nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
A Gavrilović je Srbin ili nije?
valjda je Hrvat. to je vas brend
(mada me ne bi cudilo, svasta se desavalo tamo)
@Slavka : posalji mi na PP ali samo ako si sigurna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Gavrilović je Srbin ili nije?

Sunce ti žarko......kakva pokretna brda :shock:

Jašta brate.....vidi se da pucaju od zdravlja. Gde ove vegeta manekenke prođu, ili gde sednu......sve momentalno - popucau zdravom telu zdrav duh, a u ovakvom i Vegeta ima udela

Jašta brate.....vidi se da pucaju od zdravlja. Gde ove vegeta manekenke prođu, ili gde sednu......sve momentalno - popuca

Pogotovo što je u Nišu nedavno ako se ne varam otvoren "Merkator"

Sestro, u ovom manekenskom slučaju važi drugačije - ''vegeta na usta ulazi''Brate ,znas kako se kaze ,,Zdravlje ulazi na usta,,

Sestro, u ovom manekenskom slučaju važi drugačije - ''vegeta na usta ulazi''

Neko ima osecaje i za takve,bem li ga zensko je.

...posebno ovo prvo 'čudo'
...posebno ovo prvo 'čudo' 
Pogotovo što je u Nišu nedavno ako se ne varam otvoren "Merkator"

vegetine promoterke
Bem li ga ako su ovo žeMske...posebno ovo prvo 'čudo'

vegetine promoterke
Bem li ga ako su ovo žeMske...posebno ovo prvo 'čudo'

........... umesto onih "Kraljeva ulice & 75cent-a":rolleyes:
........... umesto onih "Kraljeva ulice & 75cent-a":rolleyes:ja bi voleo da se one pojave na Eurosongu u Bg da predstavljaju Hrvatsku........... umesto onih "Kraljeva ulice & 75cent-a":rolleyes:
:wink:

Ma imaju poseban autobus......samo za sebe :rolleyes:како се ове возе у градском....имају посебна места:rolleyes:
......pa da nam sruše binu.....celu Arenu :shock:ja bi voleo da se one pojave na Eurosongu u Bg da predstavljaju Hrvatsku........... umesto onih "Kraljeva ulice & 75cent-a":rolleyes:
:wink:
......pa da nam sruše binu.....celu Arenu :shock:

A što se ti nalaziš prozvanim? Jesam li te spomenula?опел астра Ја нисам из Ниша бркаш лончиће два пута сам ти написао "фигуративно " који део града је у питању,и имам само један ник за опште добро свих нас
Kad ovi biseri ne znaju za posebne metle.šta njima ne treba panirka...u njih sve "prirodno"
čitao sam baš danas...da su predstavnici Hrvatske, Albanije i Izraela...tražili poseban sigurnosni tretman pre i uoči Evrovizije
ove da pošaljemo njima ne treba posebno osiguranje...ovo bre zaustavlja i metke od bilo kojeg "samokresa"

A što se ti nalaziš prozvanim? Jesam li te spomenula?
More svašta ti umišljašшта ће све да ураде да преселе Еуросонг у Загреб.И на метле ће да лете.
Не би ме чудило да се неко од вас разболи од птичјег грипа................................

Ma ptičju gripu ostavljamo vama.
Ma ptičju gripu ostavljamo vama.I.... onda si umislio da se stalno tebi obraćam.OMG!!!Glede BIP-a to mi je prevela Slavka.мој пост си цитирала и синоћ ме два пута питала за БиП:rolleyes:
грип задржи као кусурMore svašta ti umišljašMa ptičju gripu ostavljamo vama.
šta njima ne treba panirka...u njih sve "prirodno"
čitao sam baš danas...da su predstavnici Hrvatske, Albanije i Izraela...tražili poseban sigurnosni tretman pre i uoči Evrovizije
ove da pošaljemo njima ne treba posebno osiguranje...ovo bre zaustavlja i metke od bilo kojeg "samokresa"
треба их некако "дошлепати " од Зг до Бг,ово влаком не може.

ne pricaj da je i Izrael trazio dodatno obezbedjenje, ne verujem
daj link