N Nikola Tajland Domaćin Poruka 3.036 ponedelјak u 00:24 - Svakom bog dao dete #26 Antigon@: Kliknite za proširenje... Suska se da su mu dali epidural da nista ne oseti. Greskom u glavu. SNS doktor sa diplomom Megatrenda
Antigon@: Kliknite za proširenje... Suska se da su mu dali epidural da nista ne oseti. Greskom u glavu. SNS doktor sa diplomom Megatrenda
N Nikola Tajland Domaćin Poruka 3.036 ponedelјak u 00:25 - Svakom bog dao dete #27 jolemisa: Ne znam o cemu pricas.Samo sam mu poslao odgovor Kliknite za proširenje... Sa tom individuom tesko moze da se normalno razgovara.
jolemisa: Ne znam o cemu pricas.Samo sam mu poslao odgovor Kliknite za proširenje... Sa tom individuom tesko moze da se normalno razgovara.
Kshatriya Primećen član Poruka 789 ponedelјak u 00:25 - Svakom bog dao dete #28 AleksaJ: Ма ти си веселко само такав Kliknite za proširenje... Od svije preletača Krlo najvolijem. Pridržavo u Idoli plafon da ne padne. To je njegova muzička karijera. U stvari, muzička !? Svašta i ja pišem...
AleksaJ: Ма ти си веселко само такав Kliknite za proširenje... Od svije preletača Krlo najvolijem. Pridržavo u Idoli plafon da ne padne. To je njegova muzička karijera. U stvari, muzička !? Svašta i ja pišem...
jolemisa Buduća legenda Poruka 33.883 ponedelјak u 00:26 - Svakom bog dao dete #29 Nikola Tajland: Sa tom individuom tesko moze da se normalno razgovara. Kliknite za proširenje... Opet mi nije jasno,jer ti mislis da ga bolje poznajes od mene.
Nikola Tajland: Sa tom individuom tesko moze da se normalno razgovara. Kliknite za proširenje... Opet mi nije jasno,jer ti mislis da ga bolje poznajes od mene.
seljakipo Aktivan član Poruka 1.264 ponedelјak u 00:43 - Svakom bog dao dete #30 Обилић: Nema u Srbiji nikakvih vlastodržaca, niti neko traži savijanje kičme. Zapravo ima i vlasti i savijanja ali je moja procena da je sve u granicama normale. Ove proteste vode oni koji nemaju dobar osećaj za meru, već su rukovođeni sopstvenim egoizmom, sujetom, i sličnim sran jima. Kliknite za proširenje... .. . . . , oni: MI6, CIA i SNS i AV, narod je za dekoraciju i kolateralnu stetu, ko šta pita narod.!?
Обилић: Nema u Srbiji nikakvih vlastodržaca, niti neko traži savijanje kičme. Zapravo ima i vlasti i savijanja ali je moja procena da je sve u granicama normale. Ove proteste vode oni koji nemaju dobar osećaj za meru, već su rukovođeni sopstvenim egoizmom, sujetom, i sličnim sran jima. Kliknite za proširenje... .. . . . , oni: MI6, CIA i SNS i AV, narod je za dekoraciju i kolateralnu stetu, ko šta pita narod.!?
N Nikola Tajland Domaćin Poruka 3.036 ponedelјak u 00:44 - Svakom bog dao dete #31 jolemisa: Opet mi nije jasno,jer ti mislis da ga bolje poznajes od mene. Kliknite za proširenje... Sta god. Svako dobro.
jolemisa: Opet mi nije jasno,jer ti mislis da ga bolje poznajes od mene. Kliknite za proširenje... Sta god. Svako dobro.
jolemisa Buduća legenda Poruka 33.883 ponedelјak u 00:46 - Svakom bog dao dete #32 Nikola Tajland: Sta god. Svako dobro. Kliknite za proširenje... Hvala tebi na upozorenju,ali ne sekiraj se ti za mene.Svako dobro i ja tebi zelim.
Nikola Tajland: Sta god. Svako dobro. Kliknite za proširenje... Hvala tebi na upozorenju,ali ne sekiraj se ti za mene.Svako dobro i ja tebi zelim.
Antigon@ Elita Poruka 16.950 ponedelјak u 00:56 - Svakom bog dao dete #33 Nikola Tajland: Suska se da su mu dali epidural da nista ne oseti. Greskom u glavu. SNS doktor sa diplomom Megatrenda Kliknite za proširenje...
Nikola Tajland: Suska se da su mu dali epidural da nista ne oseti. Greskom u glavu. SNS doktor sa diplomom Megatrenda Kliknite za proširenje...
AleksaJ Buduća legenda Poruka 35.877 ponedelјak u 08:41 - Svakom bog dao dete #34 Обилић: Nema u Srbiji nikakvih vlastodržaca, niti neko traži savijanje kičme. Zapravo ima i vlasti i savijanja ali je moja procena da je sve u granicama normale. Ove proteste vode oni koji nemaju dobar osećaj za meru, već su rukovođeni sopstvenim egoizmom, sujetom, i sličnim sran jima. Kliknite za proširenje... Обилић: Rodili ste dete, a niste ga naučili šta je svoja država ? Da ga policija matorog pendrekom uči ? Sram vas bilo ! Kliknite za proširenje... Родиш и згазе .. а манијака за воланом мадфијаши пусте Poslednja izmena: ponedelјak u 08:49
Обилић: Nema u Srbiji nikakvih vlastodržaca, niti neko traži savijanje kičme. Zapravo ima i vlasti i savijanja ali je moja procena da je sve u granicama normale. Ove proteste vode oni koji nemaju dobar osećaj za meru, već su rukovođeni sopstvenim egoizmom, sujetom, i sličnim sran jima. Kliknite za proširenje... Обилић: Rodili ste dete, a niste ga naučili šta je svoja država ? Da ga policija matorog pendrekom uči ? Sram vas bilo ! Kliknite za proširenje... Родиш и згазе .. а манијака за воланом мадфијаши пусте
N Nikola Tajland Domaćin Poruka 3.036 ponedelјak u 11:41 - Svakom bog dao dete #35 AleksaJ: Родиш и згазе .. а манијака за воланом мадфијаши пусте Kliknite za proširenje... Pusti bud.... bota. Za njega je Vucic = drzava
AleksaJ: Родиш и згазе .. а манијака за воланом мадфијаши пусте Kliknite za proširenje... Pusti bud.... bota. Za njega je Vucic = drzava
sreckom92 Domaćin Poruka 3.078 ponedelјak u 12:25 - Svakom bog dao dete #36 А ти учи децу да буду полтрони, да је мафијашки поредак исправан и да су њихови животи на милост и немилост власти.
А ти учи децу да буду полтрони, да је мафијашки поредак исправан и да су њихови животи на милост и немилост власти.