piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.600
Imajuću u vidu da je EU ukinuila embargo za izvoz oružja pobunjenicima u Siriji to je prestrašno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imajuću u vidu da je EU ukinuila embargo za izvoz oružja pobunjenicima u Siriji to je prestrašno...
uh bre,ovo jeftinije nego kod kineza...
Oružje koje će Hrvati preprodati pobunjenicimaБиХ продала велику количину оружја загребачкој фирми по скандалозно ниским ценама. Тенк за 5.000 долара, хаубица за 2.000, а војни снајпер за девет долара. Не зна се ко су били министри одбране у време уговарања, а купац прети огромним одштетим захтевом ако се уговор не поштује.
:

Некада су се Срби клели у тог пијаног Јељцина па је било шта је било. Данас се куну у Путина, ко зна шта ће бити на крају...
Истовремено, на затвореном заседању Конгреса САД државни секретар Џон Кери је изјавио да у случају потврде информације о употеби хемијског оружја у Сирији, САД може да уведе зону забрањеног лета и почне испоруке оружја опозицији.
Ja konstatujem cinjenice.
Ti si zarazen tipicnim sovjetsko-komunistickim neznanjem i mrznjom prema Izraelu, pa si slep da vidis ko kome radi o glavi, i to ne decenijama od kako je obnovljen Izrael, nego vekovima.
Asadov rezim je najvdci neprijatelj Izraela i najveci pomagac terorizma. On kad padne, Hezbolah je ostao bez glavnog tutora na B.istoku.
Извозили по наређењу газда, нема тај напрстак од кифле ни ,,с" од самосталности.šatro......pa vi ste im izvozili i u vrreme zabrane.....
Britanija je pismom obavestila generalnog sekretara UN Ban Ki Muna o tri nova incidenta u kojima su snage sirijskog predsednika Bašara Asada navodno upotrebile hemijsko oružje, izjavio je britanski ambasador u UN Mark Lajal Grant. Grant je rekao da je njegova vlada nastavila da izveštava generalnog sekretara i šefa tima UN koji istražuje te tvrdnje.
„Poslao sam dalja obaveštenja generalnom sekretaru prošle nedelje”, rekao je Grant novinarima.
On je rekao da Britanija nema dokaza da je sirijska opozicija došla do hemijskog oružja, ili ga upotrebila.
Sirija je tražila od UN da istraže tvrdnje o hemijskom napadu koji je marta izvršen u selu Kan al Asal kod Alepa, ali je odbila da se istraga proširi i na druge prijavljene slučajeve. Odgovornost za taj napad su pobunjenici i vlada svaljivali jedni na druge
http://www.politika.rs/vesti/najnov...avila-moguce-hemijske-napade-u-Siriji.lt.html
Zadivljuje me ova vera u Rusku tehniku. Nije ona loša ali gledano unazad Izrael je uvek prolalazio taktička rešenja kojima Arapi nisu mogli parirati ni sa najsavremenijom Ruskom tehnikom.
Taj S300 će biti uništen za nekoliko dana po pristizanju u Siriju.
АраБи су посебан случај.Zadivljuje me ova vera u Rusku tehniku. Nije ona loša ali gledano unazad Izrael je uvek prolalazio taktička rešenja kojima Arapi nisu mogli parirati ni sa najsavremenijom Ruskom tehnikom.
nemoguce!
- - - - - - - - - -
obuchavaju teroriste!?ma ajte molim vas!
ne bi oni nikad!
Pa zasto onda ima samo 100.000 vonjika umesto barem milion, i zasto mora de se oslanja na pomoc Hezbulaha i ostalih Shita? Mi smo u Srbiji imali vise vojnika nego Asad sada od njegovih 22 miliona Sirijaca.
Јадна Сирија!СВЕ преко њених леђа због оних 10% светских резерви нафте и 16% резерви гаса.
А, то западни ПЉАЧКАШИ и осведочене убице, никако не могу мирно гледати! Како мирно посматрати
СУВЕРЕНИ И САМОСТАЛНИ ИРАН у коме Запад, увек жедан туђе крви и туђих ресурса, може да
не пожели да инсталира "демократију"?
КАКО западни бандити могу мирно посматрати озбиљну државу која има БДП близу 500 милијарди?
Да би се пришло опкољавању Ирана, требало је покушати уклонити АСАДА и од Сирије направити
огромну платформу за јуриш на СУВЕРЕНИ ИРАН!.Тако се догодио тај велики АНГЛОАМЕРИЧКИ
ЗЛОЧИН над сиријском земљом и њеним народом.
Своје амбиције има и англоамерички кер Блиског истока, земља Чивутија, са надом да ће и она
уместо пудлице израсти у добермана. Све у свему, за ПЉАЧКАЧЕ је питање Сирије, на дужи рок
питање опстанка унутрашњег система који је столећима ГРАЂЕН НА ТЕМЕЉИМА ПЉАЧКЕ, РАТОВА
ПОКОЉА ШИРОМ ПЛАНЕТЕ, УКЛАЊАЊЕМ ЛЕГАЛНИХ ВЛАДА И ИНСТАЛИРАЊЕМ МАРИОНЕТА.
гурањем у хаос и нестабилност читавих региона и држава које су у одређеним областима потенцијални
конкуренти!
Иза таквог поретка и намера, негованих више столећа, крије се флоскула локалних балканских наивчина
и корумпираних скотова у власти, о западном "балгостању и јЕВРОПСКОМ СТАНДАРДИМА".
Ствари се убрзавају и усложњавају. Трећи светски рат је фактички почео у Сирији. Једини оптимистичан сценарио је да Асад што пре, ако има снаге, поломи овај светски шљам који се, као муве на г**на, окупио на територији Сирије. Не гледајте на ово само као на међумуслимански обрачун. У Сирији је и вероватно најстарија хришћанска заједница на свету која ће потпуно да нестане ако још једно "пролеће" буде успешно. Експримент је почео на нама и показао се успешним зато што смо поклекли. Искрено желим сиријском народу да буду храбрији и поразе зло. Уз, наравно, помоћ Русије.
Површни двоношци, најчешће у наивности, а некада и у доброј намери, не разумеју
позадину ЗАПАДНОГ ЗЛА и његову суштину, коју чак не прикривају тамошње
политичке битаге, кловнови и марионете мегакапитала и не крију да су рат и хаос
широм планете, методе за решавање проблема "код куће", а како то "види"
економски убица Голдман Сакса, Чарлс Ненер:
-"Очекује нас катастрофалан пад финансијских послова, што може
натерати западне владе за отпочињање Трећег светског рата..."
НИШТА НОВО - СВЕ ЈЕ ВИЂЕНО У ПРОШЛОСТИ !!!
БАНДИТ Пол Вулфовиц такође јавно говори о ТРЕЋЕМ светском рату
као нади и начину за спас Сједињених Сатанских Држава.![]()
![]()
Пријатељ терористе Хачима Тачија (сасвим десно)
„Разговарао сам (после 11. септембра) у Пентагону са једним официром. „Зашто нисмо напали Ирак?” - упитао сам.
На то ми је он одговорио: „Све је много горе, Сер!” - и показао документ из кога је произлазило да САД имају намеру
да нападну седам земаља за пет година и да свргну њихове владе. Прво Ирак, затим Сирија, Либан, Либија,
Сомалија и Судан па Иран. Седам земаља за пет година! Дуго нисам могао у то да
поверујем, али је то управо оно што се десило”.
Весли Калрк генерал армије САД у пензији – из говора на Commonwealth club of California, Сан Франциско, САД.
Звучиш ко неки амерички пропагандиста.
izrael je skroz prolupao - jos ce izazvati Ruse da iporuce Iskandere , da im sruse sve avione i potope flotu i podmornice ... i razore nuklearni centar u Dimonu .....![]()
Zadivljuje me ova vera u Rusku tehniku. Nije ona loša ali gledano unazad Izrael je uvek prolalazio taktička rešenja kojima Arapi nisu mogli parirati ni sa najsavremenijom Ruskom tehnikom.