dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
imam devojku sorry.
Ma nema veze,opusti se devojčice moja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam devojku sorry.
Ne...Ma nema veze,opusti se devojčice moja....meni to ne smeta da te kawam
...mislim kad može ona da te kawa mogu i ja....znaš ono grupni sport i tako to....ja tebi loptu, ti meni- pa njoj i svi učesnici zadovoljni
![]()
I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Nadam se da ste srecni zbog ovog mog debakla![]()
E nista ljudi lazna uzbuna
sada smo upravo pricali jedno dwa ipo sata xD
i volimo se i sve.
Ona se to naljutila samo sto sam ja njoj poslao poruku da ucim drugaricu da pusi (lol)
i onda je ona to rekla meni iz ljubomore(dusa moja ljubomorna mala xD-to znaci da me voli jee) i takoo
I dalje smoz ajedno![]()
a sto otvori temu?Ne prihvatam savete od ljudi sumnjivog kvaliteta preko neta, sorry.![]()
naravno, kad u tvoje vreme nije bilo sms-ova...
danas je to vek i amin...
![]()
pa i ja bejah tinejdzer al sam propustila izgleda neke "drazi" tog dobai mnogo mi je drago zbog toga
![]()
I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Nadam se da ste srecni zbog ovog mog debakla![]()