Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Армија Сирије открила тајни тунел устаника

29.09.2012, 21:48

4h_50533747.jpg

Фото: EPA

У сиријском граду Хомс јединице регуларне армије су уз помоћ мештана откриле тунел којим се у нападима користе устаници. Противници председника Башара Асада су тим тајним путем наоружавали диверзантске групе које настављају борбе у граду.

Борбе се воде у старом делу града. Очевици кажу да банде гађају минобацачима стамбене зграде у четвртима Сулејманија и Марџа јер су мештани на страни регуларне армије.

Egipat ce osloboditi Siriju i Sirija ce biti slobodna od nevjernika. U Siriji cce zivjeti samo vjernici muslimani koji ce odlaziti u dzamiju. Egipat je jedna zemlja koja je puna ljepote i tu je ono bas leglo muslimanluka. Mislim da se svaki musliman osjeca dobro u toj zemlji. Egipat ima snaznu armiju i ta armija je sposobna zauzeti cijelu Siriju i unistiti diktaturu. Egipat ima rijeku Nil koja je lijepa i puna krokodila i to je rijeka koja daje zivot Egiptu. Egipat je sada slobodan i sada imaju punu demokraciju tako da vise nije situacija kao ranije. sada ima vise Islam i vise mogucnosti da se klanja. To se ocekuje isto i od Sirije koja ce biti sagradjena po istom pricnipu kao i Egipat.

Egipat ce osloboditi Siriju i Sirija ce biti slobodna od nevjernika. U Siriji cce zivjeti samo vjernici muslimani koji ce odlaziti u dzamiju. Egipat je jedna zemlja koja je puna ljepote i tu je ono bas leglo muslimanluka. Mislim da se svaki musliman osjeca dobro u toj zemlji. Egipat ima snaznu armiju i ta armija je sposobna zauzeti cijelu Siriju i unistiti diktaturu. Egipat ima rijeku Nil koja je lijepa i puna krokodila i to je rijeka koja daje zivot Egiptu. Egipat je sada slobodan i sada imaju punu demokraciju tako da vise nije situacija kao ranije. sada ima vise Islam i vise mogucnosti da se klanja. To se ocekuje isto i od Sirije koja ce biti sagradjena po istom pricnipu kao i Egipat.

S obzirom da se zalažeš za čisto verske države sa jednom religijom, po tebi bi bilo pravedno proterati sve muslimane iz hrišćanskih zemalja, jel tako?

S obzirom da se zalažeš za čisto verske države sa jednom religijom, po tebi bi bilo pravedno proterati sve muslimane iz hrišćanskih zemalja, jel tako?

Ne, nije tako. ja se zalazem da se u islamskom svijetu svrgnu diktature i da se postavi vlast koja ce odgovarati vecini. I Zapadnjackim zemljama je vlast koju vecina zeli. Inace u islamskoj drzavi je dozvoljeno zivjeti svima cak i krscanima i zidovima. Zato nema razloga strahu ali mi muslimani nemozemo trpjeti vlast koja nema potporu vecine naroda.

Ne, nije tako. ja se zalazem da se u islamskom svijetu svrgnu diktature i da se postavi vlast koja ce odgovarati vecini. I Zapadnjackim zemljama je vlast koju vecina zeli. Inace u islamskoj drzavi je dozvoljeno zivjeti svima cak i krscanima i zidovima. Zato nema razloga strahu ali mi muslimani nemozemo trpjeti vlast koja nema potporu vecine naroda.

Sto lazes,vama kad neko ,,uvredi" alaha guzite i koljete gde stignete.

Иран је најавио да ће се умешати ако било коме падне на памет да нападне Срију. Кинези су рекли да ће подржати Иран чак и ако то значи трећи светски рат.Руси чак ни не морају да се умешају.
Западна "интервенција" у Сирији засигурно би било последње што би натовци урадили.Лоше је што то може да значи нуклеарни рат.

Pa zar teroristi u Siriji nisu upravo u manjini, a većina naroda podržava Asada?

Toliko su u manjini da su većinu terorista uvezli iz ostalih zemalja.

Egipat je stvarno Islamska zemlja koja skrece paznju svima. Stanovnici Egipta vole da se mole Allahu i da odlaze u dzamije. To je ono sto karakterise ponosan egipatski narod. Kad bi se ponovo osnivao Hilafet tada bi jedno od opcija za prijestolnicu Hilafeta bio Kairo. Egipat je lijepa islamska drzava i to je zemlja koja je puna lijepih gradova i egzoticnih mjesta. Egipat je turisticka sila i to je zemlja koju posjecuju svi turisti svijeta. Zato Egipat od toga ima racuna i postaje svake godine sve jacom zemljom islamskog svijeta. Mislim da je egipatska revolucija bila prelomna za islamski svijet i od tada se islamski svijet promijenio i postao boljim nego ikada. Jedino zao mi je sirijskog naroda koji se muci i koji zeljkuje da ima slobodu kao egipatski narod. Tvrdoglavi Al Assada ne vidi realnost nego sve vise utanja u propast ne birajuci svoje zrtve. Tome doprinosi ruska politika koja je sve vise bezobzirnija i ne haje za okolnosti koje su nastale. Turskoj su vezane ruke i ne moze nista uciniti osim da nekako dotura oruzje. jedino kome preostaje akcija je Egipat koji moze promijeniti situaciju na terenu i tako zadati odlucujuci udarac sirijskom rezimu. kad se zada udarac tom rezimu onda ce Iran biti dalje od Libanona kojeg su potresali razni sukobi i nestabilnosti. Tada ce elitne islamske drzave olicene u Turskoj, Saudijskoj Arabiji i Egiptu poceti da grade jedno novo drustvo koje ce se zasnivati na pravdi i covjekoljublju. Zato vrijeme da Egipat posalje svoje trupe ka Siriji i da posalje svoje flote kako bi se unistili posljednji ostaci alevitskog rezima.

Dobro, a cemu uvrijede, onda? Niste mi odgovorili? Da li je to znak vaseg manjka kucnog odgoja?

Jesi li ti cuo za rec provokacija?Kad bi se odgovaralo na svaku provokaciju bilo bi krvi do kolena.
Sta bi po tebi trebalo da uradimo mi srbi pravoslavci ovim pederima u Beogradu koji hoce da otvore
izlozbu slika gde vredjaju Isusa Hrista.
Da ih guzimo i koljemo ovo prvo mozda i sami zele ali postoji drzava i civilizovano resenje
kako ovo zabraniti i stvar drzati pod kontrolom kako ne bi bilo zrtava, e tako i vi muslimani treba da radite.

Iz prednje poruke proizilazi da u Siriji treba pocistiti sve one koji nisu suniti!?Tako li muslimani ekstremisti vide svet u Trecem milenijumu?

Ne to se zove sloboda govora.Jel u redu po tebi ubijati nevine ljude hriscane po bliskom istoku,samo zato sto je neko u francuskoj ili gde vec nacrtao pedofila muhameda?

Ma nemoj. Sloboda govora?? E pa zbog te slobode govora ce mnogima letjeti glave. Tu slobodu govora upotrijebljavajte za sebe a ne za one koji vam nista ne cine. Sloboda govora ne znaci da se treba prakticirati govor mrznje. To su dvije razlicite stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back