Bog i Hrvati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Миле. :rtfm:
Лично сам упознао многе Далматинце, који неће да чују да су Хрвати, него само Далматинци.
Поготову у Дубровачком залеђу, на Пељешцу, и неким острвима.
Интересантно је да многи од њих и дан данас чувају српске иконе на зидовима својих кућа и отворено говоре, како су њихови преци били Срби.

Macak,u Dalmaciji je zivjelo puno Srba,valjda to znas.Ja sam Srbin,Dalmatinac po regiji u kojoj sam zivio.

Миле. :rtfm:
Лично сам упознао многе Далматинце, који неће да чују да су Хрвати, него само Далматинци.
Поготову у Дубровачком залеђу, на Пељешцу, и неким острвима.
Интересантно је да многи од њих и дан данас чувају српске иконе на зидовима својих кућа и отворено говоре, како су њихови преци били Срби.

...такође, ПОТВРЂУЈЕМ!

.

Нема ту шта да се размишља, неке ствари долазе на наплату, то је природан закон, како радиш, тако ти се враћа:rtfm:

nekako mi praksa govori drugačije. ja cijelo vrijeme mislim da je vama došla naplata za nedjela od 91-99, od 99 pa do danas, a ne vidim još kraja toj naplati

Шта је карактеристика злочинаца који ударају на слабије од себе - кукавичлук, посесивност, често шизофреност, низак ниво интелигенције и обично - импотенција.

Јадни њихови потомци са оваквим наследним генима.

СЕСТРО.
Ко да ми мисли читаш.
Само ти то кажеш некако....лепше.
Ја искрен да будем, доста би се намучио, да нађем прикладну,
одговарајућу реч, за гов-на.
:dash::dash::dash:

Macak,u Dalmaciji je zivjelo puno Srba,valjda to znas.Ja sam Srbin,Dalmatinac po regiji u kojoj sam zivio.

Ма знам.
У кућама сам им био.
Али посебно ми је драго било, кад сам ово чуо од њих, из њихових уста, како причају, без икаквог беса или стида.:)

i puno puno više hrvata;) a mačak te laže za otočane i dubrovčane.
:rtfm:
А хоћеш да ти Мачак овде на овом форуму именује људе из Трпња, Оребића, са Хвара, Корчуле, Из Виса, Комиже.
Хоћеш куће појединаца да ти опишем, да одеш код њих,
ако су још живи, ако их ова нова власт није побила.
Запамти једну ствар.
Може Мачак бити, овакав, онакав, екстреман, глуп,.......можете му све епитете прикачити, али једну не.
МАЧАК НИЈЕ ЛАЖОВ.
:dash:

na znam odakle si niti me je briga. a za laganje mi nije jasno šta želiš reć

Prvo,nismo se mi prvi puta sreli ovdje pa da ti kao ne znas odakle sam,eto i tu lazes sebe.
Po pitanju Srba u Dalmaciji i tu lazes sebe i to znas.
I reci iz koje si regije,ili si samo hrvatica sa zastavom,kako su te neki nazvali pa evo i ja,da te ne zovem onim drugim imenom na koji me asociras!

Књига "Православна Далмација" била је забрањена и читала се кришом и позајмљивала све до скоро.

У њој су таксативно наведни подаци о броју православних Срба, броју касније покрштених,али и побијених.О Црквама и манастирима.

Жао ми је што је немам код себе , јер је препуна документованих података који потврђују њен наслов.

А хоћеш да ти Мачак овде на овом форуму именује људе из Трпња, Оребића, са Хвара, Корчуле, Из Виса, Комиже.
Запамти једну ствар.
Може Мачак бити, овакав, онакав, екстреман, глуп,.......можете му све епитете прикачити, али једну не.
МАЧАК НИЈЕ ЛАЖОВ.

......погодак у сам центар мете!!!

.

Књига "Православна Далмација" била је забрањена и читала се кришом и позајмљивала све до скоро.

У њој су таксативно наведни подаци о броју православних Срба, броју касније покрштених,али и побијених.О Црквама и манастирима.

Жао ми је што је немам код себе , јер је препуна документованих података који потврђују њен наслов.

И шта рећи?
Сестра Зпија, кратко, јасно, убитачно, документовано, значи истинито.
А ИСТИНА ТАКО БОЛИ ХРВАТЕ....:hahaha::hahaha::hahaha:

Запамти једну ствар.
МАЧАК НИЈЕ ЛАЖОВ.

pričam ti priću za laku noć. koji trpanjci, koji orebičani, koji otočani. to što su lijevo orjentirani znaći da nisu hrvati:per:

na ovu laž samo ću par smajlića postavit
:tease::tongue2::zplez::plez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back