raindog:
shta ti je sve to trebalo
mogla si me imati irma...ali si bila losh igrach...
znash da jesi...izgubila si me....pre etotako...ona je posledica...
vukao sam loshe poteze...iz s*ranja u s*ranje....
hteo sam da izadjem iz toga...napravio sam od sebe losheg lika...a ti znash da to nisam..znash shta mi je trebalo i nisi znala to da mi pruzish...
sve znash irma....
i sve sam i ja tebi oprostio...ali si bila gruba...trazio sam onda na drugoj strani....i nashao pravo zlo...sirovo...
vrti te irma samo tako....vrti te ne znash gde ti je glava...ali moze...nije glupa..ti si ogorchena...naivna...zapravo nemash pojma sa zivotom...ali ona je pakost....
u celoj prichi...povredila si mi .... irma...jaaaakooo...pati kako to moze dete...chisto...nemoj biti surov sudija....nemoj ti suditi shta joj treba...nemoj to na sebe uzeti...meni se obilo sada....tebi ce se isto vratiti...gledam kako da budem uz nju...i volim je irma...vishe od sebe...nisam prodavac magle...znash to...nisam zao i losh...trazim ljubav pobogu bre...ko je ne trazi?....i dajem je kako ja znam....
neka si uradila sve to shto si uradila....uradi josh....radi shta god dok te ne prodje...
znam da cesh ovo mozda poslati dalje...neka i ti i to...necu se ljutiti...furaj do kraja...
samo da se zavrshi to...samo da prodje...
....nemoj na sebe uzimati tudju patnju...nemoj greshiti kao ja....
neka se zaustavi sve to....neka ne radja mrznja mrznju...nece joj biti kraja...
....nisam dobro igrao...odrasli smo pobogu...ali smo josh deca...josh to zelim u sebi...to dete...nisi znala da ga drzish u rukama...bilo je besno....ali nemoj praviti nesrecu....
neka stane sada...molim te....unishticesh me skroz....ne mogu sebi njenu patnju dozvoliti...ti si bar imala priliku irma...bar smo je imali...
etotako je bio izlet...osveta...nisam joj prichao o tebi u krevetu...nisam nikada...bio sam ljut na tebe....bio sam tuzan irma...rekao sam joj...ali ne u krevetu pobogu...
poslao sam joj i prichu...ali da je pitam....
nastavio sam dalje sada....kako sam znao tada....shvatio...nauchio....oprostio sebi...i osvetu i bol....neznanje...sve...
zashto me vuchesh nazad?
zashto kada je gotovo...gotovo je...
saberi se..znam da ti je teshko....
meni je bilo...nisam to izveo lako...i bile su emocije u svemu...ali nije bilo ljubavi...nisam greshio zbog nje...nestala je u tome...
nemoj mi je uzimati...znash da to ne treba raditi...znash da to nikada ne treba raditi..
i imash gomilu pitanja...ali pusti ih..detalji nisu vazni...voleo sam te...vishe ne..
etotako nikada nisam...trazio sam samo...hteo sam ljubav..utehu...ali kad nemash posla djavo ti ga nadje...
...svi smo platili...svoje greshke...
ali nemoj da je placaju nevini...nemoj to irma...neka je izgubim zauvek...umrece najveci deo mene...ali nemoj je vishe ubijati...
uzmi shta tebi treba...ali nemoj vishe...nemoj preko toga....ugushice te jednom...kada se sve slegne...kada sve prodje....ja patim sada...ali ce me proci sve to...i teshko je do vraga...jako je teshko...
ali bice sunca...i veliko je za sve BRE!