Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
WW3 has begun
Kenet O' Kif, bivši američki marinac i ratni veteran objašnava ko u stvari vlada svetom i ko stoji iza napada u Parizu i Islamske Države.
Srpski titl.

"Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Watchman."

JA NE PAMTIM KAD SAM ZADNJI PUT VIDIO NEŠTO OVAKO ŽESTOKO, A SVAČEG SAM SE NAGLEDAO I NASLUŠAO!

Homs - deratizacija u toku...

Sad bi moglo da se postavi "Pitanje za 1 milion necije valute" :
- Za koliko sati ili minuta ce biti ugasen nalog ovog ko je postavio na YT ovaj snimak" , da ne baksuziram nesto drugo i na taj nacin "spreciti ili odloziti Puc medju neimenovanim , a navedenim viskoim cinovima u oslobodilackoj i demokratskoj armiji " ...?

Nema razlike između ruskog pilota koji je ubio ovo dvoje djece i Isilovih zločinaca

Ahmad i Mustafa Haj Ali, dva bisera mala koje je ubila ruska vojska bombardujući selo Al-Najiya u Idlibu.

CUW2i5NXIAEcPIz.jpg

http://saff.ba/nema-razlike-izmedu-...voje-djece-i-isilovih-zlocinaca/#.VlG4D-I9iM8

Nema razlike između ruskog pilota koji je ubio ovo dvoje djece i Isilovih zločinaca

Ahmad i Mustafa Haj Ali, dva bisera mala koje je ubila ruska vojska bombardujući selo Al-Najiya u Idlibu.

Крволочну гамад треба истребити до последњег. Почевши од тебе који си почео сада да се заклњаш за децу а до сада си ћутао.
Таквима као што си ти уопште се не сме дозволити да будете део цивилизације и оног напредног дела човечанства.

За све што вам се управо сада догађа и оно тек што ће се дестити захвалите прво себи па својим вођама а онда америчким и европским нацистичким "лидерима".
Смраду један смрдљиви сада си се сетио да постоје и деца !? А до сада си их клао и убијао.

Poslednja izmena:
O cemu lupas nesretnice? Samo prenosim vijest. I Rusi i Ameri i Francuzi i Turci i Jevreji i .... su tamo radi sopstvene pohlepe i jedni i drugi i treci pobise sirijski narod. Suludo je podrzavati bilo koje tamo.
Ja podrzavam narod. A ti si naivan, blago receno ako mislis da one ruske rakete i bombe ubijaju samo kozojebe. Pokosoe oni gomili civila usput. To je neminovno.

Razjebase onako divnu zemlju

O cemu lupas nesretnice? Samo prenosim vijest. I Rusi i Ameri i Francuzi i Turci i Jevreji i .... su tamo radi sopstvene pohlepe i jedni i drugi i treci pobise sirijski narod. Suludo je podrzavati bilo koje tamo.
Ja podrzavam narod. A ti si naivan, blago receno ako mislis da one ruske rakete i bombe ubijaju samo kozojebe. Pokosoe oni gomili civila usput. To je neminovno.

Ko???

Nisam ja naivan nego ti mislis da smo svi mi na ovoj temi.

Bavi se ti malo pravim uzrocima ove tragedije a ne jeftinom propagandom tipa:'' Rusi ubijaju iskljucivo civile i decu'' !

Poslednja izmena:

Ovi iznad navedeni. Prvo su Ameri i njihovi pusikurci francuzi i ostala boranija stvorili freedom fighetere a onda se sirijskom narodu na kicmu navalaila i Tursla i Jevreji i oni iz Katara i sad Rusija. Svi kao zele dobro sirijskom narodu a potamanise ih ko stoku i rasturise drzavu i uzduz i poprijeko.

Inace 2011 je u Siriji bilo 500.000 Zivorodenih
Ove godine ce ih biti ispod 200.000

Unistise ih a to je bila predivna drzava

Sta kaze Njofra na ovo?

12279024_424504971076426_7890244479538439190_n.jpg

12227565_422817457911844_4746073341796587585_n.png

Da, to je fenomen danasnjice. I to pitanje stalno treba ponavljati.
Kako to da ISIS ne napada Izrael. a po svoj logici zdrave pameti trebao je vec biti sravnjen sa zemljom. Bar po tome sta slusamo 70 godina, da je muslimanski najveci neprijatelj Izrael, i da su se nameracili da istrebe Jevreje. Kao i to da upravo Jevreji najvise ubijaju muslimane. Gde nestade ta muhamedanska potreba za osvetom, kad je Izrael u pitanju.

ИСИС не напада Израел јер немају копнену границу, и јер су Јевреји веома строги по питању тога кога пуштају у земљу.

Да је Израел нпр. Француска, господо, одавно не би више постојао.

Иначе, тај терориста иза Мекејна није Багдади, већ некакав други Мајмудин, који је био члан "ФСА" док им је Америка давала оружје и новац као "Младим, лепим, прогресивним снагама".

Мислим да је до сада мртав, као и већина тог "ЛГБТ покрета отпора".

Pa u ratu ginu civili, to je neizbežno. I u Drugom svetskom ratu nisu samo nacisti ubijali civile nego i saveznici. Al ipak se mora zaključiti da su najviše civila pobili upravo nacisti u Drugom svetskom ratu i islamska država u ovom ratu. Dakle kada se poraze džihadisti manje će civila ginuti.

Poslednja izmena:

Pa i nije baš ozbiljno stavljati u istu ravan pohlepu Amerilanaca i pohlepu Rusa! Još uvijek Ameriukanci sudjeluju u nebrojeno više svjetskih pi.darija (koje su usput i sami izazvali) neg što je to slučaj kod Rusa.
Također, nije ozbiljno porediti Asadove snage s manijacima ISIL-a, jer se ovi prvi ne diče na internetu svojim podvizima, odrubljivanja glava, davljenja civila u kavezu, spaljivanja živih talaca, zlouporabom djece u ratu, a posebno što ne obaraju civilne zrakoplove, organiziraju masovne terorističke akcije po Europi, crtkaju nekakve NJIHOVE teritorije koje obuhvaćaju polovice Europe, Afrike, Azije, Marsa...
Nema ti prostora za nekakvu crtu jednakosti kako ti to predstavljaš.

Realno, kada bi primjerice ti i takav morao izabrati da narednih sedam dana probvedeš kod nekoga u gostima u na teritoriju kojeg drže Asadove snage ili kod domaćina u sadašnjem ISIL-u, jasno je svima na koga bi tvoj odabir glasio! Ma ti bi se rođače usrao čim bi na dalekozoru vidio zastavu ISIL-a.
Dakle, nije svejedno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back