Servant of God
Iskusan
- Poruka
- 5.244
Pa koliko mi je poznato njima su krave svete životinje...ako se poštovanje životinji ukazuje kroz konzumiranje izmeta i mogkraće...onda ja mrzim životinje.У Индији се краве не обожавају већ поштују, а пошто су хранитељице, ту нема ништа чудно. Било би добро када би сви људи имали такав однос према животињама , не би било толико мучених и настрадалих животиња.
Где се то тачно мажу изметом и ко, ако може ad verbum?
Država Izrael postoji isključivo zahvaljujući Bogu, Tvorcu.Држава Израел постоји искључиво захваљујући САД.
Дакле не негираш да су за тебе Израелци и све њихово на вишем нивоу од остатка света, "супериорна" раса?
Već sam rekao da je Izraelu najviše dato i da će se od njega najviše i tražiti.
Poznato je da su ljudi oduvek želeli da budu "bogovi", ali nikada neće moći da kontrolišu prirodu...Bog je taj koji šalje zemljotrese, za divno čudo uvek ih pošalje tamo gde je veliki nemoral.Земљотреси се дешавају свуда у свету, с'том разликом што данас човек не може више бити сигуран да ли је у питању Бог или амерички HAARP систем, рецимо само требаш да погледаш сателитски снимак неба изнад Србије пред земљотрес у Краљеву да би ти било јасно да је у питању напад HAARP системом и кемтрејлерима којима нас обасипају од кад смо потписали Партнерство за мир.
Ne moraš da prihvatiš da se Bog meša u njihove živote...ali ne moraš ni da negiraš njihove stavove.Што се тиче Хитлера, Јевреји то прихватају јер не могу ништа да промене и Бог нема ништа с'тим, све је то људско дело.
Poznata su mi i ta ateistička blejanja...taj grad je postojao...s tim što je bio veoma mali...postoje i istorijski dokazi za njegovo postojanje.Што се тиче саме Библије, зашто се тамо спомиње податак о Исусу из Назарета, кад Назарет није постојао у Исусово доба?