Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al Assad svakako mora odstupiti sa vlasti i u tome se slaze i Iran. Inace, ja sam za slobodnu Siriju koja nece biti americki sluga i koja ce moci8 da nastavi sa suradnjom sa svim zemljama pa cak i i Rusijom i Iranom. Inace, Sirija se mora urediti na nacin koji ce biti praktikovan a to je da ako je premijer sunnija onda bi predsjednik morao biti siija ili obrnuto.

Iran se uopste ne slaze ...... probaj sa nekom drugom drzavom - recimo poljskom .. hrvatskom ...slovenijom ..medzarskom .. nekom katolickom ...

Sirija mora postati slobodna ali to ne znaci da mora postati americka kolonija. naravno da podrzavam Rusiju i da Rusija mora zastititi Siriju od napada Izraela i Amerike. Zato sam za slobodne izbore gdje ce Al Assad mirno predati vlast i gdje ce se izabrati legitiman predstavnik naroda. Inace, Sirija mora ostati saveznicom Rusije jer jedino tako se moze stvoriti bedem protiv Amerike koja zeli da sve porobi.

Sirija mora postati slobodna ali to ne znaci da mora postati americka kolonija. naravno da podrzavam Rusiju i da Rusija mora zastititi Siriju od napada Izraela i Amerike. Zato sam za slobodne izbore gdje ce Al Assad mirno predati vlast i gdje ce se izabrati legitiman predstavnik naroda. Inace, Sirija mora ostati saveznicom Rusije jer jedino tako se moze stvoriti bedem protiv Amerike koja zeli da sve porobi.

MA RELIGIJA NE SME VIŠE DA BUDE BITNA kad aje politika u pitanju.
POLITIKA i RELIGIJA oraju biti JASNO razdvojene.
NIJE BITNO da li će predednik biti Sunit ili Šit. Bitno je da se radi o kvalitetnom čoveku i sposobnom političaru.
Što se mene tiče, ASAD može i da ostane, BITNO je da se u Siriji sprovedu demokratske reforme id ataj region jednom postane miran kako bi imigranti odatle prestalid a pritižu ovde.
Ovo postaje NEIZDRŽIVO. Sada ih je oko 17000 u Srbiji.

Al Assad nakon ovoga ne moze ostati na vlast. On je ubio dosta ljudi i neka bude sretan ako se izvuce bez kazne. Inace, buduca Sirija moze biti ruski saveznik i da radi sa Rusijom ali gradjani Sirije ne mogu izdrzati da im Predsjednik bude neko ko je rusio Dzamije i ko je ubijao ljude u redovima za hljeb.

~Vlast koja vlada uz pomoc rata..njen posao ce biti mnogo tezak~ rece Ahmadinedzad,to smo se i mi uverili i naucili. Idi Asade skloni se od politike ,skloni i porodicu,red bi bilo da ga Moskva primi. Trebaju i doci ce ljudi sa cistijim rukama,koliko je moguce,da mir dodje u tu prijateljsku zemlju.

Izgleda se Izrael boji Sirije i boji se Irana. Rusija je odigrala predivnu ulogu po pitanju Irana i mislim da je sada Iran jaci i da ce uz pomoc jakog Irana da se brzo sprovede proces dobijanja palestinske drzave. I Egipat sve vise snazi a Turska se sve vise okrece ka Rusiji tako da Amerika polako ali sigurno gubi svoje polozaje. Amerika ce morati da sve ucini kako bi povratila islamske zemlje ali nadam se da joj to nece uspjeti jer Amerika je imala vremena da se pokaze i ona je mogla da smiri odavno situaciju u Palestini ali to nije htjela.

Izgleda se Izrael boji Sirije i boji se Irana. Rusija je odigrala predivnu ulogu po pitanju Irana i mislim da je sada Iran jaci i da ce uz pomoc jakog Irana da se brzo sprovede proces dobijanja palestinske drzave. I Egipat sve vise snazi a Turska se sve vise okrece ka Rusiji tako da Amerika polako ali sigurno gubi svoje polozaje. Amerika ce morati da sve ucini kako bi povratila islamske zemlje ali nadam se da joj to nece uspjeti jer Amerika je imala vremena da se pokaze i ona je mogla da smiri odavno situaciju u Palestini ali to nije htjela.

Tesko da ce to Amerika da uradi ipak je jevrejski kapital tamo glavni .Ako pogledamo ko vodi najvece multinacionalne kompanije onda stvari postanu jasnije. Ipak Palestina ce opstati i bice drzava jer i Ameri vide koliko je sati. Uostalom ocekuje se da i tu dodje do konacnog dogovora.

Syrian Truth l Homs :Terrorist Radwan Ahmad Nahili nicknamed Abu Hamza , the sniper known as the " Satan of Al-Khaldia ". is killed and sent to hell by the Syrian Arab Army.

снајпериста.jpg

Syrian Truth l Saudi Terrorist Ayed Bin Muteb Al-Utaibi , one of Jabhet Al-Nusra members , is killed in Syria and sent to hell by the Syrian Arab Army. He used to fight with Al-Qaeda organization in Afghanistan .

ал каида.jpg

Poslednja izmena:
Al Assad nakon ovoga ne moze ostati na vlast. On je ubio dosta ljudi i neka bude sretan ako se izvuce bez kazne. Inace, buduca Sirija moze biti ruski saveznik i da radi sa Rusijom ali gradjani Sirije ne mogu izdrzati da im Predsjednik bude neko ko je rusio Dzamije i ko je ubijao ljude u redovima za hljeb.

90% od toga JE LAŽ. Ne znam odakle si ali ovde su mediji ODJEDNOM promenili priču i sada kada god mogu ispljuju sirijsku nnacionalnu armiju i Asada.
Te bombardovali ovo i pobili ono, te masakrirali ovog ili one itd...
To je posledica evro integracija a en realnog stanja na terenu.
Žrtava ima, NARAVNO ali nije baš sve tako, čak šta više MALO TOGA je tako.
ISTO TAKO ili slično, su neki mediji ovde preu veličavali posledice NATO bombardovanja.
Te stradallo je 50 hiljada ljudi, te su baš bolnice gađane i ništa drugo.
Isitna je da je stradalo oko 2500-3000 ljudi i da je jedno porodilište pogođeno.
Da je srušen veliki broj mostova, pogođen međunardni putnički voz u kom su bili i stranci itd...
TO SU OBIČNE KONSTRUKCIJE i zato podržavam Asada i ako ni on sam verovatno nije baš 100% ispravan. Ali oni koji hoće da ga unište su 20 puta gori od njega.

Откуд тај заокрет Минго? До јучер си хвалио Амере и њихову демократију; били су највећи пријатељ муслимана, а сада причаш о "поробљавању".

Razocarali su me zato sto se lose ponasaju prema Palestini. Nece da je priznaju kao drzavu i nece nista da ucine kako bi Palestinci dobili svoju zemlju. Palestinci moraju da trpe zlostavljanja i uzurpiranje zemljista.

А ти то ниси знао до јучер?

Nadao sam se da ce Amerika promijeniti stav i da ce pomoci Palestincima ali cini mi se da njima nije do rjesenja Palestine nego je njima do izraelske dominacije nad muslimanima. Zato, mi muslimani pokusavamo da se ujedinimo i da krenemo zajednicki i da osnujemo jednu jedinstvenu drzavu koja ce biti preteca Kalifatu.

Nadao sam se da ce Amerika promijeniti stav i da ce pomoci Palestincima ali cini mi se da njima nije do rjesenja Palestine nego je njima do izraelske dominacije nad muslimanima. Zato, mi muslimani pokusavamo da se ujedinimo i da krenemo zajednicki i da osnujemo jednu jedinstvenu drzavu koja ce biti preteca Kalifatu.

Коме су они помогли? Они су "овдје" само због пара!

Ja verujem da ce nuklearnog rata biti i da ce se desiti na teritorijama gde zive muslimani . Uglavnom zbog takvih pametnih i bogu milih ljudi kao sto si ti.

Mislim da bi Vam to bilo pametno. Samo tesko ce te svi uspeti da se ujedinite. Previse je tu razlicitih nacija i kultura pa cak i rasa.
Ali recimo... Sirija, Jordan, Palestina, Liban i Izrael bi mogli napraviti jednu drzavu.
Egipat, Alzir, Libija, Maroko i Tunis drugu.
Saudija, Katar, Bahrein, Oman, Jemen i UAE trecu.
Pakistan, Afganistan i Banglades cetvrtu
Kazakstan, Rusija, Azerbejdzan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kirgistan, Belorusija, Ukrajina, Mongolija i Turska petu.
Mali, CAD, Mauritanija, Severni Sudan, Tanzanija mozda, Senegal i jos neke apsolutno muslimanske zemlje zapadne Afrike sestu... itd.
Kasnije bi nastale vece drzave kada se ove stabilizuju i sinhrizuju medjusobno.
Ovako bi ste se VEOMA BRZO rastali u Krvi.

Poslednja izmena:

Promenice kada joj to bude u interesu kao i svakoj velikoj sili.
Ono sto vi muslimani treba da uradite sada je da smanjite proizvodnju dece.
Jedan od sustinskih razloga zasto ste u proseku siromasni je taj sto imate previse dece.
Posebno Pakistan i Somalija.
Pravite probleme i nama i ovima na zapadu Evrope ali i Svetu koji nece moci da izrzi toliko povecanje svetske populacije.
Gde ce mo svi stati i kako da nas prehrani majka nam zemlja.
Sve vise i vise Vas je ovde.
Ajd da su neki doktori nauka, lekari itd u pitanju.
Nego gologuzija koja se nije snasla tamo pa posla u Evropu da hvata socijalu.
Kod nas ce se NAROCITO-ITEKAKO na'vatati socijale i to one prave i jos kamatom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back