Bog i Hrvati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
али чим рвати нешто направе о србима/словенцима - па немож буде позитивно, никако, немају шлиф за то

1918 сплићани су излазили на улице да поздраве српску војску као ослободиоце

а данас
A u Zagrebu nhttp://www.hrvatskipolitickiuznici.hr/povijest/dida-vesne-pusi-dr.grga-an-elinovi-izvr-io-pokolj-hrvata-1918-u-za.html

Ideologije su hebene nauke:cool:

Ову тему ја отворих пре пар месеци на исти начин и брзо је затоврена,дараго ми је да сада на форуму може да се прикаже да идеологија верског фанатизма и мржње према Србима у Хрватској има константу трајања већ више од 1 века

Ову тему ја отворих пре пар месеци на исти начин и брзо је затоврена,дараго ми је да сада на форуму може да се прикаже да идеологија верског фанатизма и мржње према Србима у Хрватској има константу трајања већ више од 1 века

за то су и створени - да буду хабзбуршки чеп у борби против првославног хришћанства повезаног са русијом

Не нисмо било је само честитих Далматинаца

Миле. :rtfm:
Лично сам упознао многе Далматинце, који неће да чују да су Хрвати, него само Далматинци.
Поготову у Дубровачком залеђу, на Пељешцу, и неким острвима.
Интересантно је да многи од њих и дан данас чувају српске иконе на зидовима својих кућа и отворено говоре, како су њихови преци били Срби.

абе 700 000 побивених срба на најзверскије начине
од тога углавном жене, деца и немоћни[/QUOTE]

Шта је карактеристика злочинаца који ударају на слабије од себе - кукавичлук, посесивност, често шизофреност, низак ниво интелигенције и обично - импотенција.

Јадни њихови потомци са оваквим наследним генима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back