Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako Rusi bilo koga spasu ja sam Miki-Maus :D ... Sirija ce proci kao i Irak,kao i Libija,Kao i Kosovo..i da ne nabrajam dalje....Batali Vijetnam ,Koreju..to je proslo... Ne mogu Ceceniji mrtvoj nista ni Gruziji.. Jake mi sile u tri lepe... Nemaju oni muda da udare igde..krenu kao nesto prete pa stanu.. samo ime ostalo.. A ovaj Rusofiliski forum moze samo da masta o tome kako ce uskoro doci do promene u poretku svetskih sila i da umisljaju kako su mozda Kinezi ili Indija ili sta ti ja znam neki veliki..Ma ajde roknu im ambasadu u sred Beograda a to mu u svakakvom smislu dodje kao da su udarili u centar Pekinga jer je to njihova teritorija..i sta su uradili??? ... Ja znam sta, NISTA :D ...

Sta ti znas.

Ako Rusi bilo koga spasu ja sam Miki-Maus :D ... Sirija ce proci kao i Irak,kao i Libija,Kao i Kosovo..i da ne nabrajam dalje....Batali Vijetnam ,Koreju..to je proslo... Ne mogu Ceceniji mrtvoj nista ni Gruziji.. Jake mi sile u tri lepe... Nemaju oni muda da udare igde..krenu kao nesto prete pa stanu.. samo ime ostalo.. A ovaj Rusofiliski forum moze samo da masta o tome kako ce uskoro doci do promene u poretku svetskih sila i da umisljaju kako su mozda Kinezi ili Indija ili sta ti ja znam neki veliki..Ma ajde roknu im ambasadu u sred Beograda a to mu u svakakvom smislu dodje kao da su udarili u centar Pekinga jer je to njihova teritorija..i sta su uradili??? ... Ja znam sta, NISTA :D ...
tada nisu uradili nista slazem se...mnogo je otada proslo...Kina je sada velika sila u usponu..........a ovo sto sam uvelicao je svakodnevica....

Чуркин:
Што се тиче 'хуманитарних' интервенција, оне нажалост само звуче 'хумано'. Свака војна интервенција, због било ког разлога, довела би до још већег крвопролића. А знамо како су 'највећи хуманисти на свету' - САД и Британија - интервенисали у Ираку, када су наводили низ племенитих разлога као непостојеће оружје за масовно уништење. Само та интервенција проузроковала је 150,000 цивилних жртава, да ни не говоримо о милионима избеглица и хаосу у земљи. Зато немојте наседати на хуманитарну реторику, има ту пуно више геополитике него хуманизма када је реч о Сирији. Консеквенце те политике су да конфликт и крвопролиће не престаје

Ono sto je vazno da shvatis jeste da je od tada proslo 13 godina, a to je mnogo vremena.

Tvoj post ima podjednako smisla, kao kada bih ja sad napisao "Nije tacno, Sovjeti su upravo pobedili Nemacku i gomilaju atomske bombe i bice velesila koja drzi pola Evrope". Bio bih odveden u ludnicu, jer je stanje stvari takvo bilo pre 60 godina, ali vise nije danas.

E pa, i ono sto je bilo pre 13 godina ima slicnosti sa danasnjicom kao i ono sto je bilo pre 60 godina. Novi svet, nova pravila.

Da..bas tako Libija i Irak su bili tako davno...Jos se lesevi Huseina i Gadafija... osecaju i te kako sveze :D... Ja nemam nista protiv tvoje iluzije i zelje da bi voleo da se Rusija nesto pita ali se ne pita...

sa njima treba polako i kulturno...
Културно кажеш, али ипак је то безобразно.
Очигледно је да постоје две стране на овом форуму, а ја бих их назвао "патриотска" и "анти-српска".
Припадаш тој страни чим си у добрим односима са неким ко нон-стоп рекламира сепаратизам у Војводини, а згражавају те патриоте.

П.С. Џастин Бивер је такво популистичко сраање да ми је просто одвратан. Слушај нешто од рока или хеви метала :D и буди нормалан, а не фенсерски гејевић. :mrgreen: (ово задње схвати као шалу, не желим да вређам)

Културно кажеш, али ипак је то безобразно.
Очигледно је да постоје две стране на овом форуму, а ја бих их назвао "патриотска" и "анти-српска".
Припадаш тој страни чим си у добрим односима са неким ко нон-стоп рекламира сепаратизам у Војводини, а згражавају те патриоте.

П.С. Џастин Бивер је такво популистичко сраање да ми је просто одвратан. Слушај нешто од рока или хеви метала :D и буди нормалан, а не фенсерски гејевић. :mrgreen: (ово задње схвати као шалу, не желим да вређам)
ne sekiraj se ti.....moraju uvek postojati dve strane...sto se tice muzike slusam stranu(uglavnom sve i rok pa i JB).....

Ubili su u Vasingtonu operativca CIA koji je ucrtao kinesku ambasadu u ciljeve i njegovu zenu ... toljagama , kao pse ...

I da , ti znas NISTA ...

Miki si Maus - to si jedino ispravano rekao ...

NAJNOVIJE VESTI
Divizija Asadovog brata „čisti” Damask od pobunjenika
Pripadnici sirijske vojne divizije, pod komandom mlađeg brata predsednika Bašara al Asada, proterali su pobunjenike iz severnog distrikta Barzeh u Damasku i po kratkom postupku ubili nekoliko mladića, saopštili su predstavnici sirijske opozicije.
Sirijska Četvrta divizija, pod vođstvom takođe moćnog Mahera al-Asada, krenula je sa ofanzivom na četvrt Barzeh, primoravši stanovništvo da beži u druge delove Damaska, naveli su aktivisti.
Kako prenose sirijski aktivisti, reč je o diviziji koja kod stanovništva izaziva „strah i trepet”. U napadu na taj distrikt, vojnici su koristili helikoptere, oklopna vozila i tenkove kako bi zauzeli položaje pobunjenika.
„Najmanje 20 tenkova 4. divizije i na stotine njenih pripadnika ušlo je u Barzeh ovog popodneva. Video sam kako ulaze u kuću 26. godišnjeg Ise al-Araba koga su ubili sa dva metka u glavu”, rekao je u telefonskoj izjavi agenciji Rojters opozicioni aktivista Abu Kais.
On je naveo da su vojnici, potom, ubili 17-godišnjeg Isu Vahbeha, koga su pronašli u jednom skloništu, a potom izvukli na ulicu, tukli i na kraju ubili.
„Još četvorica mladića su na ovaj način ubijena”, rekao je Kais.
Kako prenosi zvanična agencija SANA, vladine snage su „počistile” i četvrt Kabun od „terorista”, što je termin koji vlasti koriste za pobunjenike.
I državna televizija je prenela snimke iz Kabuna na kojima se vide tela nastradalih, oružje, komunikaciona oprema i novac koji je otkriveni kod ubijenih pobunjenika, preneo je AFP.
Televizija je istovremeno navela da snage bezbednosti nisu koristile helikoptere u operaciji u glavnom gradu.
Okršaji su se, u međuvremenu, zaoštrili u severnom i drugom po veličini gradu Alepu.
Borci opozicione Slobodne sirijske vojske (FSA) najavili su početak „bitke za oslobođenje” Alepa iz „ruku Asadovih bandi”.
Pukovnik Abdel Džabar Mohamed Okaidi obećao je da će tokom operacije FSA zaštititi civile, kao i da će voditi računa o manjinskim zajednicima u tom gradu.
Vladine snage su sa žestokim napadima na položaje pobunjenika krenuli od rane zore u gradskim distriktima Salahedin i Sakur, a kako prenosi SANA „vojnici progone teroriste, od kojih su mnoge i ubili”.
Sirijska opservatorija za ljudska prava saopštila je da je u Siriji od početka pobune u martu prošle godine poginulo najmanje 19.106 ljudi. Od toga su 13.296 bili civili, među kojima su i pobunjenici, 4.861 vojnici i 949 dezerteri.

Da..bas tako Libija i Irak su bili tako davno...Jos se lesevi Huseina i Gadafija... osecaju i te kako sveze :D... Ja nemam nista protiv tvoje iluzije i zelje da bi voleo da se Rusija nesto pita ali se ne pita...

Irak je bio prilicno davno, a Libija nije bila ruska saveznica. ;)

Sirija je prvi put od 1999. da je Rusija suocena sa spasavanjem svoje saveznice. Nije svaka drzava koju napadne USA u ruskoj interesnoj sferi. :roll:

Ali kome ja pricam. :D

...gledaj malo sire,ja nisam taj koji direkno psuje i vredja...
Јесте, ти ниси тај који директно вређа, али си злурад према несрећи српског народа на северу Косова што је по мени много горе.

Да, јесте он вређао Ђинђића, али требао би да разумеш да има људи који Ђинђића сматрају монструмом који је изручио Милошевића, а о има људи који о Милошевићу имају добро мишљење.

Дакле, ви пљујете по СМ, е онда ће неко пљувати по ЗЂ и то је тако и немој да те то чуди.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back