- Poruka
- 4.731
Tvrdnja da ce ih pobiti jednaka je mojoj zalutaloj tvrdnji da ces postati pametan. Mislio sam jednog dana mozda, sad i u to pocinjem da sumnjam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ББЦ је до гуше уплетен у пропаганду рата у који је једнако тако до гуше уплетена Британија.
Да не држе џихадисти цивиле, као таоце, на том потезу...а и не бацају касетне, као твоји НАТО пријатељи, на наше цивиле..?!
Успут, видим једног у црном са калашом како утрчава у зграду и води новинаре...ваљда ....на 2:58
Знам да си и ти као ББЦ објективан ....к'о да вам онај Шеј пише текстове....
Opshte je poznato da Asad itekako korisit kasetne bombe protiv civilia, samo shto ih nema u tolikoj meri pa je primoran da koristi i ove improvizovane ekspozivne naprave, koje su isto tako ubitachne kada se koriste u gusto naseljenim predelima.
Esad je omražen, jer pripada manjinskoj Alavi sekti, koja mrzi sunite, a pokušava da upravlja sunitskom zemljom kakva je Sirija.
Zato već 3 godine ne može da savlada pobunu iako ima teško naoružanje, a njegovi protivnici praćke.
Srećom sada je stiglo prvo teško naoružanje u Idlib, tako da će Esad & porodica biti ubijeni kao Gadafi pre njega.
I ti, sto to rade bi trebali da preuzmu vlast u Siriji?
Amerika je na njihovoj strani?
O kadrovskim rešenjima možemo kasnije, ali sada je zadatak numero uno da se istrebi Bašar al-Kafir.I ti, sto to rade bi trebali da preuzmu vlast u Siriji?
Opshte je poznato da Asad itekako korisit kasetne bombe protiv civilia, samo shto ih nema u tolikoj meri pa je primoran da koristi i ove improvizovane ekspozivne naprave, koje su isto tako ubitachne kada se koriste u gusto naseljenim predelima.
O kadrovskim rešenjima možemo kasnije, ali sada je zadatak numero uno da se istrebi Bašar al-Kafir.
To je i sastavni deo šireg rata protiv Vladimira Putina, koji u stvari i upravlja čitavim ubijanjem civila i stvaranjem izbeglica u Siriji.
Realno, samo tiranin najgore vrste ce se hvaliti zlocinima i zverstvima pocinjenim u bilo cije ime.
Sto se ustanika tice tu nisu cista posla, vecina ustanika ne cini zlocine i ne radi ono sto se vrti po internetu - javna pogubljenja, pucanje u potiljak vatrenim oruzjem zarobljenicima i sl. To cini manji procenat ustanika kojima i nije mesto u sirijskoj opoziciji.

Тебе треба бановати са планете земље за век векова, гледај како Асад узима још седам година владавине. Уз то као легитимни председник има права да очисти сваког неподобног. Тачка.
Zna li se kada će Asad očistiti Siriju od ostatka belo svetskog plaćeničkog ološa koji se tamo nakupio?
Да, сви су они мирни породични људи а овамо се позивају на ЏИХАД. Не лупај.![]()
Zna li se kada će Asad očistiti Siriju od ostatka belo svetskog plaćeničkog ološa koji se tamo nakupio?
На овим страшним сликама нису никакви и ничији фанови, него разапети мученици. Ко год да је ово урадио не припада људском роду, а то се још више односи на нељуде који их подржавају.
Da bar jedna celija u tvom mozgu zna sta je dzihad, ne bi ga pomenuo tek tako.

Dva Putinova fana razapeta na križ u Siriji
![]()

Uopste nije tacno.
I Asadov otac i sadasnji predsednik su veoma omiljeni u Siriji.
Ja sam bio na licu mesta i uverio se u to.
Putin je rekao da Asad nece zavrsiti kao Gadafi...
I ja mu (ovoga puta) verujem.
O kadrovskim rešenjima možemo kasnije, ali sada je zadatak numero uno da se istrebi Bašar al-Kafir.
To je i sastavni deo šireg rata protiv Vladimira Putina, koji u stvari i upravlja čitavim ubijanjem civila i stvaranjem izbeglica u Siriji.