Bog dao, Bog uz'o

imam devojku sorry.

jgkqw8.jpg

I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Nadam se da ste srecni zbog ovog mog debakla :D
:zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::zcepanje:
"prevarila me je...poljubila se sa best friendom...debakl"
:lol::lol:
Mali, sjajan si...odavno se nisam ovako nasmejala u rano jutro :heart:

E nista ljudi lazna uzbuna :lol:
sada smo upravo pricali jedno dwa ipo sata xD
i volimo se i sve. :D
Ona se to naljutila samo sto sam ja njoj poslao poruku da ucim drugaricu da pusi (lol)
i onda je ona to rekla meni iz ljubomore(dusa moja ljubomorna mala xD-to znaci da me voli jee) i takoo
I dalje smoz ajedno :heart:

97.gif

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

pa i ja bejah tinejdzer al sam propustila izgleda neke "drazi" tog doba :eek: i mnogo mi je drago zbog toga :zcepanje:

I tako mislim da me je devojka prevarila, ali nisam jos sto posto siguran, u svakom slucaju prevara=over po mom book-u
Kao navodno se poljubila sa nekim best friendom njenim zato sto sam ja rekao da sam bio sa drugaricom (msm salio sam se) ali kao navodno to je bio povod (bas sam lose odigrao i guess xD)
i tako..
Nadam se da ste srecni zbog ovog mog debakla :D

xDDDDD... :*))))))))

:roll:

prevaru nikad zeni ne oprastaj jer zena kad jedonom prevari nikad NIKAD ne staje!!!!!
al hbg sad cete reci sta znam sa 18 godina :))))
nzm vase iskustvo al imao sam dosta dosta riba i znam kako se koje ponasaju....a najgore su one najcutljivije sto stoje u diskoteci...tako da...moj savet...ne proveravaj sta je radila nemoj biti ljubomorna boodala nego iskuliraj smekerski :))))
al ako te je prevarila brate....hhhh

Back