aleksandrica_k
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....a snimaju i 5 sezonu....ali koliko sam saznala snimili su prve dve epizode,ali ce biti premijerno prikazane u septembru.Naravno u Americi prvo...ali pokusacu preko neta da vidim hocu li uspeti u tom poduhvatu da i ja pogledam te epizode....samo jos da kazem da su extra i 3 i 4 sezona...i necete se pokajati da ih gledate.....pozzzzz
skroz je izgubljena.Zato ja gledam reprizu u pola 1A u zadnjih par epizoda ganjaju nekog "ljudozdera". Na kraju danasnje lik otvara orman da ostavi kaput i izlece lik sa nozem.Totalno neocekivano!Posto sam gledao jutros oko ponoci moram priznati da sam se malo cimnuo .![]()
A u zadnjih par epizoda ganjaju nekog "ljudozdera". Na kraju danasnje lik otvara orman da ostavi kaput i izlece lik sa nozem.Totalno neocekivano!Posto sam gledao jutros oko ponoci moram priznati da sam se malo cimnuo .![]()

Bas to, ima nesto sto me tera da gledam.И ја сам се исто цимнуо као лудЈесте да су мало ушли у шаблон, али је тако са свим серијама. Мени се код серије највише свиђа то што је различита од осталих криминалистичких серија, не знам зашто, некако има неки шмек
![]()
Iako mogu da skinem sa interneta sve epizode ipak cekam RTS. 
Uf i ja se prepala sinoc, bas nisam ocekivala da ce biti sacekusa u ormanu...A u zadnjih par epizoda ganjaju nekog "ljudozdera". Na kraju danasnje lik otvara orman da ostavi kaput i izlece lik sa nozem.Totalno neocekivano!Posto sam gledao jutros oko ponoci moram priznati da sam se malo cimnuo .![]()
Uf i ja se prepala sinoc, bas nisam ocekivala da ce biti sacekusa u ormanu...
Ne pratim bas redovno seriju, pa da priupitam, zasto je Bounsin otac u zatvoru? Koga je ubio?
...Njen otac je u zatvoru jer je ubio nekog lika iz FBI...Jel tako bese? :S...Sada skoro je bila ta ep...
Uuu, blago Bones, tol'ko uzdise, zna sta je lepo ceka![]()

Uf i ja se prepala sinoc, bas nisam ocekivala da ce biti sacekusa u ormanu...
Ne pratim bas redovno seriju, pa da priupitam, zasto je Bounsin otac u zatvoru? Koga je ubio?
Super serija... Bones i Booth ce se jednom .... sigurno!![]()
)...