Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zemlju treba da vode ugledni ljudi, dokazani u svojoj struci - elitni ekonomisti , pravnici ,profesori ...a ne kojekakve politicke dandare sa kupljenim diplomama.A kome treba da daju pare, Đilasu? Pa tek on bi im bio rupa bez dna. Valjda ga zato i jesu otkačili.
Znaš kako, lupanje gluposti nije neka korist![]()

Komazec,Milo Lompar i mnogi drugi, koji poseduju domace vaspitanje i moral normalnog coveka.Mislis da su "ugledni'' imuni na pare?..jok more, samo znaju da kradu malo lukavije, da ih niko ne vidi...
Uzgred, gde si video ti te ugledne?![]()

Politika u Srbiji mora da se procisti, inace ce sve otici u propast.Pa dobro evo verujem ti na rec..
btw..gde ima para nema morala. Nikoga ko je moralan ne zanima politika niti se petlja u te vode
jer ima pametnija posla..
Politika = krimi precica do novca na legalan nacin..
Da, ovi ugledni i uspešni će da ispunjavaju puste Milanove želje za šaku plate¿¡Pa dobro evo verujem ti na rec..
btw..gde ima para nema morala. Nikoga ko je moralan ne zanima politika niti se petlja u te vode
jer ima pametnija posla..
Politika = krimi precica do novca na legalan nacin..
Politika u Srbiji mora da se procisti, inace ce sve otici u propast.
Narod mora da podrzi svoju pravu elitu a ne olos i propalice, ako sebi misli dobro.
Ako sami sebi necemo da pomognemo,niko nam nece pomoci.Kada sam rekla da moralni ljudi imaju pametnija posla mislila sam upravo na to sto si rekao.
Obzirom da je ciscenje nemoguce na moralan nacin jedini nacin je da se radi na vaspitanju
mladjih generacija...medjutim, ocigledno je vrlo malo ili nimalo moralnih u ovom nasem drustvu
pa i od tog posla, nista...
Bojkot - jer necemo olos na vlasti.Bojkotom da pomognemo ili pak odmognemo?
Dosta je meni i bojkota i ulica punih razularenih i naduvanih klinaca..ko god zajase
jahace do zore...
Ovo je mala zemlja , sve se zna...i ko je posten i strucan covek i ko je dandara.Skinucemo jednog olosa, dovesti drugog mozda jos i goreg...
Za ovog znamo da je olos, a drugi koji dodje mozda i ne bude, ako se ispostavi da je i taj olos , menjacemo i njegaSkinucemo jednog olosa, dovesti drugog mozda jos i goreg...
Za ovog znamo da je olos, a drugi koji dodje mozda i ne bude, ako se ispostavi da je i taj olos , menjacemo i njega
tako bi bar trebalo da funkcionise.
Nema veliki broj onih koji su kompetentni da vode drzavu.Sve se o njima zna i ko su i kakvi su.Do sad su svi prethodni etiketirani i evidentirani kao olosi...
Pametan se uci na tudjim greskama a glup na svojim..
Ne znam , ja bih voleo da narod Srbije ima tu sansu, da dodje neko na Vlast koji nece da krade (toliko) i zaglupljuje narodDo sad su svi prethodni etiketirani i evidentirani kao olosi...
Pametan se uci na tudjim greskama a glup na svojim..
Ne znam , ja bih voleo da narod Srbije ima tu sansu, da dodje neko na Vlast koji nece da krade (toliko) i zaglupljuje narod
tabloidima i farmama.
Tebi je ok ovako, da imas olosa na vlasti i da neces da menjas nista, postujem i to.
Da, još i goreg kojeg smo već imali priloku da gledamo u ulozi 'udru brigu na veselje'.Skinucemo jednog olosa, dovesti drugog mozda jos i goreg...
Cenis da je Briselskim sporazumom , sacuvan sever Kosova?U velikoj si zabludi..uopste nije tesko voditi drzavu, tesko je sacuvati drzavu..
A gde ces da menjas ako ti zatvore pristup u medijima i u Skupstini, kod sebe u cetiri zida?Necu nista da menjam na ulicama, samo je to razlika izmedju mene i vas..
Ne zanima me ko vozi, vazno je da taj koji vozi zna da stane na crveno...
Zna se gde se i sta treba da se menja...a to je malo duzi proces..
Ša pričaš, za Đilasa se još ne priča kako je velikostručno prevario državu.Ovo je mala zemlja , sve se zna...i ko je posten i strucan covek i ko je dandara.
Narod samo ne treba da podrzava dokazane lopove ...ako sebi ne zeli zlo.
Prepusti to onima koji znaju.U velikoj si zabludi..uopste nije tesko voditi drzavu, tesko je sacuvati drzavu..