Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.713
Zagrmeo SMS
Video unavailable.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zagrmeo SMS
Video unavailable.
Pogledajte prilog 608065
Agresivan adblocker i anti tracker ... isto meni tako na Firefoxu , kliknes i gledas.
Само према Србима; будимо до краја прецизни.Političko nasilje je ono što je radio tvoj Broz.
Најгрлатији чланови СКЈ.Samo me interesuje šta su bili u SFRJ današnji dezurni pljuvaci te države...
Pa da znate da su institucije zarobljene čim naš najveći prevarant u skorijoj istoriji Đilas nije iza rešetaka.
Pokreni tužbu.Pa da znate da su institucije zarobljene čim naš najveći prevarant u skorijoj istoriji Đilas nije iza rešetaka.
Da se ja pitam pokrenuo bi je još prekuče. A ovo ti je ujedno i dokaz da ja nisam bot. U SNSu jednostavno još nisu došli na toliki nivo razmišljanjaPokreni tužbu.
Šta radiš onda u SNS-u?Da se ja pitam pokrenuo bi je još prekuče. A ovo ti je ujedno i dokaz da ja nisam bot. U SNSu jednostavno još nisu došli na toliki nivo razmišljanja![]()
Bojkotaši iz opozicije građane koštali milion evra
BEOGRAD -
Poslanici opozicije koji već 11 meseci bojkotuju rad Skuštine Srbije do sada su ukupno koštali građane Srbije milion evra, odnosno 117 miliona dinara, rekao je potpredsednik Skupštine Vladimir Marinković.
On je za "Kurir" naveo da taj iznos obuhvata njihove plate, poreze i doprinose, paušale, putne troškove, dnevnice za put u inostranstvo, naknade za iznajmljivanje stanova u Beogradu.
"Narodna skupština nije oslobođenja plaćanja poreza i doprinosa, tako da jedna njihova plata ne košta samo 100.000 dinara, već 165.000 dinara. To sve treba računati", kaže Marinković.
List piše da poslanici koji nisu iz Beograda dobijaju novac za naknadu prevoza, dok su neki od njih, među kojima je lider Dveri Boško Obradović, iskoristili privilegiju da uzimaju novac i za zakup stana u prestonici.
"Boško Obradović, pored plate od 100.000, prima još 35.000 dinara svakog meseca za stan. On je tako iznajmio stan u elitnom naselju Dedinje, koji mu zapravo plaćaju građani, dok on bojkotuje svoje radno mesto", kaže izvor lista iz Skupštine Srbije.
A ovi što ne bojkotuju skupštinu ne koštaju građane ništa i građani od njih imaju višestruke koristi?
Mito,biraj malo izjave i tekstove za copy/paste.Mojne se brukaš sa ovim
Извини - али у овом случају ТИ СЕ БРУКАШ! Ја бих разумео да тзв.опозиција дође у Парламент на заседање скупштине И ДА ГОВОРИ ПРОТИВ И ДНЕВНОГ РЕДА И СВЕГА ОСТАЛОГ - али да уопште не долазе на седнице али да уредно иду и дижу лову - ТО ЈЕ У НАЈМАЊУ РУКУ ОДВРАТНО да не употребим неку тежу реч !!!
Нажалост - али И ОВО ЈЕ ИСТИНА - али ипак мислим да су могли да смисле нешто боље него дегенерисани бојкот а да у исто време трче да подижу лову грађана Србије за учешће у раду Парламента Србије............Mito,u diktaturi skupština ne postoji.Video si čemu je služila dok je radila.Brukala je Srbiju.Poslanici vladajuće stranke su iznosili 101 amandman na predloge svakog zakona da bi onemogućili opoziciju da govori.Svaki amandman je imao indentičnu konstrukciju reči.Toga nema ni u Diznilendu.To je u najmanju ruku odvratno,nama pametnima.Ostalima,sa posebnim potrebama je to normalno.Normalno je i da predsednica skupštine nosi zvonce da bi pozvala svoje ovce,tj. članove stranke da glasaju.Toga nema ni kod Zulu plemena.Takvu skupštinu i treba bojkotovati.Postoji samo da bi smo imali privid demokratije i paravan je za diktaturu
A šta napadate toliko mitu samo zato što postavlja članke koji su u skladu sa temom?
Mislim, ne razumem; eremita žrtveno jagnje ovog foruma?

Neko to mora da bude,a mita se sam nudi.Svima lakše![]()
Izvini, ali to više govori o svima vama, nego o njemu.