Bolna veza

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Cica nas je zaboravila!!! - vicu moji fanovi sirom sveta. JA, naravno, nisam. Tu sam, tu sam, mili moji! Noge su mi nage i mazem se mirisom jasmina, dok vam pisem ova sitna slova.
Istina je da sam se malo povukla iz pisanja, ali, verujte mi, imala sam i razloga. Napisala sam vam onda kako sam se isplakala zbog ljubavi. Nazalost, tem je odmah zatvorena, ali sada cu vam ispricati sta se desava u mom zivotu i nadam se da cete moci da mi odgovorite, posto sam prilicno rastrzana.
U vezi sam sa jednim deckom. Rekla sam vam da je on advokat i da nosi naocare i da je sladak. Ipak, ispalo je da je on lazov. Stan, za koji je rekao da je njegov nije njegov, nego ga iznajmljuje po veoma visokoj ceni. To sam saznala slucajno, kada sam bila kod njega jednom. Ja sam prespavala, a on je otisao na posao, kada je dosao pravi vlasnik stana. Ja sam htela da padnem u nesvest. Ispostavilo se da je bio neki problem sa dzakuzijem. Te strcaljke nesto nisu radile. Zamislite, kako sam se ja osetila tada bedno. JA sam pozvala moju najbolju drugaricu Dacu, koja se bavi nekretninama da proveri stanje i saznala sam da je on nema nista samo neki stan, gde mu zive mama, tata i brat. Nisam htela da dizem paniku, ali sam shvatila da nemamo buducnost i reci cu mu u lice da ne moze da govori da je nesto njegovo, ako nije, iako to iznajmljuje i ljude navodi na pogresan zakljucak.
Medjutim, pojavio mi se novi problem. Krenula sam na fitnes. Imam jednog super trenera, koji mi se bas svidja, ali se pojavio problem. Sad cu vam ispricati. Ja sam njega upoznala preko brata mog bivseg decka. On je najbolji drug brata bivse devojke brata moga bivseg decka. Mnogo je zgodan. Ima 48 godina. Veoma je strucan i simpatican. Problem je u tome, sto mi non-stop gura njegovu brumu pod nos. Stavio je na prst i jednostavno je ne skida. Inace, on je ozenjen i ima neku cerku, koja je mladja od mene i koja je valjda dosadna i kao trenira tenis ili vaterpolo ili fudbal, nisam bas shvatila. I tako samo vezbam sa njim i razmisljam kako bi smo se lepo razgibavali na Tajlandu. Ipak, on je kao u tok nekom braku, pa ja posle treninga uvek idem tuzna kuci. Ne znam sta da radim? Da li to znaci, to sto sam tuzna da sam zaljubljena u njega? Kako da resim taj problem? :heart:

Back