Bojkot (opšta tema)

Koje je vaše mišljenje o ideji bojkota izbora? Da li će se ostvariti? Hoće li biti uspešan?

• Ukupno glasova
    84
A kako razgovarati sa ljigavim i blatnjavima, uvek po tebi ostane sluz ...recimo, kao ovo "
Oni od pre ti nisu davali ništa,a od ovih imaš neku apanažicu,koja ti je očigledno dovoljna da se blamiraš"

Ja pricam istinu i ono sto znam, a ti izmisljas i za sobom ostavljas sluzav trag lazi koji curi po meni, a zasto?
Jer si zaduzen da pljujes odredjene ljude i ako ti se neko suprotstavi pocinje sluzda ti curi....lazi, izmisljanja poturanja...muljcina...

Tvoja "istina" nikoga ne zanima.Takođe,sramotno je da neko ko se prodaje za litru ulja,ko bi dao čelnicima SNS-a i članove ženske familije,samo za posao u nekom JKP govori o "Ligavim i blatnjavim".Ima li išta ljigavije i blatnjavije od modernih poturica?Onih koji prodaju veru za večeru da bi ih sekta/stranka prihvatila i dala im neku siću.Dobro je ovo vreme.Ponovo će razdvojiti žito od kukolja.

скупили се киза и комина
да руше владу тамо од мурина
у помоћ прискочили они из улциња
па храбро уз помоћ гусиња
хајмо сада сви у бојкот
па да види србија да нисмо накот
још кад се дигне круг двојке
правићемо перестројке
док ђилас не буде председник
уз помоћ нас двапостотних

Glasanje je SVETA DUŽNOST,a ko gubi ima pravo do mile volje da se ljuti.
Ti mu daj kvorum za izdaju svetog Kosova, a ja ću samo da gledam uz keks & sok

gazimestan-tower-is-the-sacred-serbian-memorial-to-the-battle-of-kosovo-APD87M.jpg

Back