- Poruka
- 50.429
Cenis da je Briselskim sporazumom , sacuvan sever Kosova?
Nije. Kosovo niko ne cuva odavno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenis da je Briselskim sporazumom , sacuvan sever Kosova?
Prepusti to onima koji znaju.
nema od prosjacenja nista. Valja raditi.Da, još i goreg kojeg smo već imali priloku da gledamo u ulozi 'udru brigu na veselje'.
Jedino što Milan zamišlja da tamo neki, isto tako ludaci, samo čekaji ludake da im dele pare¿¡
Koje bebinjo razmišljanje majko mila![]()
Ko pominje Djilasa?Ša pričaš, za Đilasa se još ne priča kako je velikostručno prevario državu.
Ovi na vlasti nemaju pojma. ..ali ima i onih koji znaju samo se ne laktaju.Narod treba da ih podrzi.Mislis da znaju? Ja znam da pojma nemaju..
Da , uvek je mozda ... ali sta ako mozda dodje bolji ?!Skinucemo jednog olosa, dovesti drugog mozda jos i goreg...
Pa eto podrži ih!Ovi na vlasti nemaju pojma. ..ali ima i onih koji znaju samo se ne laktaju.Narod treba da ih podrzi.

Vidi se da si pao pod uticaj politickog olosa.Ne znam bre Milane, ta tvoja bebinja razmisljanja i s'vatanja, jel to dolazi od toga kad je čovek puno načitan![]()
Pa kažem ti da organizuješ odbore za ljude.Sve sto gradjani treba da rade jeste da se ne prodaju za konzervu sardine ,nego da biraju ozbiljne, strucne i postene ljude, ako im je to omoguceno. Ako nije - BOJKOT.
Treba ga pozeleti, za pocetak.Pa kažem ti da organizuješ odbore za ljude.
Šta ti misliš- poštenje se deli tako što će Milan svake prestupne godine nešta da zaokruži¿¡
Pa nije.
Ima tu dosta do poštenja!
Puste želje MilanoveTreba ga pozeleti, za pocetak.

AJ prekini molim te.Daj Mu s neba najsvetlije dare,
policije, špicle i žandare,
ako neće da dušmana svali,
bar na svome nek srce iskali.
Nek narodi našu slavu znadu,
a nas puste čmavati u hladu,
al’ i onda nek je straža jaka,
jera ima sana svakojaka.
Ma ko ce bre da cita pesme mi ovde ozbiljno razgovaramoJovan Jovanović čika Zmaj sve objasnio
KRAJ.
Samo da mi je znati kake ti imaš veze sa bilo čim što Vučić oko Kosova radi, a pre svega sa ovo oko "izdaje"¿¡https://srbin.info/politika/snp-nas...-da-bi-izdao-kosovo-pomazu-mu-lazne-patriote/
СНП „Наши“: Вучићу треба легитимитет да би издао Косово, помажу му лажне патриоте
Српски народни покрет „Наши“ позвао је на бојкот предстојећих парламентарних избора у Србији, јер, како је наведено у саопштењу Покрета, Александру Вучићу је преко потребно да што више грађана изађе на изборе да би добио легитимитет и како би, као победник на изборима, могао да настави са издајом Косова.
Pogledajte prilog 612272
12:00 11.11.2019.
Покрет „Наши“ тврди да ће се Вучић у јавности позивати на своју „победу“, односно крадју коју ће у јавности представљати као подршку народа који му је дао легитимитет да настави са својом политиком по питању Косова, а решавање тог питања за Александра Вучића је потписивање признања да је Косово независно“.
Овај десничарски покрет у саопштењу је опоменуо јавност да „Вучић спрема велики број лажних патриотских и националистичких организација да изађу на изборе, а да се све те организације крију иза националистичке реторике, док у реалности помажу Вучићу да добије легитимитет да изда Косово“.
СНП „Наши“ неће учествовати у давању подршке Александру Вучићу нити ће му бити димна завеса у покушају највеће издаје у историји српског народа.
I @alfalogo isto.
Kaže toliko se uplaši da će morati da silom prilika izađe na izbore, iako ranije nikada nije.
[SIZE=6]alfalogo[/SIZE]
Veoma poznat
Valjda poznata.
Valjda poznata.