Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
glavu dajem da ga nije samo poljubila, uzelela se mala ...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glavu dajem da ga nije samo poljubila, uzelela se mala ...![]()
Ipak si trebao da sacekas ponedeljak,da se ne lazemo
inace,nisam od onih koji likuju nad tudjim problemom![]()
divlje je posedovao, dok je ona vristala od uzitka i pri tome uopste nije mislila na tebe
![]()
Pa nisam se previse potresao, ipak je to Bozija volja
Verovatno ima neki plan za mene or something xD.
Doduse wrlo sam lose odigrao sve u svemu. Rizikovao sam kada je bila sa drugim deckom koji se lozi na nju-debilan potez
![]()
divlje je posedovao, dok je ona vristala od uzitka i pri tome uopste nije mislila na tebe
![]()
realno,da bog postoji,sigurno bi mu pucao ***** za tvoj sexualni zivot...................ukoliko je sexa i bilo...
I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Nadam se da ste srecni zbog ovog mog debakla![]()
iskreno...zabole me![]()
Kako mozes biti tako bezosecajna
Zar nismo duzni da saucestvujemo u ovom velicanstvenom krahu
evo sva sam se potreslavidis da i placem
![]()
To je vec bolje. Nastavi sa potrisanjem![]()
Juce ili prekjuce si nam pricao da ti cura u ponedeljak kupuje patike...
I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Pogledaj ga ne ve r niiiiii ceeeee
pogledaj mu be lo liiiiiiceeeee
![]()
evo sva sam se potreslavidis da i placem
![]()
i tako..