Bojkot Deleze Maxi

Neka crknu maxi dušmani! Bojkot 777777777 dana!

https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/danas-pocinje-sedmodnevni-bojkot-trgovinskog-lanca-delez/

bojkoz-delhaze-1.jpeg

Uslovi zivota su tebi ok kad kukas na zdravstvo, postu, penziono?

Ljudi koji imaju dece moraju tu decu da prehrane i skoluju. Posteno.
Mali procenat ljudi danas u Srbiji to uspeva.
Nemoj da praviš decu ako nemaš čime da ih hraniš.
A nije čak ni u jelu stvar već u kvalitetu vaspitanja.
@Sizif i ja se ovde slažemo

Vučić daje 20.000 evra za treće, svi navalili
a optuživali ste manjine da će to da rade
"pitaš bolan koje dijete mi milije od ova tri?"
pa treće
svašta
:kafa:

BOJKOT LOPINGERA!

to to
ako budeš pažljivo saslušao pa izbacio populističke izjave i niže cene po Siciliji, Makedoniji i Malti "majke mi, očima sam video" - u suštini ne iznosi nikakve dokaze o dogovoru lanaca oko cena a optužuje demokratski na široko i nema jače dokaze od "slikali ljudi akcije pa mi slali za album"

Tvrdi da komisija ne radi posao a neće da priloži te svoje dokaze???

alooooo zemNJačeeee....

ima i kod nas akcijska cena po 200 dinara :D
mislim - prošla je, bude jednom u 2 meseca
ово сам ти послао за већ споменути производ. Генерално доста ствари је јефтиније, живео сам у Немачкој, па и дан данас купујем алат код ког је исто велика разлика у цени код нас и код њих. Примери: кофер и сет шрафцигера 16 хиљада изашао тамо, 25 код нас; шлицерица 350 еура код њих, код нас 66 хиљада на снижењу, итд итд.

ово сам ти послао за већ споменути производ. Генерално доста ствари је јефтиније, живео сам у Немачкој, па и дан данас купујем алат код ког је исто велика разлика у цени код нас и код њих. Примери: кофер и сет шрафцигера 16 хиљада изашао тамо, 25 код нас; шлицерица 350 еура код њих, код нас 66 хиљада на снижењу, итд итд.
U srbiji je sve DUPLO SKUPLJE!

u redu, tačno je

ali oni imaju 10X veću rentu za stan

takodje, u srpsku cenu ulazi akciza za jasličare

mora nekako država da im obezbedi platu

kod privatnika može i po tri meseca da se čeka
u državnom sektoru bi izbila revolucija da moraju 7 dana da se strpe
takav sklop

takodje u srpsku cenu ulazi i rizik poslovanja
zapad nas tretira kao problematične

u internet klipovima vidimo da na zapadu kradu klošari
kod nas inspektorska deca, zaposleni u opštini, prosipaju pravne akte

Toblerone 100 gr - 3.90€
https://swisschocolateworld.com/en/...gzdHuKMUnVBHycesUDVskpCh_GAjMX1pEDD95aOxLDDTy

jel imaš nekog u Njemačkoj da naručimo po toj tvojoj navedenoj ceni a ne po ovoj koju sam ja našao?
To što si ti našao je švajcarska firma. U Švici je sve skuplje nego u Nemačkoj, ali su i plate tri puta veće tako da Švajcarce ne možeš računati za fer konkurenta u borbi najnižih

Ako hoćeš da gledaš cene u Nemačkoj, imaš ovaj sajt Idealo.de, tu imaš cene za sve proizvode kod svih proizvođača u Nemačkoj, nešto kao naša ePonuda ili Cenoteka.

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5667836_-milch-100-g-toblerone.html

Pratimo nedelju Bojkota MAXI-ja...

kucajte MAXI Cara Dušana Zemun

Prometnije od uobičajenog

izgleda da narod nije čitao šta je Efektiva napisala na bilborderu nego samo videli Pčelicu u MAXI-ju

ala će se osevape u Merkatoru sledeće nedelje :D

Ali realno, maxi , idea i univer diluju zajedno.
Iste akcije. Ne u isto vreme naravno.
Imaju dil.
E sad. Niko nije ustao u zaštitu radnika kad je trebalo.
A sad ustaju kad je sve skupo.
Znači, kad mene ne dotiče sve je ok.
Poštovana Čuknuta :heart:

ja sam primetila da DM i Lilly naizmenično.imaju Gillette akcije.
Mislila sam da se dogovaraju.
Uvoznik im naredio, ja se šokirala.

Back