Boris,Doris i Aleks

Prica stara koliko i ljudski rod.
Za one koji ne citaju zutu stampu :mrgreen: Boris je ozenio Doris (koji je prototip andjela) a godinama jeb.ao Aleks (domina,jeb.e kevu,perverzni san).
Kako takvi likovi da objedine taj rascep licnosti? Jel andjeo samo zato sto tako treba, i zasto ne domina ako je to ono sto zele?

doris-borsi-bizetic-sp.jpg

ne znam šta ovo znači
svako stvorenje je ono što jeste. drugi ljudi nas privuku upravo zbog toga što jesu
zbog energije i svih specifičnosti karaktera

e sad ima tipova koji po svaku cenu hoće da te imaju i onda moraju da te izmisle.
pošto ne mogu da te izmisle stvarno oni počnu da te gnječe i oblikuju.
ako ne dozvoliš
pronađu aleks.

i opet smo u istoj tački :lol:
Uuu eto moje omiljene grupacije :mrgreen:

ne znam šta ovo znači
svako stvorenje je ono što jeste. drugi ljudi nas privuku upravo zbog toga što jesu
zbog energije i svih specifičnosti karaktera

e sad ima tipova koji po svaku cenu hoće da te imaju i onda moraju da te izmisle.
pošto ne mogu da te izmisle stvarno oni počnu da te gnječe i oblikuju.
ako ne dozvoliš
pronađu aleks.

i opet smo u istoj tački :lol:
Slabo za ovaj put....tacnije, ono sto trazis to i dobijes...
i onda steknes utisak da je to opsta slika...
Dakle, ako imas neki svoj put kojim se kreces i stvaras....Aleks je sasvim pristojan izbor, jer moze da ode , a moze i da ostane...but, kada dodjes do nekog vrhunca stvaranja i postavis sebi pitanje, gde sada nametne se odgovor da ti treba neko koga mozes da volis i sa njim da stvaras nesto drugo, tada je izbor na onome ko te smiruje i kome mozes da verujes. Naravno, ovo je idealisticki, jer ne uzima u obzir mogucnost da subjekt nije ni za koga dobar i da subjekt nema izbore, vec samo ono sto mu se nadje na putu...

Back