bolje ista nego nista

Mislim da je aludirala na onu izreku ''Svaka krpa nadje zakrpu'', i razumem je.
Necu bre zakrpu za sebe, hocu onu koja se meni svidi, a ne da nuzno budem sa nekom da ne bi neko upirao prstom u tebe i djanisao kako si soler.
Dobar seks mogu i da platim.
Al` bih ja neku da mi bude dovoljna. Mozda sam jednostavno nerealan, tripujem da sam bas ja poseban nekoj?
Pomagaj Dzordzi :sad2:
pa ko bre dupire sta te zabole to samo ljubomorni..ovako kad nesto nije na izgled moz se dobro pokaze u krevetu i kujni..eee koje sam ja sve ribe odbio da sam imo ovu pamet trocifren bi bio br:aha:

zar je moguce ono izadjes u klub ili evo nek bude knez i od 1000 da ti se ni1 ne svidi?naravno da ne jer je tu veci problem cekate s neba da vam padne,pos kao vi birate,pa izadji i izaberi nikad niko ne bi bio sam

ali nekad je samoca potrebna. to je ona konstruktivna samoca koja ti prija. kad se vracas sebi, kad sam sebi prijas. i stvarno ne vidim fazon u tome da idem iz veze u vezu.......

ne ti samo opisujes krajnost ne bi li svoju samocu opravdala..nema potrebe da se gubis u nekom odnosu da bi se posle ''vracala'' sebi..ono kao prsne neka veza pa nema nista 2 god..i sad se ti kao ubedis da je bas toliko bilo potrebno apstinirati..sta da se taj sledeci pojavio posle nedelju dana?odbila bi ga..to je fora..sto tad nista ne vidite a ne da se izvlacite da nista ne valja

ne ti samo opisujes krajnost ne bi li svoju samocu opravdala..nema potrebe da se gubis u nekom odnosu da bi se posle ''vracala'' sebi..ono kao prsne neka veza pa nema nista 2 god..i sad se ti kao ubedis da je bas toliko bilo potrebno apstinirati..sta da se taj sledeci pojavio posle nedelju dana?odbila bi ga..to je fora..sto tad nista ne vidite a ne da se izvlacite da nista ne valja

ma koje bre dve godine, gde ti ode:lol:
malo onako, dok se oporavim, oladim, smislim i razbistrim pa jopet u nove pobede;)

pazi opet povracanje lupate bre kad nemate nista pametno aj u krajnost..riba se sekla na mene a pos kad nije po njenom hrana ega onda povraca..pa neka naranicu je govnima sto je mislila da me stavi u isti kos sa svima..tako da mozes dobiti i djavola i andjela po zasluzi..ne postoje losi partneri nego vasi losi tripovi o nekom

-

pazi opet povracanje lupate bre kad nemate nista pametno aj u krajnost..riba se sekla na mene a pos kad nije po njenom hrana ega onda povraca..pa neka naranicu je govnima sto je mislila da me stavi u isti kos sa svima..tako da mozes dobiti i djavola i andjela po zasluzi..ne postoje losi partneri nego vasi losi tripovi o nekom

-

razumem o cemu pricas i to je sve tacno...
al jopet kazem, prosto i jednostavno- ne bih nikad bila sa nekim ko mi se ne svidja, pobogu. nisam mazohista. kraj price

pa da sam cekao nevinu na prvu nista ne bi uradio , i kad bi naisla bila bi katastrofa zbog neiskustva ...ovako polovnjace taslacis nabijas reputaciju i iskustvo i kad naleti neotpakovana udriii...
al opet zeznuto je to ne znas ti dal je ono nevina il te maze dok fizicki ne uletis.

Back