Borba Crne Gore za članstvo u EU usred srpskog revanšizma

Ako CG udje pre Srbije,to ce biti kraj SNSa i Aleksandra Vucica. I ovako ima problema sa studentima tada ce tek da ima kad ga pitaju,sta ti bre radis?
Ne slažem se. Ima problema oduvek i uvek se snalazio. Kad se spasio od svih afera i od ove će. Samo da se pronađe žrtveno jagnje.
Što se ulaska CG tiče on je nevažan.

Da li je ulazak dobar ili loš pitanje je. Za naciju koja se odrekla vere i porekla, jezika i svoje kulture i čezne za bezličnim konzumerističkim zapadnim vrednostima koje će pak samo deo naroda da oseti... verovatno ne.

Ne zaboravimo na primer na pobunu žutih prsluka u Frncuskoj. Skoro najvećoj i bogatoj evropskoj državi.

Svakom narodu je dobro ako on to sam sebi udesi. Očekivanja da će neko članstvo nešto da reši su iracionalna.

Jeste, ubjedi vas gospodar na to. Ali nece. Hoce nase more, nece da se kupa u Dunav i Moravu.
More nije tvoje nego privatno. Srbija koristi Luku Bar kao da je njena.
Trenutno su vlasnici tog mora raznorazni stranci.
CG je u kapitalizmu i ništa nije tvoje niti vaše :D
TJ vaše je sve što je propalo haha

Telekom CG je u vlasništvu Telekoma Srbije.

Crna Gora ne postoji na mapi kapitala.

Ne slažem se. Ima problema oduvek i uvek se snalazio. Kad se spasio od svih afera i od ove će. Samo da se pronađe žrtveno jagnje.
Što se ulaska CG tiče on je nevažan.

Da li je ulazak dobar ili loš pitanje je. Za naciju koja se odrekla vere i porekla, jezika i svoje kulture i čezne za bezličnim konzumerističkim zapadnim vrednostima koje će pak samo deo naroda da oseti... verovatno ne.

Ne zaboravimo na primer na pobunu žutih prsluka u Frncuskoj. Skoro najvećoj i bogatoj evropskoj državi.

Svakom narodu je dobro ako on to sam sebi udesi. Očekivanja da će neko članstvo nešto da reši su iracionalna.

Ne podcijeni kolko smo uticajni na vas....mi smo vas jedini izlazak na more - vas jedini prozor u svijet i civilizaciju....

More nije tvoje nego privatno. Srbija koristi Luku Bar kao da je njena.
Trenutno su vlasnici tog mora raznorazni stranci.
CG je u kapitalizmu i ništa nije tvoje niti vaše :D
TJ vaše je sve što je propalo haha

Telekom CG je u vlasništvu Telekoma Srbije.

Crna Gora ne postoji na mapi kapitala.

Ne mlatinjaj, nase i drzavno je sve sto je na crnogorskoj zemlji, vi stranci samo privremeno stanujete.

Back