Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitlsi su pripadali Luciferu
'nači pripadam i ja jer slušam njihovu muziku![]()
Nevenice,samo ti ih slusaj,i ne beri brige,nece na tebe,ali da nastavis sa slicnima,mozda nesto i pocne da se formira![]()
ma ja već i'am kartu u jednom smeru za pakao zato što sam nevernik![]()
Pakao je stanje duse a ne fizicko mesto, bar mi je tako rekla neka popadija dok smo se vatali u porti crkve, dok je onaj njen nesto mrsomudio vernicima u crkvi.
ondaK me je neko lepo zahebao pošto je meni tako lepoooo![]()
O kakvoj ti pravdi govoris koja je sporovedena nad recimo prvorodjenim sinovima ( znaci i deci ) , sta su ta deca skrivila da budu ubijena osim sto nisu verovala u istog Boga? Sta su SVI zgresili pa da budu pobijeni poplavom?
Kakvu pravu to sprovodi taj Bog? Nisam video da se Hitler napatio i da ga je Bog licno ubio i pored toga sto je kriv za smrt miliona ljudi. Sta je sa ostatkom nacisticke garniture?
Pa nisu ljudi poubijali decu vec BOG LICNO. Kakvo je to svemoguce i dobronamerno bice koje se izivljava nad decom?
Mesas teze. Ako smo svi ljudi isti onda je taj isti Bog stvorio i jedne i druge, sto znaci da je ove druge pretvorio u robove...
To nema smisla.
Znaci ako ti poznajes sebe sada,oblikovana danasnjim uslovima isto tako bi bila i da si se rodila pre 500 ili 5000 godina u drugacijim uslovima?
Ako mi to ne objasnis kako,ne vidim zasto bi nastavio razgovor o drugim stvarima.
John Lennon je bio satanista, zato je tako pevao, valjda o svom bogu satani.
Gospodin John Lennon je pevao i pesmu "IMAGINE"!
Losa pesma jel tako?
Cudno kako on koji je bio "satanista" zeli svet u kome nema siromastva, ratova i patnje. Vec iskljucivo zeli svet radosti i mira...
Cudno, ipak je bio "satanista"?!
čim ne veruješ u boga, veruješ u satanu
pošto trećeg nema, bog postoji, satana postoji, zdrav razum jok![]()
Zanimljivo je kako sve kvalitetne stvari dolaze od "satanista"Gospodin John Lennon je pevao i pesmu "IMAGINE"!
Losa pesma jel tako?
Cudno kako on koji je bio "satanista" zeli svet u kome nema siromastva, ratova i patnje. Vec iskljucivo zeli svet radosti i mira...
Kada cemo na Cubu malo da iskuliramo od svega i da se prepustimo carima prirode? (:
Zanimljivo je kako sve kvalitetne stvari dolaze od "satanista"
Da li to znaci da je jedini put spasenja osloboditi se od boga?![]()
Koje su to kvalitetne???
Kvalitetne kao Malboro.
Koristi i ubija...
sotona je pre svog pada bio muzicar i pevac u nebeskim horovima na slavu Bogu.
Svirao je razne instrumente, svirale, bubnjeve itd.
Danas komponuje na zemlji muziku i pesme koje negativno uticu na psihu i moral coveka.
Mada se coveku svidjaju...
Gospodin John Lennon je pevao i pesmu "IMAGINE"!
Losa pesma jel tako?
Možda je svirao u okarinu?
EtoKoje su to kvalitetne???
Kvalitetne kao Malboro.
Koristi i ubija...
sotona je pre svog pada bio muzicar i pevac u nebeskim horovima na slavu Bogu.
Svirao je razne instrumente, svirale, bubnjeve itd.
Danas komponuje na zemlji muziku i pesme koje negativno uticu na psihu i moral coveka.
Mada se coveku svidjaju...
EtoTo i jeste ono najbitnije...
Sve ono sto se nama svidja i u cemu uzivamo bog brani...
Jel su lose pesme mozda?
Jel adventisti ne ispiraju mozak i ne uticu na psihu coveka?
Jel si bio sa Luciferom u raju u bendu kada znas da je bio muzicar i pevac?!
STO JERIHONCA? MISLIS JA KRIJEM NESTO?
Mojsije nije mogao da vidi Bozje lice.
Jer je gresnik.
2.Mo 33:20 I reče: Ali nećeš moći videti lice moje, jer ne može čovek mene videti i ostati živ.
Adam i eva su gledali Boga jer nisu jos ucinili greh.
Bog ih je cesto licno obilazio:
1.Mo 3:8 I začuše glas Gospoda Boga, koji idjaše po vrtu kad zahladi; i sakri se Adam i žena mu ispred Gospoda Boga medju drveta u vrtu.
NA NOVOJ ZEMLJI CE LJUDI PONOVO MOCI DA GELDAJU BOZJE LICE JER SU RPAVDENICI, NISU VISE GRESNICI:
Off 22:3 I više neće biti nikakve prokletinje; i presto Božji i Jagnjetov biće u njemu; i sluge Njegove posluživaće Ga.
Off 22:4 I gledaće lice Njegovo, i ime Njegovo biće na čelima njihovim.
Off 22:5 I noći tamo neće biti, i neće potrebovati videla od žiška, ni videla sunčanog, jer će ih obasjavati Gospod Bog, i carovaće va vek veka.
- - - - - - - - - -
GRESNICI CE OVAKO POSTUPITI:
Off 6:15 I carevi zemaljski, i boljari, i bogati, i vojvode, i silni, i svaki rob, i svaki slobodnjak, sakriše se po pećinama i po kamenjacima gorskim;
Off 6:16 I govoriše gorama i kamenju: Padnite na nas, i sakrijte nas od lica Onog što sedi na prestolu, i od gneva Jagnjetovog.
Off 6:17 Jer dodje veliki dan gneva Njegovog, i ko može ostati?
Ih bre razbi me sa ovim citatima. A zar 2.Mo 33:20 i Off 22:4 nisu protivurečni? Dakle da li će moći čovek da vidi Boga koji je: "Jeste sveprisutan ali za oko nevidljiv", kako ti napisa negde iznad.