Norma Kampl
Iskusan
- Poruka
- 5.920
Опет:
"...Не питај за ким звоно звони..."
"...Не питај за ким звоно звони..."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
adem_ks:koliko ja vidim ovde niko ne da pet para [ cast izuzecima ] za novinara, i obicno se postavlja pitanje kako se ratosiljati novinara, mislim da ne pati covek dugo, zatim kakva je bomba [troskovi su u pitanju] da li je americka, ruska ili kineska, da li je zemlja -zemlja, ili vazguh zemlja, da li je ispaljena iz visecevnog lansera [koliko ih je???] da li je upotrebljan minobacac, da nije raketni sistem u pitanju, ako je obicna kasikara, zasto obicna, valjda je covek "zasluzio" vise, a ako je neka "ozbiljna" zasto se rasipati u ovo vreme ekonomske krize... puno pitanja???
evo bas sam angazovao neke ljude, samo da zavrse sa marmeljadom i krecu na posao... nego toliko kod vas ode dnevno bre.... pa se posle cude ovi okolo vas [ex yuga] " kako ste mogli ..." bez veze breeeeeeeeeeeeeeeeeremita:Зар Адеме није корисније и за тебе и за твоје Шиптаре да се мало удубиш и покушаш да пронађеш КО ЈЕ ПОБИО ОНОЛИКЕ СВЕДОКЕ У ВЕЗИ СУЂЕЊА ЗЛОЧИНЦУ ХАРАДИНАЈУ... немој само ти за неког да се бринеш овде у централној Србији, молим те...![]()
alergicna:Ipak su Rumuni ispali mnogo pametniji od nas.
Chávez:Moram da kazem da se uopste ne slazem sa tom tvojom idejom da je i Ruzica trebala da zavrsi kao Djindjic. To je divljacki i potpuno nepotrebno.
alergicna:Malo si se zaneo. Mislila sam na Jadranku!
alergicna:Malo si se zaneo. Mislila sam na Jadranku!

Dokazani?! Da vidimo te dokaze!Jerry Ropero:jao necu moci nocas da zaspem. taj "novinar" nije nikakav novinar vec je dokazani spijun britanske obavestajne sluzbe.
Bombu ispred predsedništva DSS postavili Zemunci (dokazi izvedeni na sudu), a na osnovu čega tvrdiš da je Anastasijević član DS?Torius:Шалу на страну сам чин треба осудити, али да не заборавимо да су и кућу Зорице Брунцлик гађали бомбом (док је била кадар ЈУЛ'а), затим председништво ДСС-а и сада новинара ДС-а.
Dokazi???Jerry Ropero:ma ja mislim da posto ovaj anastasijevic smrce gudru je ostao kratak nekom dileru za lovu, nije hteo da se obazire na rpetnje da vrati dug i tup bomba![]()
A zašto uopšte biraš fašiste?Sorab1:Nece covek da vise gleda antisrpske fasiste po srbiji. Ustase, "demokrate" i nvo da nama sude i pljuju nasu srbiju. Ako moram da biram izmedju fasista, izabracu srpskog a ne antisrpskog.
gde ti ovde imas naciste,ako neko voli svoj narod nije fasista,ali ako voli koku i horsalergicna:Potpuno se slazem!
Hteli smo demokratiju zanemarivshi chinjenicu da BOLESNO drushtvo, koje je podrzavalo NACIONALSOCIJALIZAM, nije doraslo demokratiji i da je trebalo upotrebiti druge,NJIHOVE, metode

Sorab1:Nece covek da vise gleda antisrpske fasiste po srbiji. Ustase, "demokrate" i nvo da nama sude i pljuju nasu srbiju. Ako moram da biram izmedju fasista, izabracu srpskog a ne antisrpskog. Dosta ustasa i "demokrata". Samo nam jos fali da "demokrate" pocnu kampanju kako je vrlo isplativo finansijski za srbiju da proizvodi srborijez za ndh.
nesha taxista:Dokazani?! Da vidimo te dokaze!
Bombu ispred predsedništva DSS postavili Zemunci (dokazi izvedeni na sudu), a na osnovu čega tvrdiš da je Anastasijević član DS?
Dokazi???
A zašto uopšte biraš fašiste?
Jerry Ropero:Svi Srbi koji su sedocili kao svedoci optuzbe u Hagu protiv Milosevica bili su agenti britanske obavestajne sluzbe i pod njihovom zastitom.
Jerry Ropero:Recimo onaj Ratomir Tanic je i sam priznao na sudjenju Milosevicu da je agent britanske obavestajne sluzbe .
Jerry Ropero:Pa sta ti mislis da ce Englezi da uzmu nekog tek tako da bude dopisnik BBC-a iz Srbije? Pa taj mora prvo da bude spijun pa tek onda sve drugo. Pa ne bi Britanija bila to sto jeste da ne zaposljava spijune za svoje dopisnike medija iz drugih drzava![]()
Pa sam čovek reče http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4074342&postcount=22kika20:gde ti ovde imas naciste,ako neko voli svoj narod nije fasista,ali ako voli koku i hors
onda je narkoman :![]()
Obersturmfuehrer:ajmo da logicki analiziramo ovaj tvoj post.
ovo zahteva dokaz, inace je obicna izjava u rangu izjave: "leteci leptiri su samoubice"
ovo nije dokaz.
ili mozda mislis da su svi srbi isti kao taj ratomir tanic?
Na poziv suda si dužan da se odazoveš, hteo ne hteo, a država se davno, još Miloševićevim potpisom obavezala da će sarađivati s Tribunalom.Jerry Ropero:pa gde ces bolji dokaz od toga da je svedocio kao agent optuzbe. Pa svako ko je Srbin je znao da svedoceci protiv Milosevic svedoci pre svega protiv svoje drzave Srbije . Jer da je Milosevic bio osudjen tamo osudjena bi bila i Srbija i BIH bi trazila od nas ratnu odstetu od 100 milijardi dolara.
Svi Srbi koji su svedocili protiv Milosevica u Hagu bili su agenti britanske obavestajne sluzbe .
Још ће, дакле, испасти, божемеопрости, добро што је он тамо умро, тј. што су га највероватније убили.Jerry Ropero:p. Jer da je Milosevic bio osudjen tamo osudjena bi bila i Srbija i BIH bi trazila od nas ratnu odstetu od 100 milijardi dolara.
.
А, стварно, како се то тачно зна, и утврђује ко је агент нечије службе?Svi Srbi koji su svedocili protiv Milosevica u Hagu bili su agenti britanske obavestajne sluzbe
Obersturmfuehrer:a ovo k'o da si prepisao iz balkanskog spijuna...
nego, ja se pitam ima li kod nas PRAVIH spijuna, ima li onih koji rade tajno, ili radikali i njih raskrinkavaju svojim bistroumnim metodama?