slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Koji bre Kristijan

Doktor u seriji,inace plasticni hirurg.
Prava lavcina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji bre Kristijan

Koji bre Kristijan

axaIdes da gledas,,Rezi me,, na B-92.
ili nesto drugo
Uh i ja volim Kristijana da gledam pred spavanje to je takva tipcina uffffffffffffffff

axa
ali prvo CSI Miami pa Nip/Tuck pa Southpark
mada nije lose ni ovde
Alal vera to se prikazuje i kod nas srijedom,
Alal vera Slavka to se prikazuje i kod nas srijedom,
A Kristijan ugradjuje silikone svakim radnim danom od 09-18h .

Ovdje ostade samo dva normalna kina,ostalo multipleks
Ja sam za bojkot. Sto vec neko rece, njih niko nije ni pozvao na bojkot , jer im poziv nije ni trebao. Ne nasedajte na price o nedostatku kvaliteta nasih proizvoda. To je cista laz tipicna za njih (fazon , sve moze , a nista ne moze, pa sve sa licemernim osmehom u obliku masnice). Ne vidim da se ubise izvozeci za Evropu( kada je vec takav standard kontrole njihovih proizvoda). Imaju izvoz za Srbiju 90%, to je nihova TV rekla. Ovde njihovo djubre ulazi bez kontrole nasih gmazova to pouzdano znam. Nasi bedni politicari su krivi za takav odnos stvari i to ne bi trebalo oprostiti tako lako! A najgore je sto su svi isti i covek ne zna sta drugo da uradi nego da glasacki listic ponese kuci (jer ga je i onako platio)!
највећа глупост у Србији као фора гласам за боље сутра.
 ????
????
Ma kakvo bolje sutra? gde sam to napisala? Kazem bukvalno odnesem kuci listic jer stvarno ne znam za koga da glasam. ili da uopste ne izadjem? svi redom su lopovi i lazovi , eto to mislim.

čudno i ja to mislim .ali šta da se radi ? većina misli drugačije

Уобичајено и неће скоро да буде боље.
Него ових дана сам у пар махова пролазила поред Идее и нема 2-3 аутомобила на паркингу...чак замолих колегу да станемо да отрчим и гвирнем унутра и обасја ме слика за памћење...колико видех само продавци се друже једни с другима...ако...ако..тек ће и да буде бојкота њихове робе из хрватске....