Bog dao, Bog uz'o

I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Nadam se da ste srecni zbog ovog mog debakla :D
Promakla mi poenta...ovo je samo obavestenje (i guess xD), pa ne, nisam srecna...ovo je bas tuznozeznula sam nesto sad na kompu...ona linija dole otisla mi sa strane, kako sad to da vratim?KAKO?Ti si kriv:D

E nista ljudi lazna uzbuna :lol:
sada smo upravo pricali jedno dwa ipo sata xD
i volimo se i sve. :D
Ona se to naljutila samo sto sam ja njoj poslao poruku da ucim drugaricu da pusi (lol)
i onda je ona to rekla meni iz ljubomore(dusa moja ljubomorna mala xD-to znaci da me voli jee) i takoo
I dalje smoz ajedno :heart:

ma čim sam video Aristotela na avataru odma' sam znao da će sve biti ok :mrgreen:
ipak je Aristoteles napisao cela dva toma Retorike :)

Eee, Bratislave... Zar nije prakticnije da igrate neke druge decije, manje bolne igre? Tipa, "Covece ne ljuti se", "Riziko", etc. Najmanje sto ti u tim godinama treba je da ocelavis na pecate, dobijes povisen secer, psorijazu, eventualno ti spermatozoidi izgube na pokretljivosti, a sve zbog stresa zbog toga sto ti i devojka raskidate na velikim odmorima... :(

I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Nadam se da ste srecni zbog ovog mog debakla :D

Sta te boli qurac,bolje kad neki ostavi tebe nego ti njega;)
mani se corava posla,lepo te iskusniji ljudi savetuju da nadjes decka:mrgreen:

Eee, Bratislave... Zar nije prakticnije da igrate neke druge decije, manje bolne igre? Tipa, "Covece ne ljuti se", "Riziko", etc. Najmanje sto ti u tim godinama treba je da ocelavis na pecate, dobijes povisen secer, psorijazu, eventualno ti spermatozoidi izgube na pokretljivosti, a sve zbog stresa zbog toga sto ti i devojka raskidate na velikim odmorima... :(

Pa ne nerviram se ja. Ja to sve gledam sa stanovista da je takva sudbina.
ja sam privrezen stoicizmu u nekoj malo promenjenoj formi :D

uvek se setim onog crtaća kad je patak Dača sa svojim dalekim rođakom bio u onim američkim građanskim ratovima i kad su ostali bez kečapa na koti 42..."rašpali šinko"...
...a takođe se setim i američkih vojnika koji su u vreme "pustinjske oluje" padali u depresiju kad ne bi dobili dnevno sledovanje čokolade ili koka kole...

:dash:

Back