Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to je M91 jugoslovenski :eek:
"konkurs"
iz54dj.jpg

ti si jedna zestoka neznalica,veruj mi na rec.Takve gluposti si sabio u par recenica, da se covek prosto zapita ima li smisla tebi odgovoriti
On je idiot, procitao sam par njegovih postova i...... strasno.

I jos nije skontao da su velike sile (na celu sa SAD) izazvale i ovaj sukob,gde se muslimani medjusobno obijaju.
Dok se ovi medjusobno krljaju Sad,Rusija i ostali prodaju oruzje i trljaju ruke...

Interesantno čak i na Balkanu postoje crne rupe koje su još gore od ostalih,Albanija,Kosovo,Sandžak,Federacija BIH i gle čuda sve zadnji tragovi Osmanlija...
Bas cudno, mora da je slucajnost :think: .

Usrecili su se Arapi sa Islamom.A kolika su sila bili, Grcku i Rimsku kulturu su delom sacuvali dok su divljaci harali Evropom......
A onda im dosao islam.........

Albanija bi bila Škotska, neki dan sam razvijao tu tezu. Čak na gaelicu Škotska se zove Albanija. Tako da bi Balkan bio antipod Ostrvima, kao što je danas Australija engleskom govornom području Amerike i UK.

A gđa Merkel bi pušila *****.

Za jednog gedzovana I dojucerasnjeg kmeta mnogo samouvereno se prikazujes. Sta hoces ti, do blizu polovine 20og veka bili ste obicni seljaci I zemljoradnici.
Sebe ne mozes da meris ni sa srednjovekovnim Germanima, kamoli sa Merkelkom koju prostacki uzimas u usta sto je samo primer necije tzv civilizovanosti.

Оно што Европа није такла својим просветитељством то је и дан-данас блато, смрад, мрак и пакао.
Многе колеге управо за тим чезну. Вуче их нешто у мрак, тамо се најлагодније осећају.

Suplji, kako tebe nije takla? :mrgreen:

I jos nije skontao da su velike sile (na celu sa SAD) izazvale i ovaj sukob,gde se muslimani medjusobno obijaju.
Dok se ovi medjusobno krljaju Sad,Rusija i ostali prodaju oruzje i trljaju ruke...

A sad da mi kazes ko trlja ruke od pravoslavnog ubijanja u Ukrajini?

Pre neki dan su nasli grobnicu sa oko 400 silovanih zena. Hebote, po takvom tipu zlocina vi pravoslavni dzihadisti ste neprikosnoveni.

Kao sto kaze Zoran Raskovic bivsi pripadnik Sakala, nasem vojniku nema sta sladje nego da siluje zenu I ubije dete. Slicno se desava I u Ukrajini.

Зато ми је толико и одвратан ИСИЛ, јер он је антитеза Западној Цивилизацији, и њеним концептима људских права и слобода, науке и рационализма.

А у пракси је доказано да су само Европа и њени изданци широм света, који су прихватили њене вредности (на пример, Јапан, Јужна Кореја, Америке) земље у којима је могућ нормалан живот.
Da ali, imam problem sa flagrantnim politeizmom koji se sprovodi na Zapadu.

Kako je moguće da neko 6 dana pravi visoku tehnologiju, a onda sedmi dan ode da se pokloni krstu.

A sad da mi kazes ko trlja ruke od pravoslavnog ubijanja u Ukrajini?

Pre neki dan su nasli grobnicu sa oko 400 silovanih zena. Hebote, po takvom tipu zlocina vi pravoslavni dzihadisti ste neprikosnoveni.

Kao sto kaze Zoran Raskovic bivsi pripadnik Sakala, nasem vojniku nema sta sladje nego da siluje zenu I ubije dete. Slicno se desava I u Ukrajini.

Dokazano je vec da su zlocin pocinile paravojne grupe poput desnog sektora i stranih placenika.
U prevodu ili fasisti ili placene zivotinje.

- - - - - - - - - -

Kako je moguće da neko 6 dana pravi visoku tehnologiju, a onda sedmi dan ode da se pokloni krstu.
A ova dva su u suprotnosti kako?

Nije ti to Islam koji je u ratu sa tehnologijom i zdravim razumom.

Можда ипак има нешто инспиративно у вези са тим Крстом што си превидела.

Игра је или-или. Не можеш бити фан летова на месец и Курана.

То је исто као да си истовремено фан и комунизма и Маргарет Тачер.

Византија је била испред било које западне земље до задњих пар векова свог постојања. Да је остало тако, и да смо се наслонили на њих, могли смо да будемо културна господа, уместо дивљих вепрова, што захваљујући Турцима јесмо.

Zavisi kojim se kantarom mjer! Povjesno gledano, Vizantija je nestala sa scene, dok se Srbija zahvaljujući Turskoj održala i sačuvala.....

Можда ипак има нешто инспиративно у вези са тим Крстом што си превидела.

Игра је или-или. Не можеш бити фан летова на месец и Курана.

То је исто као да си истовремено фан и комунизма и Маргарет Тачер.
Pazi, Isus kada se bude vratio će slomiti sve što liči na krst.

Tako da ne možemo uzimati križ kao nešto simpatično.

Zašto ne bismo napravili kompromis, i uzimali najbolje stvari iz svih svetova.

Ovaj američki predavač često pije Starbucks sa iPhone-om, i posle gledanja utakmice Clippers-a, on objašnjava verska pitanja.

Zavisi kojim se kantarom mjer! Povjesno gledano, Vizantija je nestala sa scene, dok se Srbija zahvaljujući Turskoj održala i sačuvala.....

Византија није нестала са сцене. Ено је жива и релативно здрава дан данас. Зове се Грчка. Само су убацили и мало антике у микс да привуку туристе. И Византија је ишла ка томе пред крај.

Pazi, Isus kada se bude vratio će slomiti sve što liči na krst.

Tako da ne možemo uzimati križ kao nešto simpatično.

Zašto ne bismo napravili kompromis, i uzimali najbolje stvari iz svih svetova.

Ovaj američki predavač često pije Starbucks sa iPhone-om, i posle gledanja utakmice Clippers-a, on objašnjava verska pitanja.

Да, али неки други извори кажу да је Исус био обична историјска личност и да се неће вратити. Они се зову Прогресивну Деисти.

Трећи пак кажу да ће судити муслиманима јер су инфидели. Они се зову Јужни Баптисти.

Дакле, то су све погледи подједнако валидни колико и ти из Курана.

Али проблем је само што Деисти и Баптисти не стају на пут мом Барбери капуту, док ИСИЛ то планира.

На срећу, многи други атеисти, деисти и крижари су забринути за своје капуте, па су зато организовали Томахавк ударе на центре Суни Армаде.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back