sa vecim zarom nego muskarci.Pa anonimno je.
Samo me zanima,zasto covek koji je zadovoljan zenom istu vara.
Zato sto mu se ebe, mada iskustvo kaze da zene u vecini slucajeva varaju sa vecim zarom nego muskarci.
to i jeste opšta slika. jer svi dobiju ono što traže. zar nije tako?Slabo za ovaj put....tacnije, ono sto trazis to i dobijes...
i onda steknes utisak da je to opsta slika...
Dakle, ako imas neki svoj put kojim se kreces i stvaras....Aleks je sasvim pristojan izbor, jer moze da ode , a moze i da ostane...but, kada dodjes do nekog vrhunca stvaranja i postavis sebi pitanje, gde sada nametne se odgovor da ti treba neko koga mozes da volis i sa njim da stvaras nesto drugo, tada je izbor na onome ko te smiruje i kome mozes da verujes. Naravno, ovo je idealisticki, jer ne uzima u obzir mogucnost da subjekt nije ni za koga dobar i da subjekt nema izbore, vec samo ono sto mu se nadje na putu...
možda je imao sa aleks neku specifičnu mentalnu sinhronizaciju.Pa ako je Borisa Doris smirivala i to sve, sto je provlacio kroz blato sa Aleks?
Mislim ovo je tru stori, samo sto je dosadna klasika.
Dijana uletela ko da je htela,sve bilo namesteno,pritisci.Btw ona je zena sa ozbiljnim mudima jer je uspela da se izbori za sebe,jb.g po cenu zivota.možda je imao sa aleks neku specifičnu mentalnu sinhronizaciju.
ledi di je uletela čarlsu u vezu sa kamilom, nije bilo obrnuto.
tako da je aleks možda u ovom slučaju osovina opstanka veze između boris i doris
ako ne bi bili trio
možda ih ne bi bilo uopšte....
nije reč o njima konkretno nego o tome kako ,veseli trio, može da funkcioniše na duže staze i na svim nivoima.Dijana uletela ko da je htela,sve bilo namesteno,pritisci.Btw ona je zena sa ozbiljnim mudima jer je uspela da se izbori za sebe,jb.g po cenu zivota.
Kamila mi odvratno proracunato stvorenje,al Carls je svakako degenerik.
Mogu ti pokazati njih mirnih prilicno, one su i dalje mirne za muza i sve ostale, osim kad su u tajnosti prave tigrice.a izbor da sa nekim mirnim provedem ceo život počne da mi stvara neki čudan svrab svuda po koži.
Znam na sta si mislila,ali pricalo mi se o tomenije reč o njima konkretno nego o tome kako ,veseli trio, može da funkcioniše na duže staze i na svim nivoima.
čekaj hoćeš da kažeš da su mirne u krevetu sa mužemMogu ti pokazati njih mirnih prilicno, one su i dalje mirne za muza i sve ostale, osim kad su u tajnosti prave tigrice.
To sve zavisi, pricam ovako na oko kada ih gledas, pravi andjelcici, prosto te blam bude da ih muvas za seks.čekaj hoćeš da kažeš da su mirne u krevetu sa mužem
a nemirne u krevetu sa ljubavnikom?
Bas o tome pricam. O dvolicnosti zena koja mi stvara svrab po kozi, vriste kako hoce slobodu, a svom muskarcu zatezu okovratnik dok ga ne uguse i dok se ne otkine. I dobiju slobodu o kojoj vriste, ali je opet muskarac taj koji je neveran.to i jeste opšta slika. jer svi dobiju ono što traže. zar nije tako?
a izbor da sa nekim mirnim provedem ceo život počne da mi stvara neki čudan svrab svuda po koži.
ja uviđam kalupe za oblike ponašanja
a ti za tuđe misli i temperament.
Doris ne bi smela da izađe na crtu dominatorki.pitanje je zašto on nije odveo doris i aleks na zajedničko letovanje