Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
desilo se
pa sam se strašno
razočarala u sebe
i eto...
pa sam se strašno
razočarala u sebe
i eto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ko bre dupire sta te zabole to samo ljubomorni..ovako kad nesto nije na izgled moz se dobro pokaze u krevetu i kujni..eee koje sam ja sve ribe odbio da sam imo ovu pamet trocifren bi bio brMislim da je aludirala na onu izreku ''Svaka krpa nadje zakrpu'', i razumem je.
Necu bre zakrpu za sebe, hocu onu koja se meni svidi, a ne da nuzno budem sa nekom da ne bi neko upirao prstom u tebe i djanisao kako si soler.
Dobar seks mogu i da platim.
Al` bih ja neku da mi bude dovoljna. Mozda sam jednostavno nerealan, tripujem da sam bas ja poseban nekoj?
Pomagaj Dzordzi![]()
zar je moguce ono izadjes u klub ili evo nek bude knez i od 1000 da ti se ni1 ne svidi?naravno da ne jer je tu veci problem cekate s neba da vam padne,pos kao vi birate,pa izadji i izaberi nikad niko ne bi bio sam
aha ono kad naslikas nesto..napises scenario za oskara..izvajas skulputu..not..samoobmana
ne ti samo opisujes krajnost ne bi li svoju samocu opravdala..nema potrebe da se gubis u nekom odnosu da bi se posle ''vracala'' sebi..ono kao prsne neka veza pa nema nista 2 god..i sad se ti kao ubedis da je bas toliko bilo potrebno apstinirati..sta da se taj sledeci pojavio posle nedelju dana?odbila bi ga..to je fora..sto tad nista ne vidite a ne da se izvlacite da nista ne valja
pa to je tek dokaz da je sve bolje nego biti sam, cim kazes da lako nadjes kvalitet kad oces![]()
pazi opet povracanje lupate bre kad nemate nista pametno aj u krajnost..riba se sekla na mene a pos kad nije po njenom hrana ega onda povraca..pa neka naranicu je govnima sto je mislila da me stavi u isti kos sa svima..tako da mozes dobiti i djavola i andjela po zasluzi..ne postoje losi partneri nego vasi losi tripovi o nekom
-