- Poruka
- 76.490
more ženi ti mene da me zaštitiš, vidiš da će me maki upuca![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
more ženi ti mene da me zaštitiš, vidiš da će me maki upuca![]()
okZa konstantno javno komentarisanje rada moderatora na uvredljiv način. Preporučujem ti da prestaneš jer ovo nikud ne vodi.
Nemaš ni na to pravo. Ajd samo se ponašaj normalno. Samo toliko.ok
onda da preokrenem
od sada komentarišem samo tebe al ne u ulozi moderatora
ono sam si sve kazao kakv si zelen
Он је Србски Босанац сејо, мораш да пустиш муз'ку, ако хоћеш да се зафрка'јеш са прекодринцима...ma operisan od humora a i ego i sujeta mu rade ko da nije ič vernik
ko kaže da nemam prava?Nemaš ni na to pravo. Ajd samo se ponašaj normalno. Samo toliko.
jooj zilot baš me nasmejaОн је Србски Босанац сејо, мораш да пустиш муз'ку, ако хоћеш да се зафрка'јеш са прекодринцима...
Ajd samo prestani. Pričaj sa drugim ljudima.ko kaže da nemam prava?
imam prava na svoje mišljenje
ma ona samo okolo nadlećee a aeternum se sad tresu gaće garant
eno i deda pade za sloboduma ona samo okolo nadleće
tako je to kad ne zna da se druži
svaki komentar koji je ovde napisan podložan je pohvali, kritici to jest komentaruAjd samo prestani. Pričaj sa drugim ljudima.
Ниси нормалан... Олабави са тим фарисејисањемAjd samo prestani. Pričaj sa drugim ljudima.
eno i deda pade za slobodu
Доста бре више са тим својим правима ко жентурача...Nemaš ni na to pravo. Ajd samo se ponašaj normalno. Samo toliko.
По то насиље и није толико лоше...eno i deda pade za slobodu
zvaćemo duću srbendu duhovnog jevreja da te zaštitiДоста бре више са тим својим правима ко жентурача...
Ако не сме да ти се шали на рачун - ниси здрав од сујете ни трунку
Са сузом у оку ( радосницом) примих повјест Дединог Кремирањаnajgrđe mi kad hoću nekom da odgovorim i vidim da je popio ban
jbg više nije to to
nijedno nasilje nije dobroПо то насиље и није толико лоше...
Баш би да правиш пролив емоција...zvaćemo duću srbendu duhovnog jevreja da te zaštiti
Коме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвомБаш би да правиш пролив емоција...
П' добро
Бог не убија, док се не прекапа чаша нечијег зла или функције у универзуму...nijedno nasilje nije dobro
viš kakav pičvajz napravi jahve samo ubija i traži da mu se sprema ovčetina.
kako ono naš Njegoš kaže za takve?