Bog vs Djavo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alex030102
Re: Bog vs Djavo

Original postavio jerohinac Pogledaj poruku
Evo da predočim mali spisak Božijeg ubijanja.Koga je sve ubio...
Lotovu ženu jer je pogledala unazad , Onana jer je masturbirao ,1 3 Faraona i 600 kapetana,Gole plesačice oko Aaronovog zlatnog teleta , Aaronove sinove ,Čoveka koji je sakupljao granje u subotu ,Koraha, Dathana, i Abirama ( i njihove obitelji), Koji su se žalili , Midianitski masakr ,Bog je rekao Joshui da kamenuje obitelj do smrti ,Bog je rekao Joshui da ubije svakoga ,Joshua ubija pet kraljeva ,Bog ubija 10000 ( Cananiti i Periziti ) ,Ehud zabija nož u trbuh kralja po Božjem nalogu ,Bog ubija Moabite ,Bog natera Midianitine vojnike da se ubiju međusobno ,Bog daje Samsonu snagu da ubije 30 "komada", Bog ubija "Benjaminovu djecu" ,Za gledanje u Božju arku ( ljude Betšemeša), Samuel ( po Božjoj naredbi ) kolje Agaga , Bog ubio Nabala , Bog ubio Uzzaha ,7 sinova Saula , Bog poslao kugu na ljude , Ubio vođe religija u molitvi , Bog poslao lava da pojede čoveka ( valjda je toliko volio životinje ) ,Ahaziaha jer se molio krivom Bogu , i ovo... Bog poslao 2 medveda koji ubijaju 42 DECE jer su se smejala Elishinoj ćelavoj glavi!!!
Ovo zadnje moram ponoviti...Bog poslao 2 medveda koji ubijaju 42 DECE jer su se smejala Elishinoj ćelavoj glavi!!!

Bog je dao zivot, On ima prava i da ga uzme. Ako ta deca nisu kriva, onda ce ih Bog primiti u carstvo Svoje...

Ostavio si me bez reči.Strašno.Shvataš li morbidnost onoga šta si napisao...

A što ubi Ahaziaha...što je verovao u nekog drugog Boga...

:bye:

alex030102
Ostavio si me bez reči.Strašno.Shvataš li morbidnost onoga šta si napisao...

A što ubi Ahaziaha...što je verovao u nekog drugog Boga...

:bye:
Rekao sam da su Bibliju pisali ljudi, sto znaci, da ja sada pisem neki nastavak, i pisem: "a onda je Bog ugasio jerohincu racunar i bla bla, bla..." Ljudi mogu svasta da napisu.

Hm, izvini... učinilo mi se, zbog avatara znash...:lol:
E ako si je čitao onda znash da u celom S. Z. - u, nema Djavolovih zločina... el ubio nekog, spalio nešto, kaznio nekog? Nije...
Evo chekam besmrtnu, obećala je neke citate... mora da je gužva u gradu...:lol:

jeste guzva je bila :mrgreen: ali je divno vreme pa sam se zadrzala :) :lol: a sad je kasno :neutral: a

Al nacicu ovih dana ne brini ... nece me mrzetiiiiiii
hystericc-1.gif
ma mrzi me da samo citam Bibliju pa onda zbog vas postanem fanatik :mrgreen:

evo za pocetak
undecided-1.gif

ovako dakle ...
Biblija Prva Mojsijeva 3 :1 Zmija bese najlukavija od svih zivotinja poljskih.....itd.. Pod uticajem Zmije tj Satane Eva je prva zgresila pa zatim i Adam ... (znaci celo 3 poglavlje 1 Mojsijeve.)

Znaci Sotona je naveo prvi ljudski par da zgrese protiv Boga... eto to je prvi izvestaj...

I ne mogu sad da prepisujem celu Bibliju jer negde se ne vidi direktno iz jednog stiha sta je Sotona radio nego iz celih izvestaja...
kao i izvestaj o Jovu dobro tebi poznat ...vidi se sve koja je zla Sotona direktno naneo Jovu i njegovoj porodici... al to sutra ..

evo na primer Jov 2:7,8 "I Satana se ukloni ispred lica Jehovinog. Pa udari Jova zlim pristem od pete do temena."

evo i ovaj izvestaj 1.Letopisa (1 Dnevnika) 21:1"Satana usta na Izrael i on navede Davida da prebroji Izrael "

kasno je :neutral: idem da spavam :lol: bye :)

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz-1.gif

spremam stihove za sutra
giljotinaa-1.gif

Poslednja izmena:
jeste guzva je bila :mrgreen: ali je divno vreme pa sam se zadrzala :) :lol: a sad je kasno :neutral: a

Al nacicu ovih dana ne brini ... nece me mrzetiiiiiii
hystericc-1.gif
ma mrzi me da samo citam Bibliju pa onda zbog vas postanem fanatik :mrgreen:

evo za pocetak
undecided-1.gif

ovako dakle ...
Biblija Prva Mojsijeva 3 :1 Zmija bese najlukavija od svih zivotinja poljskih.....itd.. Pod uticajem Zmije tj Satane Eva je prva zgresila pa zatim i Adam ... (znaci celo 3 poglavlje 1 Mojsijeve.)

Znaci Sotona je naveo prvi ljudski par da zgrese protiv Boga... eto to je prvi izvestaj...

I ne mogu sad da prepisujem celu Bibliju jer negde se ne vidi direktno iz jednog stiha sta je Sotona radio nego iz celih izvestaja...
kao i izvestaj o Jovu dobro tebi poznat ...vidi se sve koja je zla Sotona direktno naneo Jovu i njegovoj porodici... al to sutra ..

evo na primer Jov 2:7,8 "I Satana se ukloni ispred lica Jehovinog. Pa udari Jova zlim pristem od pete do temena."

evo i ovaj izvestaj 1.Letopisa (1 Dnevnika) 21:1"Satana usta na Izrael i on navede Davida da prebroji Izrael "

kasno je :neutral: idem da spavam :lol: bye :)

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz-1.gif

spremam stihove za sutra
giljotinaa-1.gif

Pa dobro bre besmrtna, el ti mene zezash ili mislish da ja nemam isti primerak Biblije?:lol:
1. ne pije vodu, al' o tome kad se pojavish... :mrgreen:
2. Jova je mućio Bog a ne Djavo, nisi ti to dobro pročitala...
3. el tu on nekoga ubio, kaznio, zapalio...?

42 dece i onaj nesrecnik sto je skupljao drva u subotu- dobre mu te vaspitno -popravne metode :hahaha:
Pa u danasnje vreme zaglavio bi Bog na dozivotnu, a negde bi zavrsio i na elektricnoj stolici............
Danas je 7 dan nedelja, samo da podsetim zaboravne :D

spremam stihove za sutra
giljotinaa-1.gif
[/color]

Dakle, sto ti volis da izvlacis iz konteksta. Ne razumem zasto to radis, pa svako moze da procita...nema potrebe naturati zakljucak koji tebi odgovara.

Konkretno o Jovu....da ne duzimo dalje...lepo pise u stavu 2, gde Bog jasno kaze Satani...>...premda si me nagovorio, te ga (Jova) upropastih ni za sto...<

Jedino mozes da obrazlozis njihovu zajednicku "igru"... ovo isto vazi i za Adama i Evu

Ne ne ne

nego vi izvlacite iz konteksta pa onda sve ono sto je Djavo uradio vi pripisujete Bogu...

Lako je Zna se da Bog je ljubav.

a da je Sotona Djavo uzrocnik sveg zla ...

toliko
osmehh-1.gif

Mislim imate Bibliju istu kao i ja i shvatajte je kako zelite...

Za mene jeste i osecam tako, Bog je ljubav....

A Sotona zlo...

a ko zeli nek sluzi Sotoni njegova stvar... free will.

Ja sam ipak za Boga :)

pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back