aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 25.819
Biblija jasno kaze da je Bog jedan.
Navescu citate - argumente
Jovan 17:3 kaže: „Ovo znači večni život – da upoznaju tebe, jedinog istinitog Boga, i onoga koga si poslao – Isusa Hrista
Isus se obraća Bogu i naziva ga jedinim istinitim Bogom, dok sebe razlikuje od njega.
Jer jedan je Bog, i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovek Isus Hristos (1. Timotiju 2:5)
Bozja rec Biblija nam otkriva istinu o tome ko je pravi Bog,
I postoje dokazi da je jedini pravi zivi Bog JHVH Jehova Bog
jedini koji je Stvoritelj univerzuma
jedini koji je " oduvek i zauvek"
besmrtan i koji zivi u vecnosti.
Bog je obznanio svoje ime ( hebrejski JHVH - cita se Jehova )
Izlazak 3:15
Tada Bog još jednom reče Mojsiju:
„Ovako kaži Izraelovim sinovima: ’Jehova, Bog vaših praočeva, Bog Avrahamov, Bog Isakov
i Bog Jakovljev, poslao me je k vama.‘ To je moje ime doveka i to je moj spomen iz naraštaja u naraštaj
Dakle JHVH Jehova ili Jahve je Stvoritelj svega, univerzuma i jedini svevisnji svemoguci Bog.
Navescu citate - argumente
Jovan 17:3 kaže: „Ovo znači večni život – da upoznaju tebe, jedinog istinitog Boga, i onoga koga si poslao – Isusa Hrista
Isus se obraća Bogu i naziva ga jedinim istinitim Bogom, dok sebe razlikuje od njega.
Jer jedan je Bog, i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovek Isus Hristos (1. Timotiju 2:5)
Bozja rec Biblija nam otkriva istinu o tome ko je pravi Bog,
I postoje dokazi da je jedini pravi zivi Bog JHVH Jehova Bog
jedini koji je Stvoritelj univerzuma
jedini koji je " oduvek i zauvek"
besmrtan i koji zivi u vecnosti.
Bog je obznanio svoje ime ( hebrejski JHVH - cita se Jehova )
Izlazak 3:15
Tada Bog još jednom reče Mojsiju:
„Ovako kaži Izraelovim sinovima: ’Jehova, Bog vaših praočeva, Bog Avrahamov, Bog Isakov
i Bog Jakovljev, poslao me je k vama.‘ To je moje ime doveka i to je moj spomen iz naraštaja u naraštaj
Dakle JHVH Jehova ili Jahve je Stvoritelj svega, univerzuma i jedini svevisnji svemoguci Bog.