Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Obratite paznju na 5. deo gde govori o mucenju i zverskom ubijanju dece.
Uzas.

A u Zagrebu nhttp://www.hrvatskipolitickiuznici.hr/povijest/dida-vesne-pusi-dr.grga-an-elinovi-izvr-io-pokolj-hrvata-1918-u-za.html1918 сплићани су излазили на улице да поздраве српску војску као ослободиоце
а данас
41-45 smo zajedno ratovali protiv fašista1918 сплићани су излазили на улице да поздраве српску војску као ослободиоце
а данас
А што ти нас зовеш фашисти?41-45 smo zajedno ratovali protiv fašista
Naravno da jeste.I ko mi kaze da u NDH nije bilo organizovano istrebljivanje Srba moze samo da **** *****![]()
Prolupao loncice maloА што ти нас зовеш фашисти?![]()
на различитим странама41-45 smo zajedno ratovali protiv fašista
Ne sada ce da se javi neko pametan da to demantuje..Naravno da jeste.
To smo ustanovili odavno.абе 700 000 побивених срба на најзверскије начине
од тога углавном жене, деца и немоћни
I ko mi kaze da u NDH nije bilo organizovano istrebljivanje Srba moze samo da **** *****![]()
kako 700 000??? zemaljska komisija utvrdila je 1 500 000абе 700 000 побивених срба на најзверскије начине
од тога углавном жене, деца и немоћни
не спрдај се са жртвама, уместо да покажеш саосећање за жртве зверста које су рвати најмучкији побили клањем/драњем без имало људскостиkako 700 000??? zemaljska komisija utvrdila je 1 500 000![]()
Не нисмо било је само честитих Далматинаца41-45 smo zajedno ratovali protiv fašista
за то су и створени - да буду хабзбуршки чеп у борби против првославног хришћанства повезаног са русијомОву тему ја отворих пре пар месеци на исти начин и брзо је затоврена,дараго ми је да сада на форуму може да се прикаже да идеологија верског фанатизма и мржње према Србима у Хрватској има константу трајања већ више од 1 века
Миле.Не нисмо било је само честитих Далматинаца
абе 700 000 побивених срба на најзверскије начине
од тога углавном жене, деца и немоћни[/QUOTE]
Шта је карактеристика злочинаца који ударају на слабије од себе - кукавичлук, посесивност, често шизофреност, низак ниво интелигенције и обично - импотенција.
Јадни њихови потомци са оваквим наследним генима.