BOMBOM NA NOVINARA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
adem_ks:
koliko ja vidim ovde niko ne da pet para [ cast izuzecima ] za novinara, i obicno se postavlja pitanje kako se ratosiljati novinara, mislim da ne pati covek dugo, zatim kakva je bomba [troskovi su u pitanju] da li je americka, ruska ili kineska, da li je zemlja -zemlja, ili vazguh zemlja, da li je ispaljena iz visecevnog lansera [koliko ih je???] da li je upotrebljan minobacac, da nije raketni sistem u pitanju, ako je obicna kasikara, zasto obicna, valjda je covek "zasluzio" vise, a ako je neka "ozbiljna" zasto se rasipati u ovo vreme ekonomske krize... puno pitanja???

Зар Адеме није корисније и за тебе и за твоје Шиптаре да се мало удубиш и покушаш да пронађеш КО ЈЕ ПОБИО ОНОЛИКЕ СВЕДОКЕ У ВЕЗИ СУЂЕЊА ЗЛОЧИНЦУ ХАРАДИНАЈУ... немој само ти за неког да се бринеш овде у централној Србији, молим те... :roll:

eremita:
Зар Адеме није корисније и за тебе и за твоје Шиптаре да се мало удубиш и покушаш да пронађеш КО ЈЕ ПОБИО ОНОЛИКЕ СВЕДОКЕ У ВЕЗИ СУЂЕЊА ЗЛОЧИНЦУ ХАРАДИНАЈУ... немој само ти за неког да се бринеш овде у централној Србији, молим те... :roll:
evo bas sam angazovao neke ljude, samo da zavrse sa marmeljadom i krecu na posao... nego toliko kod vas ode dnevno bre.... pa se posle cude ovi okolo vas [ex yuga] " kako ste mogli ..." bez veze breeeeeeeeeeeeeeee

hehe ovi b-92 talibani znaci od pokusaja zastrasivanja promenili su temu u pokusaj ubistva ;)

ja bih prvo proverio ove njegove gazde iz britanske obavestajne sluzbe. Ko zna mozda su resili da ga puste niz vodu, jer im vise ne treba. Hoce britanci to tako, da isluzenog spijuna puste niz vodu.

Jerry Ropero:
jao necu moci nocas da zaspem. taj "novinar" nije nikakav novinar vec je dokazani spijun britanske obavestajne sluzbe.
Dokazani?! Da vidimo te dokaze!
Torius:
Шалу на страну сам чин треба осудити, али да не заборавимо да су и кућу Зорице Брунцлик гађали бомбом (док је била кадар ЈУЛ'а), затим председништво ДСС-а и сада новинара ДС-а.
Bombu ispred predsedništva DSS postavili Zemunci (dokazi izvedeni na sudu), a na osnovu čega tvrdiš da je Anastasijević član DS?
Jerry Ropero:
ma ja mislim da posto ovaj anastasijevic smrce gudru je ostao kratak nekom dileru za lovu, nije hteo da se obazire na rpetnje da vrati dug i tup bomba ;)
Dokazi???
Sorab1:
Nece covek da vise gleda antisrpske fasiste po srbiji. Ustase, "demokrate" i nvo da nama sude i pljuju nasu srbiju. Ako moram da biram izmedju fasista, izabracu srpskog a ne antisrpskog.
A zašto uopšte biraš fašiste?

alergicna:
Potpuno se slazem!
Hteli smo demokratiju zanemarivshi chinjenicu da BOLESNO drushtvo, koje je podrzavalo NACIONALSOCIJALIZAM, nije doraslo demokratiji i da je trebalo upotrebiti druge,NJIHOVE, metode
gde ti ovde imas naciste,ako neko voli svoj narod nije fasista,ali ako voli koku i hors
onda je narkoman : :)

Sorab1:
Nece covek da vise gleda antisrpske fasiste po srbiji. Ustase, "demokrate" i nvo da nama sude i pljuju nasu srbiju. Ako moram da biram izmedju fasista, izabracu srpskog a ne antisrpskog. Dosta ustasa i "demokrata". Samo nam jos fali da "demokrate" pocnu kampanju kako je vrlo isplativo finansijski za srbiju da proizvodi srborijez za ndh.

mislis antisrpsko-ustasko-siptar-jevrejo-demokratske fasiste?
brate, ja ne bih voleo da sam u tvojoj kozi, tolika kolicina paranoje nije zdrava...

nesha taxista:
Dokazani?! Da vidimo te dokaze!

Bombu ispred predsedništva DSS postavili Zemunci (dokazi izvedeni na sudu), a na osnovu čega tvrdiš da je Anastasijević član DS?

Dokazi???

A zašto uopšte biraš fašiste?

Svi Srbi koji su svedocili kao svedoci optuzbe u Hagu protiv Milosevica bili su agenti britanske obavestajne sluzbe i pod njihovom zastitom.

Recimo onaj Ratomir Tanic je i sam priznao na sudjenju Milosevicu da je agent britanske obavestajne sluzbe .

Ista skola i ista banda je i ovaj Dejan Anastasijevic , dopisnik par britanskih medija iz Srbije.

Pa sta ti mislis da ce Englezi da uzmu nekog tek tako da bude dopisnik BBC-a iz Srbije? Pa taj mora prvo da bude spijun pa tek onda sve drugo. Pa ne bi Britanija bila to sto jeste da ne zaposljava spijune za svoje dopisnike medija iz drugih drzava ;)

ajmo da logicki analiziramo ovaj tvoj post.

Jerry Ropero:
Svi Srbi koji su sedocili kao svedoci optuzbe u Hagu protiv Milosevica bili su agenti britanske obavestajne sluzbe i pod njihovom zastitom.

ovo zahteva dokaz, inace je obicna izjava u rangu izjave: "leteci leptiri su samoubice"

Jerry Ropero:
Recimo onaj Ratomir Tanic je i sam priznao na sudjenju Milosevicu da je agent britanske obavestajne sluzbe .

ovo nije dokaz.
ili mozda mislis da su svi srbi isti kao taj ratomir tanic?

Свако ко овде призива, или се радује политичким, (као, наравно, и било којим другим) убиствима, било кога, треба да поразмисли о сопственим речима.

Једно је не слагати се с нечијим погледима, и деловањем, друго је призивати и подржавати насилне методе, нароочито убиство.

Ако то мислите доиста озбиљно, ја стварно немам коментара.

Jerry Ropero:
Pa sta ti mislis da ce Englezi da uzmu nekog tek tako da bude dopisnik BBC-a iz Srbije? Pa taj mora prvo da bude spijun pa tek onda sve drugo. Pa ne bi Britanija bila to sto jeste da ne zaposljava spijune za svoje dopisnike medija iz drugih drzava ;)

a ovo k'o da si prepisao iz balkanskog spijuna...

nego, ja se pitam ima li kod nas PRAVIH spijuna, ima li onih koji rade tajno, ili radikali i njih raskrinkavaju svojim bistroumnim metodama?

Obersturmfuehrer:
ajmo da logicki analiziramo ovaj tvoj post.

ovo zahteva dokaz, inace je obicna izjava u rangu izjave: "leteci leptiri su samoubice"

ovo nije dokaz.
ili mozda mislis da su svi srbi isti kao taj ratomir tanic?

pa gde ces bolji dokaz od toga da je svedocio kao agent optuzbe. Pa svako ko je Srbin je znao da svedoceci protiv Milosevic svedoci pre svega protiv svoje drzave Srbije . Jer da je Milosevic bio osudjen tamo osudjena bi bila i Srbija i BIH bi trazila od nas ratnu odstetu od 100 milijardi dolara.

Svi Srbi koji su svedocili protiv Milosevica u Hagu bili su agenti britanske obavestajne sluzbe .

Jerry Ropero:
pa gde ces bolji dokaz od toga da je svedocio kao agent optuzbe. Pa svako ko je Srbin je znao da svedoceci protiv Milosevic svedoci pre svega protiv svoje drzave Srbije . Jer da je Milosevic bio osudjen tamo osudjena bi bila i Srbija i BIH bi trazila od nas ratnu odstetu od 100 milijardi dolara.

Svi Srbi koji su svedocili protiv Milosevica u Hagu bili su agenti britanske obavestajne sluzbe .
Na poziv suda si dužan da se odazoveš, hteo ne hteo, a država se davno, još Miloševićevim potpisom obavezala da će sarađivati s Tribunalom.
BiH je svakako tražila odštetu, mnogo pre nego što je Milošević i dospeo u Hag.

Jerry Ropero:
p. Jer da je Milosevic bio osudjen tamo osudjena bi bila i Srbija i BIH bi trazila od nas ratnu odstetu od 100 milijardi dolara.
.
Још ће, дакле, испасти, божемеопрости, добро што је он тамо умро, тј. што су га највероватније убили.

Svi Srbi koji su svedocili protiv Milosevica u Hagu bili su agenti britanske obavestajne sluzbe
А, стварно, како се то тачно зна, и утврђује ко је агент нечије службе?

Obersturmfuehrer:
a ovo k'o da si prepisao iz balkanskog spijuna...

nego, ja se pitam ima li kod nas PRAVIH spijuna, ima li onih koji rade tajno, ili radikali i njih raskrinkavaju svojim bistroumnim metodama?

Ма да.....ха-ха-ха----- хајде да окренемо на спрдњу... ма где би ми имали стране шпијуне, ма све је то из филма "Балкански шпијун" - еј, обере, мЛого си се, бре, занео... прекини више са лапрдањем... постаје непријатно...а и испадаш глуп...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back