Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јесте, ти ниси тај који директно вређа, али си злурад према несрећи српског народа на северу Косова што је по мени много горе.

Да, јесте он вређао Ђинђића, али требао би да разумеш да има људи који Ђинђића сматрају монструмом који је изручио Милошевића, а о има људи који о Милошевићу имају добро мишљење.

Дакле, ви пљујете по СМ, е онда ће неко пљувати по ЗЂ и то је тако и немој да те то чуди.
da li su toliko nesrecni na severu kosova to je za diskusiju:think:...mene najiskrenije iritiraju''izbeglice'' sa Kosova u Srbiji......

a ni svercovanja robe i droge....
Шверц је под шапом мацана из БГ.
Не мислиш ваљда да оно мало народа доле држи тржиште Србије, било робе, било наркотика, па још о томе и одлучује???
А и води рачуна да ти је шеф странке доказани наркоман са изврсним односима с руководством парадржаве КосовА.

Шверц је под шапом мацана из БГ.
Не мислиш ваљда да оно мало народа доле држи тржиште Србије, било робе, било наркотика, па још о томе и одлучује???
А и води рачуна да ти је шеф странке доказани наркоман са изврсним односима с руководством парадржаве КосовА.
Nemoj sada da me diras to je ''Patriotska pljacka''...a ovo drugo je u domenu traca....

Sta reci na ovoliku kolicinu gluposti i mrznje prema sopstvenom narodu?Mislis da je lako biti Srbin dole?Sto nisi otisao onda u Veliku Hocu,Priluzje...nego USA?
Ne znam da li u Toplici vidjas mercedese i luksuzne dzipove sa oznakama na tablicama:PR,UR,KM....koliko kosovara drzi maloprodajne objekte kod tebe patrioto,kafice,diskoteke...sto primaju Kosovske dodatke,sto im se ne sece struja kod velikih dugovanja nego kad dodju iz Eps-a kazu ''mi smo sa Kosova'',sto im razne organizacije resavaju administrativne zackoljice,i sredjuju besplatno polaganje za A,B kategoriju....BESPLATNO....zato sto dobijaju prednost pri zaposljavanju.....MNOGO ONI PATE....sta hoces jos da navodim....:evil:

Nemoj sada da me diras to je ''Patriotska pljacka''.
То је патриотска пљачка из БГ.
..a ovo drugo je u domenu traca....
Да, убрзана моторика, муцање, невезане и неконзистентне реченице, чудна мимика, подочњаци ко у ракуна(Чеда ракун!!!!:hahaha:), сведочанства људи из окружења, телохранитеља и дисидената из странке...

Ne znam da li u Toplici vidjas mercedese i luksuzne dzipove sa oznakama na tablicama:PR,UR,KM....koliko kosovara drzi maloprodajne objekte kod tebe patrioto,kafice,diskoteke...sto primaju Kosovske dodatke,sto im se ne sece struja kod velikih dugovanja nego kad dodju iz Eps-a kazu ''mi smo sa Kosova'',sto im razne organizacije resavaju administrativne zackoljice,i sredjuju besplatno polaganje za A,B kategoriju....BESPLATNO....zato sto dobijaju prednost pri zaposljavanju.....MNOGO ONI PATE....sta hoces jos da navodim....:evil:
I treba da im se da i jos vise.Normalno je da ce drzava ekonomski da podstice te ljude da ostanu tamo i ne prodaju imanja.Mozda imaju ekonomske povlastice ali im je oduzeto i ograniceno gotovo sve drugo,pravo na zivot,rad,slobodu,kretanje...Ako si im toliko zavidan i ako tako dobro zive kako kazes preseli se na Kosmet leba ti da i ti uzivas te ''blagodeti''.

Poslednja izmena:
Ja sam već napisao, ali mi je taj post nestao tokom spajanja tema. Naime, na žalost, mislim da Asadu nema spasa. Evo i zašto. Ovo može da traje neograničeno dugo. Naime, zapad će stalno ubacivati sveže teroriste, kampovi za obuku verovatno rade punom parom. Asadu će se vojska polako osipati, izgubiće finansije da plaća vojsku i proizvodnju municije. U ovom haosu tamo sigurno niko ne plaća porez zar ne? Malo po malo i napusštaće ga i cele jedinice. Onda će u roku od nekoliko dana sistem da se uruši. To može biti za mesec, dva tri, godinu ili dve ali će biti. Zapad ima neograničena sredstva da finansira borbu protiv Asada. Oni štampaju dolare i daju ih ''borcima za slobodu''. Nema štete, oni i onako neće stići da ih potroše.
Jedini spas Asadu je munjevita akcija kojom će očistiti zemlju od terorista i postaviti vojsku na granice da spreči ulazak ljudi i naoružanja. Uspostavi red u zemlji i ostvari funkcionisanje države. Ako se nastavi rat po dubini teritorije male su mu šanse. Uloga Rusije je da spreči napad aviona NATO-a pozicioniranjem svojih brodova i isporukom PVO sistema. Bilo bi dobro i da pošalju pešadijskog naoružanja i municije.
Takođe bi Rusija i Iran trebale finansijski pomoći Asadu a još bolje da isfinansiraju par hiljada plaćenika koji bi se borili na strani sirijske vlasti i tako malo rasteretili vojsku i napora i gubitaka.

Daj neki sors za ovo, poprilično sam radoznao, može da bude i dobra filmska priča :think:

O Boze ..

Kroasane , Kroasane , cime li sam zasluzio da me toliko ne postujes ? ....

Ako sam napisao da je izgubio zivot , zajedno sa zenom , tako sto su ga nepoznati koosoki napadaci polomili toljagama onda je to tako i bilo ....

Poslednja izmena:
Ubijen špijun odgovoran za masakr Kineza

Interesantno je da je Vilijam Benet, bivši službenik CIA koji je otpušten zbog greške koju je napravio kada je bombardovana kineska ambasada, ubijen u blizini svoje kuće, 10 godine posle incidenta.

Misteriozno ubistvo agenta CIA

Lensdaun - Bivši službenik CIA Vilijam Benet ubijen je 22. marta 2009. godine u blizini svoje kuće u Lensdaunu, u državi Virdžiniji, a njegovoj supruzi Sintiji su u istom napadu nanete teške povrede. Časopis Forin polisi pisao je da je 57-godišnji Benet bio „odgovoran za grešku zbog koje je bombardovana kineska ambasada u Beogradu”. Ovaj penzionisani potpukovnik američke vojske radio je u to vreme po ugovoru za CIA i navodno je upravo on označio mesto koje treba napasti. Za tu grešku krivica je svaljena na Beneta, koji je otpušten, a u to vreme (2000. godine) nije bilo objavljeno njegovo ime,

Blast hits Saudi intelligence building, killing deputy spy chief

A blast has hit the builing of Saudi intelligence service in Riyadh, killing deputy of the newly-appointed intelligence chief Prince Bandar bin Sultan, according to reports.

The explosion took place on Sunday when Bin Sultan’s deputy was entering the building, Yemen's al-Fajr Press quoted eyewitnesses as saying.

Saudi media have so far refrained from showing any reaction to the blast.

Сегодня в результате теракта погиб буквально позавчера назначенный новым руководителем службы общей разведки Саудовской Аравии принц Бандар ибн Султан аль-Сауд.

Принц Бандар - личность весьма примечательная.
Будучи послом Королевства в Соединенных Штатах, он был по мнению крайне влиятельной организации AIA, занимающейся сбором информации в Азии и Восточной Европе, "самым влиятельным иностранцем в Соединенных Штатах".
Известный журналист Сеймур Херш пошел дальше, называя принца Бандара "членом теневого кабинета" президента Буша-младшего.

При этом папа принца Бандара Султан ибн Абдель Азиз аль-Сауд был министром обороны Королевства и до октября 2011 - кронпринцем.
Выходец из клана Судейри, входил в "семерку Судейри" - влиятельнейшую группировку Королевства.

90% tih vozila luksuznijih na KM table registruju ljudi iz centralne Srbije na nekog sa Kosmeta da bi izbegli placanje PDV-a.

tako da bez razloga pljujes nas mnogostradalni narod sa Kosova i Metohija sram da te bude.

A ako mislis da si u pravu preseli se odmah sada u recimo Caglavicu , pa mozda i ti zaduzis nekog BMW-a na UR table. Sram te jos jednom bilo srbomrzcu jedan.

Приметих да је у западним медијима нагло спласло одушевљење настало успешно изведеним терористичким нападом на сиријски државни врх. Изгледа да терористи и њихови покровитељи нису баш толико јаки на бојном пољу као што су мислили.

I treba da im se da i jos vise.Normalno je da ce drzava ekonomski da podstice te ljude da ostanu tamo i ne prodaju imanja.Mozda imaju ekonomske povlastice ali im je oduzeto i ograniceno gotovo sve drugo,pravo na zivot,rad,slobodu,kretanje...Ako si im toliko zavidan i ako tako dobro zive kako kazes preseli se na Kosmet leba ti da i ti uzivas te ''blagodeti''.
hvala ti na savetu,ja uzivam u blagodetima drugog mesta,sramno je sto ih ti podrzavas uprkos mojim argumentima........pravo na zivot...ovo ti je biser,mislio sam na one u Srbiji....ja nisam zavidan niti ljubomoran na njih,nego dok sam ziveo u Srbiji to mi je jako smetalo...ne znam kako tebi ne smeta....kako nekome da ne smeta,da odredjena grupa ljudi ima toliko povlastica...

Приметих да је у западним медијима нагло спласло одушевљење настало успешно изведеним терористичким нападом на сиријски државни врх. Изгледа да терористи и њихови покровитељи нису баш толико јаки на бојном пољу као што су мислили.

njihova operacija je dozivela totalni kolaps. zato je to tako.

a ocekivali su da ce da se posle ubistva 4 sirijska visoka funkcionera i ubacivanja terorista u damask vlast srusi sama od sebe. prevarili su se.

Jbte ja procitao "Srbija pod zastitom ruske flote..." Mozda se i Ruje zajebale pa ne prave razliku izmedju Srbije i Sirije...zvuci slicno

Ma to je fora kao "zastita" a kad ameri raspale eto i ruja da im se prikljuce.. .svetska zavera Vrana vrani oci ne vadi...

Jbte ja procitao "Srbija pod zastitom ruske flote..." Mozda se i Ruje zajebale pa ne prave razliku izmedju Srbije i Sirije...zvuci slicno

Ma to je fora kao "zastita" a kad ameri raspale eto i ruja da im se prikljuce.. .svetska zavera Vrana vrani oci ne vadi...
Ma nije,Ruska flota je stacionirana kod Sirijske obale...znas izigravaju Rusi nesto kao po obicaju,a od intervencije zapada nema nista...;)pa zato pod zastitom Ruske kape

Syria troops hit back at rebels in Damascus and Aleppo
BBC News - ‎41 minutes ago‎

Government forces have hit back at rebel-held areas in Syria's two biggest cities - Damascus and Aleppo. Sustained assaults were launched on Sunday against the north-eastern Damascus suburb of Barzeh, and against Mezzeh, in the west of the city.

sirijska vojska unistava CIA teroriste na svim frontovima javlja cak i britanski BBC

Ma nije,Ruska flota je stacionirana kod Sirijske obale...znas izigravaju Rusi nesto kao po obicaju,a od intervencije zapada nema nista...;)pa zato pod zastitom Ruske kape

Znas onaj vic o CG-cu Kaze on: Vidim trojica biju jednog
Pa je sil' se umesao pita drugi
Kako da ne kaze CG
I sta bi Boga ti?
Ma ubismo ga nas cetvorica ka vasku....

Eto tako i Ruje brane, pocev od nas 1999 te...

Syria troops hit back at rebels in Damascus and Aleppo
BBC News - ‎41 minutes ago‎

Government forces have hit back at rebel-held areas in Syria's two biggest cities - Damascus and Aleppo. Sustained assaults were launched on Sunday against the north-eastern Damascus suburb of Barzeh, and against Mezzeh, in the west of the city.

sirijska vojska unistava CIA teroriste na svim frontovima javlja cak i britanski BBC

Пустио Башар мало млађег брата да поприча с муџахединима и њиховим западним инструкторима...

Znas onaj vic o CG-cu Kaze on: Vidim trojica biju jednog
Pa je sil' se umesao pita drugi
Kako da ne kaze CG
I sta bi Boga ti?
Ma ubismo ga nas cetvorica ka vasku....

Eto tako i Ruje brane, pocev od nas 1999 te...
Dobro,Rusofili su tu donekle u pravu 1999 je bila najveca p....na vlasti u istoriji Rusije(Jelcin),da ne racunam Gorbacova...nego ni danas nisu mnogo bolji,Putin im je ekonomsko stanje popravio donekle....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back