Bolesni um – sve njegove devojčice i dečaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
krvolok:
etotako:
limunada:
Meni ovde nije nista zabavno... :roll:
žao mi je
ovo nije trebala da bude igra koju ću sama igrati, trebao je biti reality show, tj. svi učesnici su trebali da igraju... međutim, većina je moralisala, kritikovala... smatrala, ukazivala... ukratko: smrdeli su!

Isto je tako i kod Džeri Springera, kad OSMIŠLJAVA svoj reality show, a ne deluje da se UČESNICI igraju i zabavljaju, sem njega koji se DISTANCIRA ( i uzima lep HONORAR ! ) !!!
da, ali oni su spremljeni, svako zna svoju ulogu
lepo reko čovek firespirit da nisam dobro pripremljena
ali... zato smo tu... da učimo
sada bi mogli zajedno da organizujemo jedan pravi, bez jerry springera... pošto smo iskusni

etotako:
krvolok:
etotako:
limunada:
Meni ovde nije nista zabavno... :roll:
žao mi je
ovo nije trebala da bude igra koju ću sama igrati, trebao je biti reality show, tj. svi učesnici su trebali da igraju... međutim, većina je moralisala, kritikovala... smatrala, ukazivala... ukratko: smrdeli su!

Isto je tako i kod Džeri Springera, kad OSMIŠLJAVA svoj reality show, a ne deluje da se UČESNICI igraju i zabavljaju, sem njega koji se DISTANCIRA ( i uzima lep HONORAR ! ) !!!
da, ali oni su spremljeni, svako zna svoju ulogu
lepo reko čovek firespirit da nisam dobro pripremljena
ali... zato smo tu... da učimo
sada bi mogli zajedno da organizujemo jedan pravi, bez jerry springera... pošto smo iskusni
UŽIVO, PRED SVIMA ?!?!? :shock:

pa ne možemo uživo, verovatno ćemo morati da cenzurišemo i svašta
a možda je bolje da se ne okupljamo svi na jednom mestu... može da dođe do incidenta svetskih razmera... toliko značajnih ljudi koncentrisanih na malom prostoru... doći će nam glave bin ladenovi sledbenici... dovoljno jedan ćorak forumaš, čovek bomba da sedne među nas... a mi naivni i tako

'Ajde još samo ko je ta treća, iliti prva, odnosno - ko je Džerika? Jel' i ona sa foruma?
I koja je trudna?
I hoće biti svadbe?
'Ajde, ljudi, pojede me radoznalost...
I, mislim da ću onda sve shvatiti :?

I nije dosta samo Nebojša, dajte i prezime i mesto boravka, mislim, nije dovoljno upozoriti samo forumašice, treba i devojke koje ga upoznaju u rl-u.
dajte lepo ovde sve podatke iz lične, pa ćemo mi koji ovde pročitamo preneti svim poznanicama i drugaricama koje ne posećuju forum.

Da, i evo mislim da će Kojot znati na ovo da odgovori - ako je ta treća, u stvari, prva i jedina; kako je onda bio sa raindog 7 meseci? Pa, malo li je na ovu krizu?

Yebote, šta se sve skriva iza kulisa ovog foruma...

Epilog

goodday:
raindog:
shta ti je sve to trebalo :roll:
mogla si me imati irma...ali si bila losh igrach...
znash da jesi...izgubila si me....pre etotako...ona je posledica...
vukao sam loshe poteze...iz s*ranja u s*ranje....
hteo sam da izadjem iz toga...napravio sam od sebe losheg lika...a ti znash da to nisam..znash shta mi je trebalo i nisi znala to da mi pruzish...
sve znash irma....
i sve sam i ja tebi oprostio...ali si bila gruba...trazio sam onda na drugoj strani....i nashao pravo zlo...sirovo...
vrti te irma samo tako....vrti te ne znash gde ti je glava...ali moze...nije glupa..ti si ogorchena...naivna...zapravo nemash pojma sa zivotom...ali ona je pakost....

u celoj prichi...povredila si mi .... irma...jaaaakooo...pati kako to moze dete...chisto...nemoj biti surov sudija....nemoj ti suditi shta joj treba...nemoj to na sebe uzeti...meni se obilo sada....tebi ce se isto vratiti...gledam kako da budem uz nju...i volim je irma...vishe od sebe...nisam prodavac magle...znash to...nisam zao i losh...trazim ljubav pobogu bre...ko je ne trazi?....i dajem je kako ja znam....
neka si uradila sve to shto si uradila....uradi josh....radi shta god dok te ne prodje...
znam da cesh ovo mozda poslati dalje...neka i ti i to...necu se ljutiti...furaj do kraja...
samo da se zavrshi to...samo da prodje...

....nemoj na sebe uzimati tudju patnju...nemoj greshiti kao ja....
neka se zaustavi sve to....neka ne radja mrznja mrznju...nece joj biti kraja...

....nisam dobro igrao...odrasli smo pobogu...ali smo josh deca...josh to zelim u sebi...to dete...nisi znala da ga drzish u rukama...bilo je besno....ali nemoj praviti nesrecu....

neka stane sada...molim te....unishticesh me skroz....ne mogu sebi njenu patnju dozvoliti...ti si bar imala priliku irma...bar smo je imali...
etotako je bio izlet...osveta...nisam joj prichao o tebi u krevetu...nisam nikada...bio sam ljut na tebe....bio sam tuzan irma...rekao sam joj...ali ne u krevetu pobogu...
poslao sam joj i prichu...ali da je pitam....

nastavio sam dalje sada....kako sam znao tada....shvatio...nauchio....oprostio sebi...i osvetu i bol....neznanje...sve...
zashto me vuchesh nazad?
zashto kada je gotovo...gotovo je...

saberi se..znam da ti je teshko....
meni je bilo...nisam to izveo lako...i bile su emocije u svemu...ali nije bilo ljubavi...nisam greshio zbog nje...nestala je u tome...
nemoj mi je uzimati...znash da to ne treba raditi...znash da to nikada ne treba raditi..
i imash gomilu pitanja...ali pusti ih..detalji nisu vazni...voleo sam te...vishe ne..
etotako nikada nisam...trazio sam samo...hteo sam ljubav..utehu...ali kad nemash posla djavo ti ga nadje...

...svi smo platili...svoje greshke...
ali nemoj da je placaju nevini...nemoj to irma...neka je izgubim zauvek...umrece najveci deo mene...ali nemoj je vishe ubijati...

uzmi shta tebi treba...ali nemoj vishe...nemoj preko toga....ugushice te jednom...kada se sve slegne...kada sve prodje....ja patim sada...ali ce me proci sve to...i teshko je do vraga...jako je teshko...
ali bice sunca...i veliko je za sve BRE!

THE END

-Telefon-

ce ti doneti ljude
svojom zvonjavom,
ljude koji ne znaju shta da rade sa
svojim vremenom
i prosto cheznu da
te zaraze
time sa daljine
(mada bi zapravo vishe voleli
da budu u istoj sobi
kako bi shto bolje projektovali svoje nishtavilo na tebe)

telefon je potreban samo
za hitne sluchjeve

ti ljudi nisu
hitni sluchajevi, oni su
napasti

nikad nisam pozdravio zvonjavu
telefona
"halo", oprezno cu se
javiti
"Dvajt ovde"

vec mozhesh da osetish njihovu imbecilnu
zhudnju za invazijom
oni su ljudi-buve koje
gamizhu
psihom
"da, u chemu je stvar?"
"znash vecheras sam u gradu pa
sam mislio..."
"slushaj, Dvajt zauzet sam,
ne mogu..."
"mozda neki drugi put, onda?"
"mozda ne..."

Svakom choveku je dat samo odredjen broj
vecheri
i svako uzalud potrosheno veche je
tezhak prekrshaj nad
prirodnim tokom
tvog jedinog
zhivota;
osim toga, ostavlja losh zadah u ustima
koji chesto traje dva ili tri dana
zavisno od posetioca

telefon je samo za
hitne sluchajeve

bile su mi potrebne
decenije
ali sam konachno nauchio
kako da kazhem
"Ne"

sada molim te,
nemoj da si zabrinut za njih,
oni ce jednostavno okrenuti drugi
broj

taj broj mozhe biti tvoj

"halo", reci cesh

a oni ce reci,
"Dvajt ovde"

a onda ti budi
ljubazna
saosecajna
dusha
.

E,pa posle čitanja ovih ciglo 20 strana,nije mi više ništa jasno...
Da li je ova tema pokrenuta kao poziv na linč za sve slične pripadnike muške rase,ili je ovo samo čisto hvalisanje sexualnim odnosima,gde svako želi da se predstavi u ulozi dominantne osobe?
Ako je prvo tačno,takvih je bilo i biće ih uvek,ti ljudi pate od nedostatka pažnje,pa im je potrebno više osoba da bi zadovoljili svoj libido...
Ako je druga verzija validna,onda samo mogu da kažem-plači Srbijo jer ne znaš šta si rodila...
Pa šta ako je tip bio sa 3 ili više riba istovremeno,ne vidim da se iko žali zbog sexa,izgleda da je samo ljubomora u pitanju...
Ja mu želim da nastavi dalje,jer treba slušati staru poslovicu:UZMI SVE ŠTO TI ŽIVOT PRUŽA iliti CARPE DIEM :)

U kompletnom ovom cirkusu, samo je LJUBAV na gubitku.
Najpateticnije mi je kad se IGRACI pozivaju na LJUBAV, a sustinski im sluzi samo kao opravdanje da je sve dozvoljeno.Imam novost: ne postoji "JEDINA I PRAVA LJUBAV",ne za vas. Za vas, ona je samo izgovor. A neki se pale na PATNJU i vole da je kreiraju. Da bi osecali, napokon. Ne znam koliko su sami toga svesni, neki se uzive u ulogu pa i sami veruju u ono sto pricaju. A nekako uvek nayebu oni koji su najmanje to zasluzili.
Iskreno, meni je sve ovo tuzno do bola.
Pokazuje koliko smo svi bolesni. :(

Moram da primetim da je ovo tema sa ubedljivo najviše izmenjenih poruka :shock: I svo vreme razmišljam, ali ne mogu da shvatim koji je razlog tome... Možda se svi pomalo pronalaze u temi, pa biraju reči, plaše se da ne kažu previše, premalo ili pogrešno...

Ali nisam zato počeo ovo da pišem. Hteo sam da kažem (a tema mi je nekako prikladna za to) da je forum stvarno postao jadno mesto koje je prirodno stanište raznih bolesnih i jadnih umova koji po njemu ostavljaju svoje prljave tragove. Podmetanja, sitne pakosti, na forumu nikad dosta toga...
Nemam ništa protiv dve akterke ove teme, naprotiv, samo je tema prikladna. Oni koje sam gadjao već će se sami pronaći.

Do danas sam i bio pomalo uveren da je dobar deo ove priče fiktivan. Poput nekog scenarija izrađenog na realnim osnovama, u kome su etotako i raindog uzele uloge nekih drugih osoba i previše se uživele. Otuda neki od mojih komentara koji mi sada deluju neprikladno.

Ne kapiram koja je poenta svega ovoga, osim pružanja zabave gomili dokonih likova. Nešto što je možda zvučalo kao do not meet goodday se pretvorilo u do not meet raindog (unless you wanna hurt 'er).

Motivi kao u svakoj jeftinoj sapunici, ona mu se predala svim srcem a zatim napravila neku grešku, on svoju tugu gasio drugim ženama, pritom kao našao ono što je oduvek tražio, usputna stanica puža podršku prvobitno ostavljenoj i ruku pod ruku kreću u mračnu i neizvesnu budućnost. Plus mali detelji koji se stavljaju u trejler sledeće epizode: ko su ostale misteriozne žene njegovog života, da li je on prenosilac polnih bolesti, čije je u stvari dete mali Hoakin,...

raindog, sve ovo ti nije trebalo. Shatam da si impulsivna osoba i da su se u tvojoj glavi možda u poslednje vreme srušili temelji svega na čemu si zasnivala svoj život i svoje postupke. Ali ovo nije rešenje, čak ni uteha. Već su rekli i pridružujem im se: škoiš samo sebi. Možda misliš da je bolje praviti budalu od sebe ovde nego u RL, ali grešiš, isto je, jer ćeš se uvek sećati šta si uradila. A ako dobro vidim, još uvek gajiš jaka osećanja prema njemu i volela bi da se stvari na neki način vrate na neko ranije vreme. Bog iz sprave ti neće doći ako ga budeš ovako terala od sebe.

Ne može ti niko reći da ga zaboraviš. Pamti ga, ali pazi da se ne prepustiš opsesiji. Radi nešto. Uči, bavi se sportom, postani radoholičar, ***** ili svetica, samo nemoj kukati. Jer nijedna druga stvar koju bi učinila ti ne može toliko naškoditi koliko su samosažaljenje i gnev u stanju (neke od njih ti bi možda i pomogle).

I ne vidim kako je goodday ispao krivac u vašim očima, ne branim njegovo ponašanje, ali neke stvari su baš nejasne. Ako misliš da si ga volela kao što nikog drugog nećeš, i da je on tebe voleo isto tako, onda ste oboje na gubitku. Ako nije, onda ste samo pogrešili. Ljudi greše. Nije fora biti nepogrešiv, već naučiti da se miriš sa svojim greškama (ali ne da ih prihvataš kao neumitne).

P.S. Meni su simpa oboje, raindog i goodday, kakvi god da su u stvarnosti, i volim da pročitam ono što ostavljaju po ovom forumu. Zato bolje ne kvariti iluzije drugima. Svi mi težimo da ih gradimo, kako bi barem umislili da smo u stanju menjati realnost.

DisMisaL:
Do danas sam i bio pomalo uveren da je dobar deo ove priče fiktivan. Poput nekog scenarija izrađenog na realnim osnovama, u kome su etotako i raindog uzele uloge nekih drugih osoba i previše se uživele. Otuda neki od mojih komentara koji mi sada deluju neprikladno.

Ne kapiram koja je poenta svega ovoga, osim pružanja zabave gomili dokonih likova. Nešto što je možda zvučalo kao do not meat goodday se pretvorilo u do not meat raindog (unless you wanna hurt 'er).

Motivi kao u svakoj jeftinoj sapunici, ona mu se predala svim srcem a zatim napravila neku grešku, on svoju tugu gasio drugim ženama, pritom kao našao ono što je oduvek tražio, usputna stanica puža podršku prvobitno ostavljenoj i ruku pod ruku kreću u mračnu i neizvesnu budućnost. Plus mali detelji koji se stavljaju u trejler sledeće epizode: ko su ostale misteriozne žene njegovog života, da li je on prenosilac polnih bolesti, čije je u stvari dete mali Hoakin,...

raindog, sve ovo ti nije trebalo. Shatam da si impulsivna osoba i da su se u tvojoj glavi možda u poslednje vreme srušili temelji svega na čemu si zasnivala svoj život i svoje postupke. Ali ovo nije rešenje, čak ni uteha. Već su rekli i pridružujem im se: škoiš samo sebi. Možda misliš da je bolje praviti budalu od sebe ovde nego u RL, ali grešiš, isto je, jer ćeš se uvek sećati šta si uradila. A ako dobro vidim, još uvek gajiš jaka osećanja prema njemu i volela bi da se stvari na neki način vrate na neko ranije vreme. Bog iz sprave ti neće doći ako ga budeš ovako terala od sebe.

Ne može ti niko reći da ga zaboraviš. Pamti ga, ali pazi da se ne prepustiš opsesiji. Radi nešto. Uči, bavi se sportom, postani radoholičar, ***** ili svetica, samo nemoj kukati. Jer nijedna druga stvar koju bi učinila ti ne može toliko naškoditi koliko su samosažaljenje i gnev u stanju (neke od njih ti bi možda i pomogle).

I ne vidim kako je goodday ispao krivac u vašim očima, ne branim njegovo ponašanje, ali neke stvari su baš nejasne. Ako misliš da si ga volela kao što nikog drugog nećeš, i da je on tebe voleo isto tako, onda ste oboje na gubitku. Ako nije, onda ste samo pogrešili. Ljudi greše. Nije fora biti nepogrešiv, već naučiti da se miriš sa svojim greškama (ali ne da ih prihvataš kao neumitne).

P.S. Meni su simpa oboje, raindog i goodday, kakvi god da su u stvarnosti, i volim da pročitam ono što ostavljaju po ovom forumu. Zato bolje ne kvariti iluzije drugima. Svi mi težimo da ih gradimo, kako bi barem umislili da smo u stanju menjati realnost.

Svaka ti je zlatna!

DisMisaL:
Ne kapiram koja je poenta svega ovoga, osim pružanja zabave gomili dokonih likova. Nešto što je možda zvučalo kao do not meat goodday se pretvorilo u do not meat raindog (unless you wanna hurt 'er).

E nisam mogao da izdrzim i da ne beknem, i nemoj neko da mi je nesto uzeo za zlo - drzacete mi lopticu za golf na jeziku...

Do not meet a ne do not meat... samo to...

raindog:
Epilog

goodday:
raindog:
shta ti je sve to trebalo :roll:
mogla si me imati irma...ali si bila losh igrach...
znash da jesi...izgubila si me....pre etotako...ona je posledica...
vukao sam loshe poteze...iz s*ranja u s*ranje....
hteo sam da izadjem iz toga...napravio sam od sebe losheg lika...a ti znash da to nisam..znash shta mi je trebalo i nisi znala to da mi pruzish...
sve znash irma....
i sve sam i ja tebi oprostio...ali si bila gruba...trazio sam onda na drugoj strani....i nashao pravo zlo...sirovo...
vrti te irma samo tako....vrti te ne znash gde ti je glava...ali moze...nije glupa..ti si ogorchena...naivna...zapravo nemash pojma sa zivotom...ali ona je pakost....

u celoj prichi...povredila si mi .... irma...jaaaakooo...pati kako to moze dete...chisto...nemoj biti surov sudija....nemoj ti suditi shta joj treba...nemoj to na sebe uzeti...meni se obilo sada....tebi ce se isto vratiti...gledam kako da budem uz nju...i volim je irma...vishe od sebe...nisam prodavac magle...znash to...nisam zao i losh...trazim ljubav pobogu bre...ko je ne trazi?....i dajem je kako ja znam....
neka si uradila sve to shto si uradila....uradi josh....radi shta god dok te ne prodje...
znam da cesh ovo mozda poslati dalje...neka i ti i to...necu se ljutiti...furaj do kraja...
samo da se zavrshi to...samo da prodje...

....nemoj na sebe uzimati tudju patnju...nemoj * kao ja....
neka se zaustavi sve to....neka ne radja mrznja mrznju...nece joj biti kraja...

....nisam dobro igrao...odrasli smo pobogu...ali smo josh deca...josh to zelim u sebi...to dete...nisi znala da ga drzish u rukama...bilo je besno....ali nemoj praviti nesrecu....

neka stane sada...molim te....unishticesh me skroz....ne mogu sebi njenu patnju dozvoliti...ti si bar imala priliku irma...bar smo je imali...
etotako je bio izlet...osveta...nisam joj prichao o tebi u krevetu...nisam nikada...bio sam ljut na tebe....bio sam tuzan irma...rekao sam joj...ali ne u krevetu pobogu...
poslao sam joj i prichu...ali da je pitam....

nastavio sam dalje sada....kako sam znao tada....shvatio...nauchio....oprostio sebi...i osvetu i bol....neznanje...sve...
zashto me vuchesh nazad?
zashto kada je gotovo...gotovo je...

saberi se..znam da ti je teshko....
meni je bilo...nisam to izveo lako...i bile su emocije u svemu...ali nije bilo ljubavi...nisam greshio zbog nje...nestala je u tome...
nemoj mi je uzimati...znash da to ne treba raditi...znash da to nikada ne treba raditi..
i imash gomilu pitanja...ali pusti ih..detalji nisu vazni...voleo sam te...vishe ne..
etotako nikada nisam...trazio sam samo...hteo sam ljubav..utehu...ali kad nemash posla djavo ti ga nadje...

...svi smo platili...svoje greshke...
ali nemoj da je placaju nevini...nemoj to irma...neka je izgubim zauvek...umrece najveci deo mene...ali nemoj je vishe ubijati...

uzmi shta tebi treba...ali nemoj vishe...nemoj preko toga....ugushice te jednom...kada se sve slegne...kada sve prodje....ja patim sada...ali ce me proci sve to...i teshko je do vraga...jako je teshko...
ali bice sunca...i veliko je za sve BRE!

THE END

posle ovoga ja mogu samo da ZAMOLIM moderatore da zakljucaju ovu temu!!!!!!!!!!!!!!!

dosta je bilo....GOTOVO!!!!!!

DisMisaL:
:lol: :lol: :lol:
mozda ipak ne treba ovoliko preterivati sa dramatichnim i srceparajucim zakljuchima , jer se ipak radi samo o sopstvenim projekcijama i potrebi da saosecamo sa nekim...
...tragichan lik u svemu ovom ipak nisam ja...mada je to ionako totalno irelevantna stvar...

ali ipak hvala shto te bili uz nas u ovoj epizodi zhivot pishe "drame" ... :wink: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back