Arkania
Poznat
- Poruka
- 9.069
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je idiot, procitao sam par njegovih postova i...... strasno.ti si jedna zestoka neznalica,veruj mi na rec.Takve gluposti si sabio u par recenica, da se covek prosto zapita ima li smisla tebi odgovoriti
Bas cudno, mora da je slucajnostInteresantno čak i na Balkanu postoje crne rupe koje su još gore od ostalih,Albanija,Kosovo,Sandžak,Federacija BIH i gle čuda sve zadnji tragovi Osmanlija...
.Albanija bi bila Škotska, neki dan sam razvijao tu tezu. Čak na gaelicu Škotska se zove Albanija. Tako da bi Balkan bio antipod Ostrvima, kao što je danas Australija engleskom govornom području Amerike i UK.
A gđa Merkel bi pušila *****.
Interesantno čak i na Balkanu postoje crne rupe koje su još gore od ostalih,Albanija,Kosovo,Sandžak,Federacija BIH i gle čuda sve zadnji tragovi Osmanlija...
Оно што Европа није такла својим просветитељством то је и дан-данас блато, смрад, мрак и пакао.
Многе колеге управо за тим чезну. Вуче их нешто у мрак, тамо се најлагодније осећају.

Suplji, kako tebe nije takla?![]()

Uuhh, takla je takla samo sto nece da prica. Ne zeli da se dohvaca price o pradjedu, moj bolni od prostate![]()
valjda ce jos nekom biti jasna nit tvog promisljanja...u kontejstu prethodnog moj Nusrete.
Јесте се нашли? А и личите некако, тако умазани и улитани.

I jos nije skontao da su velike sile (na celu sa SAD) izazvale i ovaj sukob,gde se muslimani medjusobno obijaju.
Dok se ovi medjusobno krljaju Sad,Rusija i ostali prodaju oruzje i trljaju ruke...

Da ali, imam problem sa flagrantnim politeizmom koji se sprovodi na Zapadu.Зато ми је толико и одвратан ИСИЛ, јер он је антитеза Западној Цивилизацији, и њеним концептима људских права и слобода, науке и рационализма.
А у пракси је доказано да су само Европа и њени изданци широм света, који су прихватили њене вредности (на пример, Јапан, Јужна Кореја, Америке) земље у којима је могућ нормалан живот.
A sad da mi kazes ko trlja ruke od pravoslavnog ubijanja u Ukrajini?
Pre neki dan su nasli grobnicu sa oko 400 silovanih zena. Hebote, po takvom tipu zlocina vi pravoslavni dzihadisti ste neprikosnoveni.
Kao sto kaze Zoran Raskovic bivsi pripadnik Sakala, nasem vojniku nema sta sladje nego da siluje zenu I ubije dete. Slicno se desava I u Ukrajini.
A ova dva su u suprotnosti kako?Da ali, imam problem sa flagrantnim politeizmom koji se sprovodi na Zapadu.
Kako je moguće da neko 6 dana pravi visoku tehnologiju, a onda sedmi dan ode da se pokloni krstu.
Da ali, imam problem sa flagrantnim politeizmom koji se sprovodi na Zapadu.
Kako je moguće da neko 6 dana pravi visoku tehnologiju, a onda sedmi dan ode da se pokloni krstu.
Dokazano je vec da su zlocin pocinile paravojne grupe poput desnog sektora i stranih placenika.
U prevodu ili fasisti ili placene zivotinje.
- - - - - - - - - -
A ova dva su u suprotnosti kako?
Nije ti to Islam koji je u ratu sa tehnologijom i zdravim razumom.
Византија је била испред било које западне земље до задњих пар векова свог постојања. Да је остало тако, и да смо се наслонили на њих, могли смо да будемо културна господа, уместо дивљих вепрова, што захваљујући Турцима јесмо.
Ma nemoj. Aj zakuni se? Ko su pripadnici desnog sektora magare jedno, da I oni nisu muslimani?

Pazi, Isus kada se bude vratio će slomiti sve što liči na krst.Можда ипак има нешто инспиративно у вези са тим Крстом што си превидела.
Игра је или-или. Не можеш бити фан летова на месец и Курана.
То је исто као да си истовремено фан и комунизма и Маргарет Тачер.
Zavisi kojim se kantarom mjer! Povjesno gledano, Vizantija je nestala sa scene, dok se Srbija zahvaljujući Turskoj održala i sačuvala.....
Kakvi muslimani, jel znas ti da citas, napisao sam da su to cisti fasisti bez obzira koje su veroispovesti.
Ako ubija i siluje ne znaci odma da je musliman......

Pazi, Isus kada se bude vratio će slomiti sve što liči na krst.
Tako da ne možemo uzimati križ kao nešto simpatično.
Zašto ne bismo napravili kompromis, i uzimali najbolje stvari iz svih svetova.
Ovaj američki predavač često pije Starbucks sa iPhone-om, i posle gledanja utakmice Clippers-a, on objašnjava verska pitanja.
Interesantno čak i na Balkanu postoje crne rupe koje su još gore od ostalih,Albanija,Kosovo,Sandžak,Federacija BIH i gle čuda sve zadnji tragovi Osmanlija...
Bit će ipak malo drugojačije, što se tiče tragova Osmanlija! Kalemegdan-Dorćol-Karaburba-Terazije-Avala, e sad da li su to baš crne rupe?