Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.709
Rekose li ti zapadnjaci koliko dugo je trajala ta Srpska imperija?ovu kartu kazuju sami bugari a ovu carsku srbiju kazu svi zapadnjaci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekose li ti zapadnjaci koliko dugo je trajala ta Srpska imperija?ovu kartu kazuju sami bugari a ovu carsku srbiju kazu svi zapadnjaci
MOze se reciNisam video ni jedan ozbiljan otpor turcima od strane bugara... nema ni jedne bitke, pomena bitke...Dakle Bugarska tada nije postojala, bila je pod protektoratom Srbije ..
Netačno: nismo ni u jednom ratu bili na istoj strani, što se tiče Turaka i ustanaka, oni sada dižu spomenike onima koje su sami Bugari hvatali i predavali Turcima da im sude po kratkom postupku.Posle Velbuzda vekovima nismo ratovali cak smo ponekad zajedno ratovali protiv Turaka, mislim na dobrovoljce a onda dodje ta prokleta 1885. kada su napali Turke i hteli da budu veci nego sto smo mislili da treba.
Ebiga i mi smo surovali sa Grcima a protiv Bugara koje smo ispalili za delove Mekdonije i ruskih ambicija na Balkanu u isto vreme, takvi smo mi balkanci svi isti, svi moj do mojega pa se lako posvadjamo i povatamo za guse.Inače “niste” planirali napad na Srbiju još dok su se Srbi borili za vaše Jedrene…
Nego Kina se nešto raspituje za svoj odmetnuti posed Australiju…Ebes zemlju kojoj je Srbija zapad.
Vidim Makedonci sve trče da postanu Bugari, dabome BRE!Ebiga i mi smo surovali sa Grcima a protiv Bugara koje smo ispalili za delove Mekdonije i ruskih ambicija na Balkanu u isto vreme, takvi smo mi balkanci svi isti, svi moj do mojega pa se lako posvadjamo i povatamo za guse.
Smissli nesto primerenije ovako ispadas mnogo ....., biraj sam sta.Nego Kina se nešto raspituje za svoj odmetnuti posed Australiju…
Ne trude se ni Srbi da postanu BRE. Pocetkom 2000tih razgovarao sam dosta cesto sa Makedoncem iz grcke Makedonije koji je odlicno goorio srpski i od koga sam kupovao povrce rodjenim 1915 godine. Peckao sam ga da u Makedoniji do Tita nije bilo Makedonaca vec samo Srba i Bugara, mirno kao da je navikao na takve zakljucke odgovorio da on ne zna za politicke podele ali da je siguran da njegov deda i pradeda niti iko u selu ikada izjasnio drugacije nego Makedonac. Danas Makedonci uzimaju bugarske pasose, mislim da ce i Srbi uzimati makedonske ako Makedonija udje u EU pre Srbije, sve je to basibozuk.Vidim Makedonci sve trče da postanu Bugari, dabome BRE!
Niko to ovde ne tvrdi, al Bugarima i za to opet krivi Srbi.Ne trude se ni Srbi da postanu BRE. Pocetkom 2000tih razgovarao sam dosta cesto sa Makedoncem iz grcke Makedonije koji je odlicno goorio srpski i od koga sam kupovao povrce rodjenim 1915 godine. Peckao sam ga da u Makedoniji do Tita nije bilo Makedonaca vec samo Srba i Bugara, mirno kao da je navikao na takve zakljucke odgovorio da on ne zna za politicke podele ali da je siguran da njegov deda i pradeda niti iko u selu ikada izjasnio drugacije nego Makedonac. Danas Makedonci uzimaju bugarske pasose, mislim da ce i Srbi uzimati makedonske ako Makedonija udje u EU pre Srbije, sve je to basibozuk.
Zaboravio si 1. Bal. rat. Prevideo si "mislim na dobrovoljce"Netačno: nismo ni u jednom ratu bili na istoj strani, što se tiče Turaka i ustanaka, oni sada dižu spomenike onima koje su sami Bugari hvatali i predavali Turcima da im sude po kratkom postupku.
Kada budu dosli, dobrodosli su. Kako stvari stoje nece stati dok ne dodju do njega.Kad će Rusi na Dunav?
Ne bih trebao da se petljam u ovo jer mi je jedan deda nosio austro ugarsku a drugi rusku uniformu ali sam radoznao kao prase, kako je to kilava Francuska mogla da spreci Srpsku vojsku koja je resila ishod Velikog rata da se osveti Bugarima?Ja nisam iznenađen tvojim neznanjem jer se sećam kad si lupao da Srbi imaju Turske gene.
Za jednog nacoša previše se primaš na komunističke floskule..
Dobro bi se uklopio kod njih i oni su puni takvih nebuloza, doduše ne pričaju to u našem prisustvu.
Znaju samo da nam kažu "Mersi" kad nas vide - inače to koriste u Sofiji kao znak zahvalnosti što su ih Francuzi spasili od nas da ih ne zapalimo zbog osvete a lepo smo bili krenuli..![]()
Slicnih likova sa isturenim bradama i niskim celima sam video medju makedonskim i istocno srpskim kolonistima po Banatu dosta puta ima njihovih gena po istocnoj Srbiji sigurno.Nope. Jugoistok i jug Srbije nisu nikakva mešavina Bugara.
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Prabugari
:-)
Jadnici, onda im preostaje da ratuju dok je sveta i veka jer tako daleko nikada nece dobaciti.Kada budu dosli, dobrodosli su. Kako stvari stoje nece stati dok ne dodju do njega.
Preživjeli ste sve osim vlastite demografije, ekonomije i budućnosti.Cinjenica je da smo vise puta u poslednjih 500 godina bili izlozeni masovnom istrebljenju, ali smo preziveli. I Srbija danas ima vecu populaciju od Bugarske, Hrvatske , BiH , Albanije , Slovenije.
A razlika je sve veca i veca.
Montenegro i okupirani deo Srbije kosovo imaju populaciju velicine Novog Beograda, jedne opstine u Srbiji. Cinjenica je i da ce Srbi opstati i nadziveti sve neprijatelje.
Savjest mi mirna, ali vidim da tvoja još uvijek rađa komplekse.. to je i ovako jedino što vam u Srbiji ima za porast.Tebe baš muči rđava savest…
Mi barem kritički pristupamo materijalima, dok vi birtijske priče gledate kao zacementiranu povijest
Ma naravno, uvijek jedan jedini narativ, stari Rimljani i Egipćani potječu od Srba..
Nama je super. Imamo vise i od Hrvatske. Ukusi su razlicitiPreživjeli ste sve osim vlastite demografije, ekonomije i budućnosti.
Ako vam je utjeha to što imate više stanovnika od Slovenije, onda stvarno živite u paralelnom svemiru..
To su neki novi parametri mjerenja uspješnostiNama je super. Imamo vise i od Hrvatske. Ukusi su razliciti
Nije. Za mene je Srbija obecana zemlja i nema potrebe da bilo sta menjam.To su neki novi parametri mjerenja uspješnosti
Indija je onda za tebe obećana zemlja.
Blago tebi ondaNije. Za mene je Srbija obecana zemlja i nema potrebe da bilo sta menjam.
Nopemedju makedonskim i istocno srpskim kolonistima
Nopepo Banatu dosta puta ima njihovih gena po istocnoj Srbiji sigurno.
колико је трајала, реци ми ти ?Rekose li ti zapadnjaci koliko dugo je trajala ta Srpska imperija?