- Poruka
- 50.831
Ko je taj Bućko ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je taj Bućko ?
To je lepo čuti, uđite u EU, svi Crnogorci iz Srbije da se vrate u CG. Svima dobro.
Ne slažem se. Ima problema oduvek i uvek se snalazio. Kad se spasio od svih afera i od ove će. Samo da se pronađe žrtveno jagnje.Ako CG udje pre Srbije,to ce biti kraj SNSa i Aleksandra Vucica. I ovako ima problema sa studentima tada ce tek da ima kad ga pitaju,sta ti bre radis?
More nije tvoje nego privatno. Srbija koristi Luku Bar kao da je njena.Jeste, ubjedi vas gospodar na to. Ali nece. Hoce nase more, nece da se kupa u Dunav i Moravu.
Vucic da opstane do ulaska bilo koje od srpskih država u EU? Baćo, baš mu ga mračiš...Ako CG udje pre Srbije,to ce biti kraj SNSa i Aleksandra Vucica. I ovako ima problema sa studentima tada ce tek da ima kad ga pitaju,sta ti bre radis?
Ne slažem se. Ima problema oduvek i uvek se snalazio. Kad se spasio od svih afera i od ove će. Samo da se pronađe žrtveno jagnje.
Što se ulaska CG tiče on je nevažan.
Da li je ulazak dobar ili loš pitanje je. Za naciju koja se odrekla vere i porekla, jezika i svoje kulture i čezne za bezličnim konzumerističkim zapadnim vrednostima koje će pak samo deo naroda da oseti... verovatno ne.
Ne zaboravimo na primer na pobunu žutih prsluka u Frncuskoj. Skoro najvećoj i bogatoj evropskoj državi.
Svakom narodu je dobro ako on to sam sebi udesi. Očekivanja da će neko članstvo nešto da reši su iracionalna.
Vucic da opstane do ulaska bilo koje od srpskih država u EU? Baćo, baš mu ga mračiš...
More nije tvoje nego privatno. Srbija koristi Luku Bar kao da je njena.
Trenutno su vlasnici tog mora raznorazni stranci.
CG je u kapitalizmu i ništa nije tvoje niti vaše
TJ vaše je sve što je propalo haha
Telekom CG je u vlasništvu Telekoma Srbije.
Crna Gora ne postoji na mapi kapitala.
Srpska Boka i srpska Budva sugerišu da smo mi vaš jedini izlaz na more koje gledate sa planine.Ne podcijeni kolko smo uticajni na vas....mi smo vas jedini izlazak na more - vas jedini prozor u svijet i civilizaciju....
Ajde ne budali opet si se opioNe podcijeni kolko smo uticajni na vas....mi smo vas jedini izlazak na more - vas jedini prozor u svijet i civilizaciju....
Kralj Nikola, avetinjo."srpskih drzava" - opa opet seselj progovori
Srpska Boka i srpska Budva sugerišu da smo mi vaš jedini izlaz na more koje gledate sa planine.
I ti nećeš dugo.Ne mlatinjaj, nase i drzavno je sve sto je na crnogorskoj zemlji, vi stranci samo privremeno stanujete.
Nema manjine no većine!Nema nikakve zasebne drzave tu tako da ne racunamo nacionalne manjine kao vlast, izvini seselju
Kralj Nikola, avetinjo.
Nema manjine no većine!![]()
Crnogoraca Srba tako je."Crna Gora je Crnogoraca tako je bilo tako ce i biti" Kralj Nikola 1919.
Dve srpske države, što bi rekao kralj Nikola. Eh, da si njega više proučavo nego Šešelja i Jova Kapu.Nema nikakve zasebne drzave tu tako da ne racunamo nacionalne manjine kao vlast, izvini seselju
Crnogoraca Srba tako je.
Nemoj tako od te mržnje dobićeš rak. Ništa drugo.Vi ste manjina, kako odje tako i na Kosovo i u Sandzak. Pazi da ne budete i u vise mjesta![]()
Dve srpske države, što bi rekao kralj Nikola. Eh, da si njega više proučavo nego Šešelja i Jova Kapu.![]()
Naravno, ali ne montenegrina. Nego Baja Stanišića, Pavla Đurišića, Blagoja Jovovica."Crna Gora je Crnogoraca tako je bilo tako ce i biti" Kralj Nikola 1919.