Bojkot (opšta tema)

Koje je vaše mišljenje o ideji bojkota izbora? Da li će se ostvariti? Hoće li biti uspešan?

• Ukupno glasova
    84
@Commie

Зар мислиш да смо заборавили каква сте ви (МАРКС21) зимус саопштења давали у циљу да разбијете протесте?

(...) Ova organizacija tvrdi da se Savez za Srbiju u proteklih godinu dana pokušava da se lažno predstavi kao levičarska alternativa režimu Aleksandra Vučića.

Oni su pozvali sve da osude ponašanje Đilasa i pozvali građane i da se predstojeće subote pridruže levom bloku na ulicamа

https://www.danas.rs/politika/marks-21-homofobni-napad-djilasa-djilas-nije-trebalo-da-psujem-video/

@Commie

Зар мислиш да смо заборавили каква сте зимус саопштења давали у циљу да разбијете протесте?

(...) Ova organizacija tvrdi da se Savez za Srbiju u proteklih godinu dana pokušava da se lažno predstavi kao levičarska alternativa režimu Aleksandra Vučića.

Oni su pozvali sve da osude ponašanje Đilasa i pozvali građane i da se predstojeće subote pridruže levom bloku na ulicamа

https://www.danas.rs/politika/marks-21-homofobni-napad-djilasa-djilas-nije-trebalo-da-psujem-video/
SZS treba da se dokaze , samo ovcice veruju slepo ...

Ostani ovcica ... sasvim je u redu imati ljude koji ne veruju ovima sada na vlasti a i onima koji su vec bili na vlasti.

To ti komsija nikada neces shvatiti.

SZS treba da se dokaze , (...)
СзС је група за притисак на режим и као такав се већ доказао. А ви из МАРКС21 сте се доказали као сарадници полиције.

Levičarska organizacija Marks 21 se nakon jučerašnjeg protesta u Beogradu „1od 5 miliona“u kojem je učestvovala kao levi deo bloka oglasila saopštenjem u kojem je lidera Saveza za Srbiju optužila za autoritarni, mizogini i homofobni istup.

:hahaha:

Tebe mora da je neko iz Marx21 dobro ispeglao ?!

Jos nisam video na forumu sem botova da toliko pominju jednu organizaciju , cak vise nego SNS koji drzi gotovo sve u ovoj zemlji pod svojom kontrolom ...

Postajes jako dosadan ... na nivou si kao alfalogo , mora da ste zemljaci ... samo on je izabrao svinjsku huntu zbog salame.

:hahaha:

Tebe mora da je neko iz Marx21 dobro ispeglao ?!

Jos nisam video na forumu sem botova da toliko pominju jednu organizaciju , cak vise nego SNS koji drzi gotovo sve u ovoj zemlji pod svojom kontrolom ...

Postajes jako dosadan ... na nivou si kao alfalogo , mora da ste zemljaci ... samo on je izabrao svinjsku huntu zbog salame.
Очигледно је да се радило о још једној акцији МАРКС21 која је одрађена по налогу Вучићеве полиције.

(...) Đilas je u pisanoj izjavi naveo da je tokom protestne šetnje centrom Beograda sustigao grupu mladih ljudi koji su ga vređali i da je prošao pored njih bez reakcija, ali da su oni krenuli ka njemu i došlo je do verbalnog konflikta sa njegovim prijateljima, a ne telohraniteljima kako je navela organizacija Marks2, jer telohranitelje nema.

Prema njegovim rečima po završetku šetnje ista grupa sačekala ga je ispred knjižare Vulkan gde je ušao sa decom, i počeli su da skandiraju istu parolu, te da im je on rekao da nije u redu da to viču kada je s decom, i produžio, ali su oni nastavili.

"Stao sam pred njih, dok je Iva odvela Anu i Vuka 15-ak metara dalje i pitao ih da li njihovi roditelji znaju kako se ponašaju. Pošto nisu prestajali, opsovao sam ih, što naravno nije ispravno. U naš konflikt umešao se prijatelj koji je bio sa nama i jedan građanin koji je prolazio i video šta se dešava i razdvojili su nas", naveo je jedan od osnivača Saveza za Srbiju.

Đilas je izrazio žaljenje što je opsovao aktiviste organizacije Marks21 ali i dodao da je to bila "krajnje ljudska reakcija", a kako je dodao, zbog uvreda koje su mu uputili aktivisti Marksa21 izvinjavali su mu se drugi učesnici u protestnoj šetnji koji su hodali ispred, a među njima i predstavnici sindikata Pošte.

"Nije trebalo da psujem, žao mi je zbog toga, ali pitam svakoga kako bi se on poneo da mu se desi nešto ovako. To što se bavim politikom ne daje mi pravo nikoga da vređam, ali ne daje pravo ni drugima da se ovako ponašaju, posebno kada sam na ulici sa svojom porodicom", naveo je Đilas u pisanoj izjavi.

http://www.novimagazin.rs/vesti/djilas-nikoga-nisam-napao-opsovao-sam-jer-su-me-vredjali-pred-decom

Ова ваша срамна акција се суштински не разликује од акција десничарских организација и појединаца који служе режиму, а декларативно су против истог, шатро због Косова.

Djiki je na centru , levi centar , on se tvrdim levicarima ne dopada ma koliko ti mislio da je to fuj...

Kada se cuje Vucic Djilas ista govna to moze sa krajnje levice da se itekako opravda jer su i jedni i drugi radili ono sto im je govorio MMF ...

To naravno ti ne razumes i mislis da svako ko sada kritikuje Djilasa on je po defaultu placenik SNS-a , kada te pitam imas li dokaza ti umuknes ... klasika.

Samo budi malo vise open-minded i bice ti lakse, ovako nista nisi bolji od Kesha , alfalogo , marinca i te ekipe.

Ja bi licno uvek podrzao leve ideje pa makar bio to Djilas ili Tadic , nikada i nisam glasao za SRS i SNS kao ni fake left SPS.

Ali ne mogu da botujem unapred za SZS jer se ta ekipa nije dokazala , treba im dati sansu (novu) jer su vec bili na vlasti ali toliko verovati u njih kao ti , to je izvini bolesno.

Djiki je na centru , levi centar , on se tvrdim levicarima ne dopada ma koliko ti mislio da je to fuj...

Kada se cuje Vucic Djilas ista govna to moze sa krajnje levice da se itekako opravda jer su i jedni i drugi radili ono sto im je govorio MMF ...

To naravno ti ne razumes i mislis da svako ko sada kritikuje Djilasa on je po defaultu placenik SNS-a , kada te pitam imas li dokaza ti umuknes ... klasika.

Samo budi malo vise open-minded i bice ti lakse, ovako nista nisi bolji od Kesha , alfalogo , marinca i te ekipe.

Ja bi licno uvek podrzao leve ideje pa makar bio to Djilas ili Tadic , nikada i nisam glasao za SRS i SNS kao ni fake left SPS.

Ali ne mogu da botujem unapred za SZS jer se ta ekipa nije dokazala , treba im dati sansu (novu) jer su vec bili na vlasti ali toliko verovati u njih kao ti , to je izvini bolesno.
Đilas je latentni *********.

Imamo resenje.

EH_t9A1WsAAb2Iq[1].jpg

Neka zakmece sendvic botovi :srecna:

Back